MasterChef: Το πρώτο ποστ του Νικόλα Καραμπούλη μετά την αποχώρηση ήταν γεμάτο χιούμορ

Πατούλια Κατερίνα
MasterChef: Το πρώτο ποστ του Νικόλα Καραμπούλη μετά την αποχώρηση ήταν γεμάτο χιούμορ

Ο Νικόλας Καραμπούλης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε την εβδομάδα αυτή από τον διαγωνισμό μαγειρικής. 

Λευτέρης, Νικόλας, Αλέξανδρος και Βιβή, ήταν οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από το MasterChef που προέκυψαν από τις δοκιμασίες όλης της εβδομάδας.

Αποχώρηση για γερά νεύρα

Ο Λευτέρης, ο αρχηγός των γκρι ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει την πρώτη δοκιμασία τελευταίας στιγμής και να ανέβει στον εξώστη χωρίς να διαγωνιστεί στην διαδικασία μαγειρικής στα πιάτα του Σωτήρη Ευαγγέλου.

Οι προσπάθειες και του Νικόλα και της Βιβής και του Αλέξανδρου ήταν όλες αγχωμένες όπως τόνισε και ο guest κριτής αλλά ο Νικόλας ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε από το MasterChef.

«Νιώθω γεμάτος αν και φεύγω νωρίς, εδώ μέσα ερωτεύτηκα τη μαγειρική, ήταν ταχύρυθμα μαθήματα εδώ μέσα, είναι όλο αυτό σουρεάλ, ότι είμαι εδώ απέναντί σας. Φεύγω και δεν κοιτάω πίσω, δεν θέλω αυτά τα μελοδράματα που κοιτάς πίσω και κοιτάς μια τελευταία φορά», είπε ο Νικόλας κι έπειτα άρχισε να ραπάρει σαν τον Λεξ, με χρώμα μαύρο- στην καλύτερη γκρίζο, είπε ο Καραμπούλης και αποχώρησε με το κεφάλι ψηλά.

Το πρώτο ποστ του Νικόλα μετά την αποχώρηση από το MasterChef:

«Εμπειριάρα ζωής.
Ευχαριστώ για όλα.
Stay cool,γιατί εγώ δεν.
@masterchefgr », έγραψε ο Νικόλας στον λογαριασμό του στο Instagram ενώ φρόντισε να κάνει κι ένα ποστ όλο χιούμορ και στο ποστ του MasterChef για την αποχώρηση, δείχνοντας το ξεχωριστό του χιούμορ.

https://www.instagram.com/p/C3tU9-VtCvs/

Ο Νικόλας έγραψε όλο χιούμορ το παρακάτω σχόλιο και οι fans του διαγωνισμού έσπευσαν να του δείξουν την αγάπη τους.

1708756523119-674666914-nikolas.jpg

Ο Νικόλας Καραμπούλης είναι 25 ετών και βρέθηκε να μαγειρεύει στην κουζίνα του MasterChef 2024 εξαιτίας της κοπέλας του, η οποία του συμπλήρωσε την αίτηση συμμετοχής του. Ο Νικόλας Καραμπούλης δήλωνε στην αρχή του παιχνιδιού αρκετά υπομονετικός στην κουζίνα, αλλά και μάγειρας ψυχολογίας.

https://www.instagram.com/p/C2hcC0vpn4y/

Ο Μπάμπης αποχώρησε από το MasterChef και συγκίνησε αλλά ο Γιάννης έκανε έξαλλο το κοινό

Πάντως, η εβδομάδα που ξεκινάει τη Δευτέρα για το MasterChef, θα βρει όλους τους υποψήφιους να παλεύουν για την παραμονή τους, χωρίς ψηφοφορίες και μαγειρέματα εκτός κουζίνας. Και οι είκοσι μαγειρεύουν, δέκα θα είναι ασφαλείς και οι υπόλοιποι δέκα θα βρεθούν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους.

https://www.instagram.com/reel/C3tPsnetIr0/

Το κοινό πάντως, στο Twitter είπε ένα μεγάλο «επιτέλους» στο τέλος για τις δύο μπριγάδες~