Η Άννα Βίσση έδειξε τι κάνει όσο το κοινό την περιμένει να βγει στη σκηνή και αποθεώθηκε

Η Άννα Βίσση έδειξε τι κάνει όσο το κοινό την περιμένει να βγει στη σκηνή και αποθεώθηκε

«Και οι άλλοι περιμένουν την απόλυτη με το ποτό στο χέρι», έγραψε κάποιος κάτω από την ανάρτηση που έκανε η Άννα Βίσση.

Με ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό της στο TikTok η Άννα Βίσση έδειξε ένα στιγμιότυπο από όσα συμβαίνουν μία συνηθισμένη Παρασκευή πριν οι θαμώνες του Hotel Ερμού τη δουν να ανεβαίνει πάνω στη σκηνή.

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο το οποίο τη δείχνει να ετοιμάζεται. Καθισμένη σε μία καρέκλα στο καμαρίνι της, κρατά στο χέρι της μία πρέσα μαλλιών, ενώ λίγο αργότερα παίρνει μία οδοντόβουρτσα και αρχίζει να βουρτσίζει τα δόντια της.

Το σπίτι στην Εκάλη όπου η Άννα Βίσση έζησε για χρόνια με τον Νίκο Καρβέλα

Πίσω της στέκεται ο make up artist Παντελής Τουτουντζής, ο οποίος τη ρωτά «Δε μου λες, πως θα βγεις σήμερα;», με εκείνη να απαντά με χιούμορ «γυμνή, άρα μακιγιάζ για γυμνή». Στη συνέχεια, ξεσπούν και οι δύο σε γέλια και η κάμερα κλείνει.

Αυτό αποτέλεσε ένα μόνο μικρό δείγμα της διάθεσης που έχει η Άννα Βίσση λίγο πριν βγει στη σκηνή, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους χρήστες του TikTok.

Η Σοφία Καρβέλα χορεύει με street look στο TikTok και oι Fannatics την αποθεώνουν

Τα αποθεωτικά σχόλια για την ακομπλεξάριστη Βίσση

Στα σχόλια, όπως είναι λογικό επικράτησε η χιουμοριστική διάθεση. Κάποιος έγραψε «Και οι άλλοι περιμένουν την απόλυτη με το ποτό στο χέρι», ενώ ένας ακόμα σχολίασε «Ρε Αννούλα μου… Όπως και να βγεις σ’ αγαπάμε».

Οι περισσότεροι αρκέστηκαν στο να σχολιάσουν το πόσο ακομπλεξάριστη και όμορφη γυναίκα είναι, αφού διαρκώς αποδεικνύει ότι μπορεί να τσαλακώνει την εικόνα της.

Στο βίντεο η Άννα Βίσση είναι εντελώς αμακιγιάριστη, κάτι που φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε, αφού πολλές φορές στο παρελθόν έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφίες της χωρίς μακιγιάζ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η παρακάτω φωτογραφία της από το περασμένο καλοκαίρι.

vissi.jpg

Η φωτογραφία από το παρελθόν και μία λεπτομέρεια της σχέσης της με τον Καρβέλα

Η «απόλυτη», όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν οι θαυμαστές της, έδειξε με ακόμα έναν τρόπο την πρώτη ημέρα του Μάρτη ότι δεν έχει την τάση να δείχνει αψεγάδιαστη. Συγκεκριμένα, αυτό έγινε φανερό με δύο stories που δημοσίευσε στο Instagram.

Το πρώτο από αυτά δείχνει την ίδια σε νεαρή ηλικία, να κρατά στα χέρια της ένα βινύλιο. Στο δεύτερο η τραγουδίστρια θέλησε να ενημερώσει τους ακολούθους της ότι είναι η παγκόσμια ημέρα γουρουνιού. Δεν αρκέστηκε, όμως, σε αυτό, αφού έγραψε με χιουμοριστική διάθεση «γιορτάζω», κάνοντάς μας να θυμηθούμε τον Νίκο Καρβέλα και ένα γράμμα που είχε λάβει από εκείνον κατά τη διάρκεια της βραδινής εκπομπής της Αννίτας Πάνια, το 2021.

Τότε, ο Καρβέλας είχε γράψει «Γουρουνίτσα μου, κάνω μεγάλα γράμματα για να μπορέσεις να τα διαβάσεις χωρίς γυαλιά. Εχτές το βράδυ έκανες τα μάτια μου να δακρύσουν, τα αυτιά μου να δονηθούν εξαίσια. Σήμερα το πρωί τη γλώσσα μου να ριγήσει και την μύτη μου να αγαλλιάσει. Πάντα η αφή συνεχίζει να μας χωρίζει γ@μ@το σ’ αγαπάω…», με την Βίσση να συγκινείται.

Ο Νίκος Καρβέλας εκδίδει νέο βιβλίο και η κόρη του Σοφία καμαρώνει όσο ποτέ