Μυρτώ Αλικάκη - Νικόλας Κωστής: Η κοινή έξοδος και τα ρομαντικά μηνύματα στα Ιταλικά στο Instagram

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μυρτώ Αλικάκη - Νικόλας Κωστής: Η κοινή έξοδος και τα ρομαντικά μηνύματα στα Ιταλικά στο Instagram
NDP PHOTOS

Η ηθοποιός και ο σκηνοθέτης - φωτογράφος μπορεί να κάνουν επιλεκτικά κοινές εμφανίσεις, όμως τα σχόλια στις αναρτήσεις της Μυρτώς Αλικάκη δείχνουν πως ο έρωτάς τους δεν κρύβεται.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο σκηνοθετης - φωτογράφος Νικόλας Κωστής εδώ και λίγους μήνες είναι ζευγάρι. Οι δυο τους μπορεί να μην έχουν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους, αφού είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά τις εμφανίσεις τους, ωστόσο οι πολλές φωτογραφίες της ηθοποιού στο προφίλ της με την υπογραφή του Νικόλα Κωστή και τα μηνύματα που ανταλλάσσουν κάτω από τις αναρτήσεις τους στα social media δείχνει πως εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος.

https://www.instagram.com/p/C0pFqbrocmF/

Η πρώτη τους κοινή εμφάνιση ήταν στα τέλη του Οκτώβρη το 2023, στην επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Απλή Μετάβαση», επιβεβαιώνοντας με διακριτικό τρόπο πως η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική, ενώ οι δυο τους έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές και σε διάφορα projects από τον Μάρτιο του 2023 και την πρώτη τους συνεργασία στην ταινία μικρού μήκους του Νικόλα Κωστή με τίτλο «Solitaire».

H νέα κοινή τους εμφάνιση

Πρόσφατα ωστόσο, οι δυο τους έκαναν ακόμα κοινή εμφάνιση δίνοντας το παρών στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας «Άκουσε με».

0004_NIKOLAS_KOSTIS_MIRTO_ALIKAKI_2622024.jpg

Ciao amore!

Πέρα όμως, από τις δύο αυτές εμφανίσεις, όπως αναφέραμε και πιο πάνω, οι δυο τους ανταλλάσσουν κάποια πολύ γλυκά μηνύματα στο Instagram. Μάλιστα, ενώ συνήθιζαν να δείχνουν τον ενθουσιασμό και την αγάπη τους μόνο με emoji σε σχήμα καρδιάς, ο Νικόλας Κωστής στην πρόσφατη ανάρτηση της Μυρτώς Αλικάκη από τα γυρίσματα για τη συμμετοχή της στον Σκαραβαίο, της έγραψε «Ciao Bella» με εκείνη να του απαντά «Ciao amore!».

423541884_375515401924675_641883487928038751_n-(1).jpg

Όσον αφορά, πάντως το ενδεχόμενο ενός γάμου η ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή της: «Δεν θα ξαναπαντρευόμουν. Πες ότι εμφανίζεται κάποιος που είναι πολύ ωραίος, και αγαπάει τα παιδιά και τον Πέτρο και έχει και μια περιουσία ο άνθρωπος που θέλει να μου αφήσει. Ε, τότε μπορεί και να παντρευτώ, δεν ξέρω. Προφανώς και κάνω πλάκα, αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά, εκτός από πρακτικούς λόγους».

Η ίδια άλλωστε, έχει δύο γιους από τον γάμο της με τον Πέτρο Λαγούτη.