O Παναγιώτης Βασιλάκος ψάχνει επενδυτή στο Dragons' Den και μάθαμε τι είδους επιχείρηση έχει ιδρύσει

O Παναγιώτης Βασιλάκος ψάχνει επενδυτή στο Dragons' Den και μάθαμε τι είδους επιχείρηση έχει ιδρύσει

Όχι, ο πρώην Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος δεν ίδρυσε επιχείρηση με... τριαντάφυλλα, αλλά κάτι πολύ διαφορετικό.

Μία αναπάντεχη έκπληξη μας επιφύλασσε το Dragons’ Den το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου, όταν δημοσίευσε στο Instagram το trailer της επόμενης εβδομάδας.

Η γνώριμη παρουσία στο πρώτο πλάνο του trailer δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητη και όλοι άρχισαν να αναρωτιούνται για ποιον λόγο ο Παναγιώτης Βασιλάκος στέκεται μπροστά από τους Dragons;

Το Dragons’ Den έκανε πρεμιέρα αλλά το κοινό του Twitter δεν ενθουσιάστηκε από τις επενδύσεις

«Ζητάω 30.000 ευρώ για το 15% της εταιρείας» ακούγεται να λέει ο πρώτος εργένης Bachelor και πρώην παίκτης του Nomads.

Λίγο αργότερα ακούγεται να λέει η Μαρία Χατζηστεφανή «Πετάς λίγο στα σύννεφα» και εκείνος να απαντά «Δεν πετάω στα σύννεφα».

Η Μαρία Χατζηστεφανή συνάντησε τον Tom Cruise και τον πρίγκιπα William σε φιλανθρωπικό γκαλά

https://www.instagram.com/reel/C4ARvJpoWwu/

Τι είδους επιχείρηση έχει ιδρύσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος;

Από το trailer μπορεί να γίνει αντιληπτό ότι ο Βασιλάκος επιθυμεί να συνεργαστεί με τους Dragons αλλά δεν γίνεται φανερό το είδος της επιχείρησης για την οποία επιδιώκει να βρει επενδυτές.

Πάντως, στο Bachelor που προβλήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha το 2020, ο Παναγιώτης είχε δηλώσει πως ασχολούταν με το real estate. Είναι γνωστό ακόμα ότι ο 34χρονος έχει αποφοιτήσει από τη Γυμναστική Ακαδημία, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ως ποδοσφαιριστής αλλά και ως μοντέλο.

Μπαίνοντας στο προφίλ του στο Instagram, όμως, μπορείς να διαπιστώσεις ότι η επιχείρηση που έχει ιδρύσει δεν έχει σχέση με κανένα από τα παραπάνω, αλλά με το gaming.

https://www.instagram.com/p/C3XlNpCtLEV/

«Στο πρώτο επιτραπέζιο παιχίδι μου, οι ήρωες προέρχονται από την Ελληνική μυθολογία και την αρχαία ελληνική ιστορία. Παρόλα αυτά, διαδραματίζεται στο μέλλον, ανασύροντας κομμάτια του παρελθόντος που έχουν μείνει ξεχασμένα στο χρονοντούλαπο. Με ύφος έντονο και σύγχρονο, το παιχνίδι είναι ειδικά σχεδιασμένο όχι μόνο για να διασκεδάσει, αλλά και για να προσφέρει στους παίκτες μία ξεχωριστή εμπειρία, δίνοντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν τις μυθικές περιπέτειες του, ξεδιπλώνοντας πολλές από τις προσωπικές τους δεξιότητες! Ένα παιχνίδι ελληνικής σχεδίασης και παραγωγής». Αυτό αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα του «Kosmogonia 2086», του brand που δημιούργησε ο Βασιλάκος και φαίνεται ότι για αυτό θα διεκδικήσει 30.000 ευρώ από τους επενδυτές του Dragons' Den.

Η Μαρία Χατζηστεφανή διδάσκει όσα θες να ξέρεις για την επιτυχία με το στυλ που δεν πρέπει να λείπει

Με χιούμορ αντιμετώπισαν στο Χ/Twitter τη συμμετοχή του πρώην Bachelor στο Dragons' Den

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε το trailer πάντως αρκετοί ήταν εκείνοι που μπήκαν στη διαδικασία να σχολιάσουν την συμμετοχή του Παναγιώτη Βασιλάκου στο Dragons’ Den, με τους περισσότερους να σχολιάζουν με χιούμορ αυτή την εξέλιξη. Κάποιοι θεώρησαν ότι θα πρέπει να έχει ανοίξει επιχείρηση με τριαντάφυλλα, ενώ άλλοι έκριναν πως το επόμενο επεισόδιο θα έχει ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Δες στην παρακάτω gallery κάποια από τα χιουμοριστικά σχόλια

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έριξε τα καρφιά του για τον Αλέξη Παππά στο Bachelor 2