Η ξαφνική «συγγνώμη» και ο πλούσιος Στάθης στη Γη της ελιάς αλλάζουν τη ζωή της Ιουλίας

Κατερίνα Μπούσιου
Η ξαφνική «συγγνώμη» και ο πλούσιος Στάθης στη Γη της ελιάς αλλάζουν τη ζωή της Ιουλίας

Δεν θα έχουμε μόνο δυσκολίες και δυσάρεστες εξελίξεις στη Γη της ελιάς με το ξεκίνημα της χρονιάς. Θα έχουμε και ολικό επαναπροσδιορισμό σε αρκετές σχέσεις. 

Η σεναριογράφος της Γης της ελιάς Βάνα Δημητρίου αγαπά τις ανατροπές, κυρίως όταν αφορούν το αγαπημένο της ζευγάρι, τον Στάθη και την Ιουλία, οι οποίοι πλέον με το ξεκίνημα των νέων επεισοδίων ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο στις ζωές τους. Ο Πασχάλης Τσαρούχας έδωσε σήμερα κάποια spoilers, αλλά εμείς σου αποκαλύπτουμε και όσα δεν θέλησε ο ίδιος να πει για τη συνέχεια του ρόλου του και της σειράς.

Ο Στάθης είναι πια ισχυρός και πλούσιος και η Αριάδνη επιτέλους συμφιλιώνεται με την Ιουλία

Ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο τηλεοπτικός Στάθης στη Γη της ελιάς, ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα και έδωσε αρκετά spoiler για τη συνέχεια της σειράς σε ότι αφορά στην σχέση του με την Ιουλία. Σε έχω ήδη ενημερώσει βέβαια, πως η Αντιγόνη Κουλουκάκου θα μετακομίσει από τη Μάνη στην Αθήνα για το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της. Ο Στάθης θα είναι ενεργά παρών στη ζωή της.

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Η Ιουλία θα φύγει, θα πάει στην Αθήνα. Θα την πάει ο Στάθης για να είναι σε ένα πιο ασφαλές και ήσυχο περιβάλλον. Θα έχει μια γυναίκα που θα ζήσει μαζί της και θα κάτσει κι αυτός κάποιες μέρες. Θα επιστρέψει στη Μάνη για να αντιμετωπίσει το ζήτημα της Αριάδνης με τον Χρήστο».

Επίσης σε έχω ενημερώσει επ' αυτού. Μπαμπάς και κόρη θα φτάσουν στα όρια, εκείνη θα φύγει από το σπίτι, αλλά θα επιστρέψει τελικά μετανιωμένη και έτοιμη να χωρίσει από τον παράνομο δεσμό της.

Και εδώ πρέπει να σου δώσουμε και τις δικές μας πληροφορίες. Η Αριάδνη θα αλλάξει αρκετά. Ο Χρήστος, αφού η παράνομη σχέση τους έχει γίνει γνωστή σε αρκετά πρόσωπα και κινδυνεύει να προδοθεί, αποφασίζει να μείνει με τη σύζυγό του Αφροδίτη. Αυτή η εξέλιξη θα συνεφέρει και την κόρη του Στάθη και της Ιουλίας. Θα αναθεωρήσει πολλά και τότε είναι που θα αποφασίσει να πάει στην Αθήνα και ξαφνικά θα βρεθεί στο κατώφλι της Ιουλίας. Για να της ζητήσει συγγνώμη και να κάνουν μία νέα αρχή. Ωραία, πολύ ωραία εξέλιξη.

Μία διπλή αποχώρηση αλλάζει το σενάριο στη Γη της ελιάς στη σκιά μίας νέας απειλής

Δεν είναι η μόνη καλή εξέλιξη. Αλλάζει και η ζωή του Στάθη, εκεί που δεν το περιμένει. Αποφασίζει να κάνει μία κίνηση με ρίσκο, να αγοράσει κάποια νέα κτήματα και αυτό του βγαίνει σε καλό. Η περιουσία του αυξάνεται και ο ίδιος νιώθει πια μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Απέναντι σε όλους, μα κυρίως απέναντι στην Ιουλία και στους Βρετάκους.

Η μόνη που θα δείξει ότι θα εξοργιστεί με όλο αυτά, είναι η Αρετή. Φυσικό και επόμενο. Δεν θα αλλάξει ποτέ ως ρόλος.