Η ανίερη συμμαχία που φέρνει την καταστροφή στο Προξενιό της Ιουλίας και ένας αναμενόμενος γάμος

Κατερίνα Μπούσιου
Η ανίερη συμμαχία που φέρνει την καταστροφή στο Προξενιό της Ιουλίας και ένας αναμενόμενος γάμος

Ο Δημήτρης Αλεξανδρής είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του κοινού στη σειρά το Προξενιό της Ιουλίας. Για όσα ήδη του συμβαίνουν ως πατέρας και για όσα θα του συμβούν και ως διοικητής της αστυνομίας. 

Σαν ένα μεγάλο πάζλ που στήνεται κομμάτι κομμάτι, μέχρι να βρεθεί κάποιος να το καταστρέψει ολοσχερώς, «χτίζεται» σταδιακά η σειρά το Προξενιό της Ιουλίας. Ήδη έχουμε μπει στον κύκλο των μεγάλων ανατροπών και από σήμερα και μετά και στον κύκλο των μη αναστρέψιμων καταστροφών. Η Ιουλία ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της στον Γιωργίκη και αντιμετωπίζει στη συνέχεια μία άνευ ορίων βία, ενώ μία διαβολική συμμαχία δύο κυριών θα αποτελέσει και την καταστροφή της.

https://www.instagram.com/p/CxOKZleIx0P/

Ο υπέροχος Δημήτρης Αλεξανδρής και το προξενιό που καταλήγει σε γάμο

Ο Γρηγόρης στο Προξενιό της Ιουλίας μετά την ανέλπιστη συνάντηση που θα έχει τυχαία με την Ιουλία και τον σύζυγό της, αποφασίζει να επισπεύσει τον γάμο του με τη Φιλιώ, παρά τις αντιρρήσεις των οικογενειών τους. Το «παίζει» άνετος απέναντι στην πρώην του, ο Γιωργίκης κάπως ξαφνιάζεται από τις ευχές που δέχεται για τον γάμο του από τον γιο του δολοφόνου του πατέρα της Ιουλίας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υποψιάζεται το τι συμβαίνει.

Μετά κόπων και βασάνων Φιλιώ και Γρηγόρης ορίζουν την ημερομηνία του γάμου τους, ενώ ο πατέρας του (Ραζίνης) θα βγει από τη φυλακή ελλείψει στοιχείων για τον φόνο. Η Ιουλία θα ενοχληθεί με τα νέα, αλλά έχει αποφασίσει να αφοσιωθεί πλέον στον άντρα της. Και έτσι του ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της.

Ούτε του περνά από το μυαλό ότι το παιδί δεν είναι δικό του. Ωστόσο λίγες εβδομάδες μετά, μεταμορφώνεται στην κυριολεξία σε έναν άλλον άνθρωπο ο Μελέτης Ηλίας. Την οργή του έχει πυροδοτήσει ένα σκηνικό που εξελίσσεται μπροστά του, με την Ιουλία να βοηθά τον γιο του Χρήστο να ανακαλύψει στην αποθήκη κάποια πράγματα της μητέρας του. Θα ζηλέψει την στενή τους σχέση, αλλά θα ενοχληθεί επίσης που ο γιος του σκαλίζει το παρελθόν.

Ποιος θυσιάζεται στο Προξενιό της Ιουλίας για να μην αποκαλυφθεί ο πραγματικός δολοφόνος;

Από εδώ και πέρα έχουμε την αρχή του τέλους. Ο Γιωργίκης γίνεται βάναυσος μαζί της, παρά την εγκυμοσύνη της (θα κινδυνέψει ακόμη και να αποβάλλει) ενώ παράλληλα στρέφεται προς τη Δέσπω. Πολύ αργότερα η μητέρα της Στάσα θα καταλάβει πως η κόρη της κινδυνεύει. Θα δει μάλιστα και ένα περίεργο περιστατικό με τον γαμπρό της και την υπηρέτρια, αλλά θα συμβουλέψει την Ιουλία να κάνει υπομονή.

Η Ιουλία κινδυνεύει από τον σύζυγό της, κινδυνεύει όμως και από μία ανίερη συμμαχία που δημιουργείται εναντίον της μέσα στο σπιτικό της. Ανάμεσα στη Χάδω και στη Δέσπω. Η πρώτη της δίνει εντολές να επιτηρεί τα πάντα μέσα στο σπίτι, να παρακολουθεί κάθε κίνηση και να της δίνει αναφορά. Φυσικά και θα καταλάβει πως κάτι συμβαίνει με τον αδελφό της, αλλά στην παρούσα φάση, το βάζει στην άκρη.

Όλα αυτά παράλληλα με το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο Στασινόπουλος. Αναγκάστηκε να κάνει γαμπρό του τον Γρηγόρη και καταπιέζεται στον γάμο του που περνά μία μεγάλη κρίση. Και από την άλλη πλευρά δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του, τη Στάσα. Ήρωας ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Και στο χθεσινό του ξέσπασμα.