Η Ναταλία Γερμανού είδε από κοντά την Sara Jessica Parker στο Λονδίνο και με μια λέξη τα είπε όλα

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ναταλία Γερμανού είδε από κοντά την Sara Jessica Parker στο Λονδίνο και με μια λέξη τα είπε όλα

«Καλύτερα δε γινόταν» για την Ναταλία Γερμανού που και στο Λονδίνο πήγε με τους φίλους της και τη Sara Jessica Parker απόλαυσε στο θέατρο.

Είναι μεγάλη τύχη να μπορείς να δουλεύεις με άτομα με τα οποία μπορείς να συνεργαστείς καλά. Είναι ακόμα μεγαλύτερη τύχη κι ευτυχία όταν μπορείς να αποκτήσεις καινούργιους φίλους μέσα από τη δουλειά σου. Κι η Ναταλία Γερμανού να τα έχει καταφέρει σε αυτόν τον τομέα, όπως θα δεις.

https://www.instagram.com/reel/CiPs6BWPwrd/

Το ταξίδι στο Λονδίνο

Η παρουσιάστρια του Καλύτερα Δε γίνεται ταξίδεψε στο Λονδίνο με τον επί χρόνια φίλο της, Θέμη Γεωργαντά αλλά και τα κορίτσια της ομάδας της στην εκπομπή, την Εβελίνα Νικόλιζα και την Ναταλία Αργυράκη.

Όπως είδαμε μέσα από τα Instagram stories τους, απόλαυσαν τα αξιοθέατα αλλά και την καλή μπύρα στις pub του Λονδίνου.

Αυτό ωστόσο, που ενθουσίασε την παρέα των τεσσάρων φίλων ήταν το ότι παρακολούθησαν από κοντά τη θεατρική παράσταση Plaza Suite του Νeil Simon, με πρωταγωνιστές την Sara Jessica Parker και τον σύζυγό της, Matthew Broderick. Δεν είναι και λίγο να βλέπεις την Carrie Bradsaw από κοντά.

Γι' αυτό και η Ναταλία Γερμανού περιέγραψε την εμπειρία της στους followers της χρησιμοποιώντας μόνο και μία λέξη, «Εμπειρία».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ναταλία Γερμανού ταξιδεύει με τους φίλους της στο εξωτερικό. Είχε ξαναβρεθεί με την Εβελίνα Νικόλιζα και τον Θεμη Γεωργαντά στο Βερολίνο τον Νοέμβριο του 2023 για να παρακολουθήσουν από κοντά τη συναυλία της Madonna.

https://www.instagram.com/p/C0PD_T5oW88/

«Βαρέθηκα τις σχεσούλες που δεν έχουν νόημα. Αυτό τον τελευταίο ένα χρόνο έχω κάνει τέτοι ξεσκαρτάρισμα στη ζωή μου, έχω πετάξει, έχω βγάλει τόσο κόσμο από τη ζωή μου! Σαν να ήταν η ζωή μου μια μεγάλη ντουλάπα που είχε μέσα χιλιάδες άχρηστα ρούχα και πράγματα που δεν τα ήθελα. Έφυγε τόση σκαρταδούρα -συγνώμη επειδή μπορεί να μας βλέπει και κόσμος που έφυγε. Έφυγαν τόσοι άνθρωποι που δεν φαντάζεστε! Ξαφνικά έμεινα με ελάχιστους, αλλά ξέρω ότι αυτοί οι ελάχιστοι που έμειναν θέλω πάρα πολύ να τους μιλάω καθημερινά, να τους έχω στη ζωή μου. Τους υπόλοιπους …απλά δεν θέλω! Ήταν ανούσιες σχέσεις» είχε πει σχετικά με τους φίλους της η Ναταλία Γερμανού το 2012 στο Μες στην Καλή Χαρά.

https://www.instagram.com/p/CmYedOnMCu0/