Η Floricienta και οι συναυλίες της 17 χρόνια μετά τη σειρά έχουν γίνει viral στο TikTok

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Floricienta και οι συναυλίες της 17 χρόνια μετά τη σειρά έχουν γίνει viral στο TikTok

«Τα βλέπω και κλαίω από συγκίνηση» γράφουν οι millenials στα βίντεο με την αγαπημένη τους πρωταγωνίστρια να τραγουδάει ξανά τα κομμάτια της σειράς Floricienta.

Η Floricienta ή αλλιώς Φλορισιέντα, μια Σύχρονη Σταχτοπούτα ήταν ακόμη μια αργεντίνικη νεανική τηλενουβέλα που έκανε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα. Η σειρά προβλήθηκε δύο σεζόν στην Αργεντινή - από τον Μάρτιο του 2004 έως τον Δεκέμβριο του 2005 - ενώ στην Ελλάδα προβλήθηκε από την ΕΤ1 τη σεζόν 2005 - 2007, όπως άλλωστε και οι Ανυπότακτες Καρδιές (Rebelde Way).

H επανένωση των Rebelde Way έγινε viral στο TikTok και τα παιδιά των 90's θυμήθηκαν την εφηβεία τους

https://www.instagram.com/p/CEe5iFKB8-j/

Αν ανήκεις στα παιδιά των 90's ή είχες παιδιά στην εφηβεία, σίγουρα τα μεσημέρια μετά το σχολείο το μόνο που θυμάσαι να παίζει στην τηλεόραση είναι η Floricienta, η γλυκιά νταντά που βρέθηκε να εργάζεται στο σπίτι της οικογένειας Fritzenwalden. Όλοι οι millenials ήξεραν απ' έξω τα τραγούδια της σειράς, ενώ τα αξεσουάρ και τα ρούχα με λουλούδια αλλά και οι τούλινες φούστες με τα All Star παπούτσια, ήταν στα top trends για πολλά έφηβα κορίτσια.

Παράλληλα, ποιος μπορεί να ξεχάσει την κακιά Delfina, που κάθε φορά που κοιτούσε τη Floricienta ή που κατέστρωνε κάποιο ύπουλο σχέδιο εναντίον της ακουγόταν ο ήχος που κάνει το φίδι στο background ή το τέλος του πρώτου κύκλου με τον θάνατο του Federico; Εγώ ως γνήσιο παιδί των 90's πάντως, όχι.

https://www.instagram.com/p/C35Pht9NKMm/

Η Floricienta κάνει tour με τα τραγούδια της σειράς κι έχει γίνει viral

Γι' αυτό και μόλις είδα στο TikTok το βίντεο με την Florencia Bertotti - την πρωταγωνίστρια - να τραγουδά σε συναυλία της και πάλι τα τραγούδια της σειράς 17 χρόνια μετά το τέλος της, δεν μπόρεσα να μην ταυτιστώ με τα μηνύματα συγκίνησης και χαράς των fans της. Που ακόμα και τόσα χρόνια μετά, κι ενώ διανύουν τη δεκαετία των 30, όπως έγραψαν, θυμούνται κάθε στίχο από τα τραγούδια της Flor.

423568445_926510225448281_3871072062236025655_n.jpg

Η ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη να πραγματοποιεί τις συναυλίες της, μέρος ενός μεγάλου tour με τα τραγούδια της σειράς, με το οποίο θα ταξιδέψει όχι μόνο σε πόλεις της Αργεντινής αλλά και σε Ευρωπαϊκές, όπως στην Ιταλία και την Ισπανία.

Φυσικά, η απορία από τους Έλληνες fans της είναι γιατί δεν έρχεται και στην Ελλάδα.

423541932_243038392216050_4211958983175409136_n.jpg

Πάντως, όλες οι θαυμάστριές της ακολούθησαν το ίδιο floral dresscode με την εποχή που προβαλλόταν η σειρά για να απολαύσουν τη συναυλία της, με τις μακριές λουλουδάτες ή και τούλινες φούστες να είναι ο πρωταγωνιστής.

Η αλλαγή στα μαλλιά της και το μαγαζί με ρούχα

H ίδια πάντως, στα 40 της δείχνει σα να μην έχει περάσει μέρα από τότε που πρωταγωνιστούσε στη σειρά, ενώ η μόνη αλλαγή που μπορεί κανείς να προσέξει είναι στα μαλλιά της, τα οποία πλέον είναι ξανθά αντί για τα καστανά που είχε όταν τη γνώρισε το τηλεοπτικό κοινό.

H Natalia Oreiro στα 46 της βραβεύτηκε για το στυλ της αλλά το καλύτερο «βραβείο» είναι ο γιος της

Όσον αφορά τα επαγγελματικά της, πέρα από κάποιες σειρές και ταινίες που έχει συμμετάσχει η Florencia Bertotti, από το 2013 διατηρεί το δικό της κατάστημα με ρούχα για μαμάδες και παιδιά.

Άλλωστε, είναι κι η ίδια μανούλα, αφού έχει αποκτήσει έναν γιο από τον πρώτο της γάμο, ενώ βρίσκεται σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό Federico Amador από το 2010.