Το εθνικό φιλί, ένα μωρό και άλλες 2 αλλαγές στη Γη της ελιάς λίγο πριν ξεσπάσει μία μεγάλη βεντέτα

Κατερίνα Μπούσιου
Το εθνικό φιλί, ένα μωρό και άλλες 2 αλλαγές στη Γη της ελιάς λίγο πριν ξεσπάσει μία μεγάλη βεντέτα

Η επανασύνδεση στη Γη της ελιάς η οποία ήδη έφερε ενθουσιασμό στο Twitter. 

Μία αναγκαία αλλαγή του σεναρίου θα βιώσουμε στα επόμενα επεισόδια, για να δημιουργηθεί το κατάλληλο σκηνικό για μια εξέλιξη που αναμένουμε και είναι το τραγικό τέλος του Φίλιππου . Τι είναι αυτό όμως που ενθουσιάζει πάντα το Twitter και ίσως σε αυτό οφείλεται και η σταθερά καλή απόδοση της Γης της ελιάς;

Κουλουκάκου και Τσαρούχας είναι το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς

Κρίση περνούν πολλά ζευγάρια σε αρκετές σειρές μυθοπλασίας τις τελευταίες εβδομάδες. Όχι κρίση σχέσεων, αλλά κρίση στην αποδοχή του κοινού και αυτό οφείλεται σε κάποιες σεναριακές αλλαγές, που δεν τους ευνοούν. Με λίγα λόγια δεν βλέπουμε κάτι αξιόλογο που να τους αφορά και αρκετοί τηλεθεατές απογοητεύονται από τις εξελίξεις.

Ο επεισοδιακός χωρισμός που αλλάζει τη ζωή του Στάθη και της Ιουλίας στη Γη της ελιάς

Στη Γη της ελιάς το αντίβαρο σε κάποιες μη ενδιαφέρουσες εξελίξεις, παραμένει τη φετινή σεζόν το ζευγάρι της Ιουλίας και του Στάθη, της Αντιγόνης Κουλουκάκου και του Πασχάλη Τσαρούχα. Το κοινό τους θέλει μαζί και ευτυχώς η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου δεν τους έχει χαλάσει χατήρι. Ένα φιλί μάλιστα το Twitter το ανακήρυξε ως το εθνικό φιλί της σειράς (χιουμοριστικά) και χάρηκε με την επανασύνδεσή τους. Βασικά ξετρελάθηκαν.

Σε άλλες εξελίξεις, το παρελθόν του Κωσταντίνου (Μάξιμου Μουμούρη) θα μας απασχολήσει ξανά. Δεν είναι τυχαίο όλο αυτό. Κάποιοι απειλούν να βγάλουν στην επιφάνεια τις παρανομίες του και ο Δημοσθένης αποφασίζει να τον βοηθήσει και να τιμωρήσει όσους τον παρενοχλούν. Αυτή η τιμωρία θα φέρει αντίποινα.

Και σε αυτά τα αντίποινα θα εμπλακεί κατά λάθος ο Φίλιππος. Άρα αυτή η ιστορία που θα προκύψει τώρα, μας οδηγεί στην πιο σοβαρή ανατροπή που θα έχουμε στη συνέχεια. Τολμηρό το εγχείρημα, αλλά έχει το ενδιαφέρον του.

Προς το παρόν θα μας απασχολήσει η Αριάδνη με τον Χρήστο, το κρυφό ζευγάρι της σειράς που παίζει με τη φωτιά. Ο Στάθης μάλιστα όταν επιστρέψει από την Αθήνα και την Ιουλία, θα ασχοληθεί πολύ σοβαρά με εκείνους. Θα έχει βρει τα ξεχασμένα κλειδιά εκείνου στο σπίτι του, θα διαπληκτιστεί με την κόρη του και στη συνέχεια και με τον φίλο του Λυκούργο που γνώριζε το μυστικό αλλά δεν μπήκε στη διαδικασία να του μιλήσει.

Επίσης ένα μωρό θα μας απασχολήσει αρκετά. Η Ξένια γεννά και το μωρό το παίρνει ο Δημοσθένης. Αυτό είναι μεγάλο challenge. Κυρίως για την Ασπασία, γιατί σε εκείνη θα πέσει το βάρος της ανατροφής του.