Οι πρώτες φωτογραφίες της Αντιγόνης Κουλουκάκου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, λίγο πριν γίνει μαμά

Τσακιρίδου Χριστίνα
Οι πρώτες φωτογραφίες της Αντιγόνης Κουλουκάκου σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, λίγο πριν γίνει μαμά

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού. Το κομψό look σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Την ωραιότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Αντιγόνη Κουλουκάκου η οποία μετρά πλέον αντίστροφα για τον ερχομό του πρώτου της παιδιού.

Πριν από λίγες εβδομάδες η γνωστή ηθοποιός ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στην σειρά, «Η Γη της Ελιάς»(όπου πρωταγωνιστεί στον ρόλο της Ιουλίας), λόγω προχωρημένης κύησης και αναμένει να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτα με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου απολαμβάνει τις βόλτες της στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν γίνει μαμά

Πριν από λίγα 24ωρα ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Αντιγόνη Κουλουκάκου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα έξω από τη στοά Σπυρομήλιου όπου συνομιλούσε με φίλο-συνεργάτης της.

kouloukakou3.jpg

Για την πρωινή της βόλτα η ηθοποιός επέλεξε ένα casual μαύρο outfit, με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο. Η μεγάλη crossbody τσάντα σε μπεζ χρώμα έδωσε χρώμα στο look και το ολοκλήρωσε με τον πιο stylish τρόπο.

kouloukakou2.jpg

Το συγκινητικό αντίο της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς, ένας γάμος και ένας χωρισμός

Το πιθανότερο σενάριο είναι η Αντιγόνη Κουλουκάκου να διανύει το τρίτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της οπότε η άφιξη του μωρού της αναμένεται λίαν συντόμως.

https://www.instagram.com/p/C21sEfXoP1K/

«Ευχαριστώ από καρδιάς τους Χριστίνα, Νικολή, Ξένια, Γιάννο, Andrew, Κατερίνα, Νικόλα, Αδριάνα, Στέλλα, Πόλις, Έφη κ Μιχάλη που τα έκαναν όλα πιο εύκολα κ εφικτά. Τους συνάδελφους Πασχάλη, Νίκο, Ειρήνη κ Βάσια για την υπομονή τους κ την συμπαράσταση τους. Κ όλη τη παραγωγή της make it που μας φροντίζουν διαρκώς κ είναι πάντα διαθέσιμοι. Σας ευχαριστώ πολύ, μια τεράστια αγκαλιά σε όλους σας κ τον καθένα χωριστά. #mammabear», έγραψε πρόσαπτα η ηθοποιός στο Instagram αποχαιρετώντας προσωρινά τους συνεργάτες της.

«Μεγαλώνει η οικογένεια μου! Θα έρθει ένα ακόμη παιδάκι, υπάρχουν ήδη 2. Αισθάνομαι μητέρα 3 παιδιών. Ωστόσο, επειδή είναι λεπτό θέμα δεν θα ήθελα να παρεξηγηθώ. Ο πατέρας του παιδιού μου δεν έχει καμία σχέση με τον επαγγελματικό μου χώρο και δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Επίσης, τα 2 παιδιά δεν είναι βιολογικά μου παιδιά, υπάρχει η μητέρα τους, η οποία είναι παρούσα», είχε δηλώσει η Αντιγόνη Κουλουκάκου στο περιοδικό στο περιοδικό Beaute, τονίζοντας ότι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τη μητέρα των παιδιών του συντρόφου της.

raikos.webp

Σε συνέντευξή της στο Queen.gr και την Κατερίνα Μπούσιου η ηθοποιός είχε αναφέρει: «La vita è bella! Η ζωή είναι όμορφη, είναι αγαπημένη μου φράση και την πιστεύω πολύ. Πορεύομαι με αυτό ως γνώμονα! Να βλέπω θετικά και στα δύσκολα, ή ακόμα και να κάνω τα αρνητικά θετικά! Είναι, όμως, και απρόβλεπτη η ζωή. Ούτε και εγώ πίστευα ότι θα επιστρέψω. Αλλά να που είμαι εδώ, ζω και απολαμβάνω το σήμερα!».

Πηγή κεντρικής: antigonekouloukakos