Αποχώρησε η Γεωργία από το MasterChef αλλά το κοινό είχε τη δική του γνώμη

Τζένη Ντεμιράι
Αποχώρησε η Γεωργία από το MasterChef αλλά το κοινό είχε τη δική του γνώμη

«Βγάζω την ποδιά και απορώ που δεν κλαίω», είπε η Γεωργία λίγο πριν την αποχώρησή της από το MasterChef.

Αποχώρησε από το MasterChef η Γεωργία Μπετχαβά, η οποία είχε κερδίσει την προσοχή του κοινού, όχι τόσο για τις μαγειρικές της ικανότητες, όσο για τις ίντριγκες που δημιουργούσε.

Παρά το γεγονός ότι η 44χρονη διαγωνιζόμενη συνήθως τα καταφέρνει με το πιάτο αντιγραφής, σε αντίθεση με τον Χρήστο που ήταν ο αδύναμος κρίκος της δοκιμασίας, τελικά εκείνη αποχώρησε, ενώ ο Χρήστος και ο Σταμάτης που ήταν επίσης ένα βήμα πριν την οριστική αποχώρηση από την κουζίνα του MasterChef κατάφεραν να βγούν αλώβητοι από τη «μάχη».

Μήπως τελικά η Γεωργία του MasterChef είχε δίκιο; Το viral video με τη Ζωή και τη Χριστίνα

Ο Χρήστος ήταν εκείνος που κέρδισε την τελευταία ευκαιρία, αναγκάζοντας τη Γεωργία και τον Σταμάτη να υπερασπιστούν τη θέση τους στον διαγωνισμό, αντιγράφοντας ένα πιάτο του Νίκου Θωμά.

Αν και η Γεωργία ήταν από τα πρόσωπα που φαινόταν να δημιουργεί ίντριγκες στον διαγωνισμό, έδειξε ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει καθόλου εμπειρία μπορεί να τα καταφέρει αποτελεσματικά, χωρίς να τον πτοεί η πίεση που συνοδεύει τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Ακόμα και στις τελευταίες στιημές της στον διαγωνισμό, η Γεωργία παρέμεινε ο εαυτός της, λέγοντας λίγο πριν αποχαιρετήσει τους κριτές και τους συμπαίκτες της «Δεν είμαι ψεύτρα, η Χριστίνα και η Ζωή δεν θα μου λείψουν και η Βιβή δεν θα μου λείψει. Όχι, δεν θα μου λείψουν. Τι να πω, ψέματα ότι θα μου λείψουν; Να πάω να τους αγκαλιάσω να τους φιλήσω; Ακόμα θυμάμαι που διάβαζα με το φαναράκι στο κρεβάτι μου για να μην ξυπνήσω τι ζωή. Ε σαν τι άλλο να κάνω δηλαδή».

«Βγάζω την ποδιά και απορώ που δεν κλαίω. Για να μην κλαίω εγώ πάει να πει ότι ίσως τα πράγματα να μην πήγαιναν καλά αν έμενα κι άλλο. Μπορεί να πήγαιναν μαγειρικά, αλλά χάλαγα εγώ τον εαυτό μου ψυχολογικά. Και όταν η ψυχολογία μου εμένα δεν είναι καλή, δεν μπορώ να μαγειρέψω», είπε στις κάμερες μετά την αποχώρησή της.

Δες στο παρακάτω βίντεο την αποχώρηση της Γεωργίας

Τα σχόλια του κοινού στο Χ/Twitter

Τηλεθεατές που είδαν το επεισόδιο της Παρασκευής, μπήκαν στη διαδικασία να σχολιάσουν στο Χ/Twitter την αποχώρηση της Γεωργίας. Κάποιοι επέλεξαν να δουν χιουμοριστικά την παρουσία της στον διαγωνισμό ενώ άλλοι έδειξαν τα συναισθήματα που τους δημιουργήθηκαν.« Έλα ρε, εγώ την λυπήθηκα… Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν ήταν ακόμα για να φύγει! Υπάρχουν πολλοί χειρότεροι της, οι οποίοι, κακώς μένουν», ανέφερε χαρακτηριστικά κάποιος.

Ένας άλλος έδειξε ιδιαίτερα απογοητευμένος γράφοντας: «Έφυγε η Γεωργία και έμεινε η Βιβή, η Ζωή, ο Αλέξανδρος. Μπορεί να ήταν ό,τι ήταν αλλά τουλάχιστον ήξερε να μαγειρεύει! Αχ με ποια θα γελάω τώρα; ».

Υπήρχαν, βέβαια και εκείνοι που έδειξαν να είναι πιο επικριτικοί «αποχαιρετώντας» την Γεωργία με αιχμηρά σχόλια. Ένα από αυτά αναφέρει: «Δίδαγμα ημέρας… Έφυγε η αρνητική ενέργεια της Γεωργίας και θα γεμίσει αγάπη και χαρά το πλατό, σωστά;;».