Μήπως τελικά η Γεωργία του MasterChef είχε δίκιο; Το viral video με τη Ζωή και τη Χριστίνα

Κατερίνα Μπούσιου
Μήπως τελικά η Γεωργία του MasterChef είχε δίκιο; Το viral video με τη Ζωή και τη Χριστίνα

Η παίκτρια του MasterChef έχει μιλήσει πολλές φορές για τη δύσκολη για εκείνη καθημερινότητα στο σπίτι του διαγωνισμού. 

Και τυπικά η Γεωργία Μπετχαβά από τη Λάρισα, είναι η αφόρητη γκρινιάρα του MasterChef για τον φετινό κύκλο του διαγωνισμού. Το κοινό στο Twitter δεν αντέχει τα κλάμματα και τα παράπονά της, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο μας έκαναν εντύπωση κάποια από τα σχόλια των συμπαικτών της. Μήπως σε κάποια πράγματα έχει δίκιο, απλά έχει λάθος τρόπο για να τα επικοινωνήσει; Υπάρχει και ένα βίντεο στο Tik Tok το οποίο είναι κατατοπιστικό.

https://www.instagram.com/reel/C38kZqush-6/

Η Γεωργία είναι το trend του φετινού MasterChef

Σε κάθε κύκλο του MasterChef, έχουμε τον παίκτη ή την παίκτρια που έχει το πιο αιχμηρό σχόλιο κατά των υπολοίπων συμπαικτών και δε δειλιάζει να το εκφράσει ανοιχτά προς τους κριτές και το κοινό. Άλλοι με χιούμορ, άλλοι πιο καυστικοί. Η Γεωργία φέτος ανήκει σε μία άλλη κατηγορία. Της παραπονιάρας που δεν θέλει να συνυπάρχει με κανέναν στο σπίτι του διαγωνισμού, γιατί «Εδώ είναι δουλειά, δεν είναι διακοπές». Άδικο σε αυτό δεν έχει.

Έχει εμπειρία, έχει ταλέντο αλλά δεν ταιριάζει σχεδόν με κανέναν μέσα στο σπίτι. Αν και κάποιοι την κάνουν παρέα και της έχουν προτείνει κάποια βράδια που βλέπουν ταινίες να καθίσει μαζί τους. Ένα μικρό της στήριγμα ήταν ο Θάνος, ο οποίος όμως αποχώρησε την περασμένη εβδομάδα.

Μπορεί να ήταν έκπληξη η υποψηφιότητα Σταμάτη στο MasterChef αλλά το κοινό ζητά να φύγει

Όπως είπε και χθες η Γεωργία σε ένα από τα συνηθισμένα της ξεσπάσματα στους κριτές: «Εγώ όταν είμαι στεναχωρημένη, δεν μπορώ να μαγειρέψω. Υπάρχει κάτι προσωπικό που με έχει στεναχωρήσει και κάτι εντός παιχνιδιού. Από την ώρα που έφυγε ο Θάνος έχω στεναχωρεθεί πολύ. Δεν θέλω να είμαι ωμή, αλλά να λέω την αλήθεια».

Και από όσο καταλάβαμε το πρόβλημα εστιάζεται κυρίως στην συμπεριφορά που έχει η Ζωή και η Χριστίνα απέναντί της και η κοινή τους παρέα. Το είπε ξεκάθαρα: «Αυτή η Ζωή δεν κάνει και τίποτα άλλο σε αυτό το σπίτι, παρά μόνο τρώει και ....Δεν κάνει κάτι άλλο, ίσα, ίσα γίνεται και ενοχλητική. Αυτό το παιδί προσπαθούσε τόσο πολύ (ο Θάνος) και στεναχωρέθηκα που έφυγε. Υπάρχουν κινήσει ανθρώπων που δεν είναι για εμένα φυσιολογικές. Εδώ δεν είναι δουλειά, εδώ συγκατοικώ με άλλους 20 ανθρώπους. Σκεφτείτε ότι ένα βράδυ ούρλιαζαν και χοροπήδαγαν λες και ήταν στη ζούγκλα. Σηκώθηκα και φώναξα. Αν είναι να αποχωρήσω, να αποχωρήσω. Είναι πολύ άσχημο όταν φτάνεις σε μία ομαδική να μη σε θέλει κανείς».

Το τι συμβαίνει στο σπίτι του MasterChef δεν το έχουμε δει και αν θα το δούμε θα είναι για λίγο, όπως κάθε φορά συμβαίνει. Τα δρώμενα στο σπίτι είναι ένα άλλους είδους reality από μόνο του προφανώς.

Πάντως η Γεωργία δεν πρέπει να έχει άδικο σε όλα. Κανείς δεν την ήθελε στην ομαδική και οι περισσότεροι της το έδειξαν πολύ άκομψα. Και αν παρατηρήσει κανείς και τα video που γίνονται στο επίσημο προφίλ του MasterChef στον διαγωνισμό, θα δει ότι εκείνη εμφανίζεται μόνη της. Και πως έχει δίκιο για τη φιλία Ζωής και Χριστίνας. Δες και από το σχετικό χιουμοριστικό βίντεο. Το οποίο μιλά για συγκατοίκηση.

Τυχαίο;