Το συγκινητικό αντίο της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς, ένας γάμος και ένας χωρισμός

Κατερίνα Μπούσιου
Το συγκινητικό αντίο της Αντιγόνης Κουλουκάκου στη Γη της ελιάς, ένας γάμος και ένας χωρισμός

Το spoiler για Στάθη και Ιουλία για το μέλλον τους στη Γη της ελιάς από τη Δώρα Χρυσικού. 

Είναι πια καρμικός ο έρωτας του Στάθη και της Ιουλίας στη Γη της ελιάς και το δικό τους μέλλον καθορίζει κατά πολύ την 3η σεζόν της σειράς. Μία πρόβλεψη για αυτό το ζευγάρι, μας έδωσε η Δώρα Χρυσικού, λίγο πριν δούμε τη δική της ανατροπή στον ρόλο της ως Αρετή και λίγο πριν μας «αποχαιρετήσει» η Αντιγόνη Κουλουκάκου από τη σειρά, λόγω εγκυμοσύνης.

Αντίο με δάκρυα, χωρισμός με θυμό

Ας ξεκινήσουμε με την Αρετή - Δώρα Χρυσικού η οποία είναι η απόλαυση του κοινού στη Γη της ελιάς. Ετοιμάζεται για γάμο όπως ήδη γνωρίζεις μετά τον αρραβώνα της με τον Τάσο. Εκείνη νομίζει ότι ο Στάθης θα ζηλέψει, αλλά ο πρώην σύζυγός της, μετά βίας έμαθε τα νέα και διόλου δεν ασχολήθηκε.

Το φημολογούμενο άδικο τέλος του Φίλιππου στη Γη της ελιάς προκαλεί ήδη παράπονα από τους φανς

Η Αρετή, η οποία σύντομα θα γίνει έξω φρενών όταν μάθει πως η Ιουλία περιμένει το παιδί του Στάθη, θα βιώσει τον χωρισμό της, αφού πέφτει θύμα πλάνης από τον Τάσο. Εκείνος έταξε γάμο για να ζηλέψει η πρώην σύζυγός του. Ξανά μόνη και αρκετά θυμωμένη η μαμά της Βασιλικής, δεν μπορεί πια να ελέγξει το θυμικό της και αρκετοί θα βιώσουν την οργή της. Άτυχη για τρίτη φορά στον έρωτα.

Η Δώρα Χρυσικού η οποία την υποδύεται καταπληκτικά, σε συνέντευξή της σήμερα την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ποτέ η πιθανότητα να είναι ξανά μαζί με τον πρώην σύζυγό της. Κάτι τέτοιο είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Η ηθοποιός στην απάντησή της, μας έδωσε όμως ένα στοιχείο για το τι μέλλει γενέσθαι και με τη σχέση Στάθη - Ιουλίας, Πασχάλη Τσαρούχα και Αντιγόνης Κουλουκάκου: «Δεν πρόκειται να είναι ξανά μαζί η Αρετή με τον Στάθη. Περνάω καταπληκτικά στα γυρίσματα με τον Πασχάλη Τσαρούχα. Αλλά η σχέση Ιουλίας - Στάθη, είνα κάρμα. Εάν δεν πήγαινε η σειρά για 4η σεζόν, αυτό το ζευγάρι θα έπρεπε να ενωθεί και να ευοδωθεί αυτό το πράγμα. Μάλλον όμως δεν θα αργήσει, δεν ξέρω κάτι, έτσι θεωρώ».

Άρα μένει να δούμε αν η Βάνα Δημητρίου και ο Ανδρέας Γεωργίου, έχουν αποφασίσει να παντρευτεί το ζευγάρι προς το τέλος της σεζόν (όταν θα έχει γεννήσει η Αντιγόνη Κουλουκάκου και επιστρέψει στη σειρά) ή αν θα ξεκινήσει η επόμενη σεζόν θριαμβευτικά με αυτόν τον γάμο.

Το δεύτερο είναι και το πιο πιθανό σενάριο, καθώς μετά τον θάνατο του Φίλιππου, ο Στάθης θα είναι σε πένθος και δεν θα μπορεί να παντρευτεί. Σύντομα θα δούμε και τον αρραβώνα του Αποστόλη και της Αναστασίας, αλλά και αυτός ο γάμος καθυστερεί.

Στα επόμενα επεισόδια, έχουμε αρκετή συγκίνηση, με το αντίο της Ιουλίας προς την οικογένειά της, αφού μετακομίζει μόνιμα στην Αθήνα, για να γεννήσει ήρεμη το παιδί της, γιο, όπως λένε τα spoilers. Αυτό έγινε και για πρακτικούς λόγους, καθώς η Αντιγόνη Κουλουκάκου θα έπρεπε λόγω της κύησής της να μείνει στην Ελλάδα και της ήταν δύσκολο να ταξιδεύει τόσο συχνά στην Κύπρο για τα γυρίσματα.

Θα τη δούμε ωστόσο σε κάποια επεισόδια ως Ιουλία, να την επισκέπτεται ο αγαπημένος της. Και λίγο πριν το φινάλε, η ηθοποιός θα επιστρέψει για κάποια λιγοστά γυρίσματα στη σειρά.

https://www.instagram.com/p/CyGmOsao_ov/

Από σήμερα και μετά έχουμε και την επανένωση του Φίλιππου και της Βασιλικής. Έχουμε και την πρώτο φωτο με το ζεύγος ξανά μαζί.