Έρχεται grande αποχώρηση στο MasterChef και το κοινό αποθέωσε κριτές και παραγωγή

Πατούλια Κατερίνα
Έρχεται grande αποχώρηση στο MasterChef και το κοινό αποθέωσε κριτές και παραγωγή

Κανείς δεν είναι ασφαλής! Η εβδομάδα στο MasterChef ξεκίνησε εκρηκτικά με αναπάντεχες νίκες στις μαγειρικές μονομαχίες και με beef με πρωταγωνιστές την Γεωργία και τον Γιάννη, ξανά.

«Όποιος σκάβει τον λάκκο του, πέφτει ο ίδιος μέσα», είχε πει η Γεωργία και ο Γιάννης συμφώνησε μαζί της στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας ανατροπών του MasterChef.

Γνωρίζαμε από την προηγούμενη εβδομάδα πως οι μπριγάδες όπως τις γνωρίζαμε παύουν να υπάρχουν και κάπως έτσι δέκα παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

O Giovanni του MasterChef σταματάει για λίγο τη μαγειρική: Το ατύχημα και οι ευχές στο Instagram

Υποψήφιοι προς αποχώρηση: Θάνος, Χρήστος Γ. , Νίκος, Λευτέρης, Βιβή, Γιάννης Γ, Ζωή, Μάριος, Κώστας και Χρήστος.

Ο Ηλίας με τον Σοφοκλή είχαν τα καλύτερα πιάτα με τον Ηλία να κερδίσει και να έχει ασυλία για αυτή την εβδομάδα, την τρίτη του συνολικά στο παιχνίδι μέχρι στιγμής.

Τα δάκρυα του Λευτέρη:

Ο Λευτέρης ηττήθηκε στη μονομαχία του με τη Γεωργία και στη συνέχεια αποκάλυψε τους λόγους που πιέστηκε και δεν ήταν ψυχολογικά καλά.

«Πήγε να με ρωτήσει κάτι ο Κώστας και εγώ δεν τον άκουσα και του είπα τι εννοείς; Αυτός το παρεξήγησε και με είπε καραγκιόζη και μ@λ@κ@. Του είπαν τα παιδιά να σταματήσει και είχε γενικά μία αντίδραση που από ανθρώπους που εκτιμώ, δεν γουστάρω.

Έχω κι ένα όχι πάρα πολύ σημαντικό, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Έχω ένα θέμα υγείας, μία εγχείρηση που πρέπει να κάνω στο νεφρό, που το έχω αφήσει τρία χρόνια εξαιτίας της δουλειάς και δεν το λέω σε κανένα για να μην λένε ότι το λέω για να με συμπονέσει κάποιος», είπε χαρακτηριστικά ο Λευτέρη αλλά τα δάκρυά του δεν έπεισαν το κοινό στο Twitter/X μιας και οι χρήστες έκαναν τα μαθηματικά και θυμήθηκαν πως το διάστημα εκείνο τα εστιατόρια ήταν κλειστά λόγω covid19.

Grande αποχώρηση:

Φαίνεται πως η Βιβή δεν είναι αυτή που θα παραδώσει την ποδιά της, μιας και τα spoilers θέλουν τον 29χρονο Θάνο να έχει εντοπιστεί εκτός σπιτιού MasterChef.

https://www.instagram.com/p/C2kOu9vq7Wu/

Ο Θάνος Λιούτας ήταν άλλωστε ο αντίπαλος του Σοφοκλή στην ατομική μονομαχία και τα πιάτα του έχουν απογοητεύσει αρκετές φορές τους κριτές.

Γιάννης και Γεωργία σε ρεσιτάλ τοξικότητας:

Ο Γιάννης και η Γεωργία κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στον εξώστη, αλλά το κοινό δεν είναι με καλό μάτι τις ατάκες των απόφοιτων της σχολής Μπόμπενα, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά τα σχόλια στην πλατφόρμα.

MasterChef: Το πρώτο ποστ του Νικόλα Καραμπούλη μετά την αποχώρηση ήταν γεμάτο χιούμορ