Η Emma Stone δε μοιάζει με την Bella Baxter & ένα χαρακτηριστικό δεν την αφήνει να απολαύσει τη ζωή

Τζένη Ντεμιράι
Η Emma Stone δε μοιάζει με την Bella Baxter & ένα χαρακτηριστικό δεν την αφήνει να απολαύσει τη ζωή

Η Emma Stone μίλησε για το χαρακτηριστικό που την κάνει να διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τον χαρακτήρα που υποδύεται στο «Poor Things»

Η Emma Stone πιστεύει ότι το άγχος είναι στην πραγματικότητα αποτέλεσμα εγωισμού και μιλώντας στο Variety εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτό το συμπέρασμα.

Η 35χρονη ηθοποιός στη συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον Γιώργο Λάνθιμο μίλησε για κάποια χαρακτηριστικά της προσωπικότητας της Bella Baxter, στην ταινία Poor Things, αναγνωρίζοντας πως η ταινία δείχνει «την ιδέα του να μην ζεις με αυτοκριτική ή ντροπή».

Στη συνέχεια, η Stone τόνισε ότι αυτό διαφέρει σε μεγάλο βαθμό από τα χαρακτηριστικά της δικής της προσωπικότητας, αφού αντιμετωπίζει προβλήματα με το άγχος και αυτά θεωρεί ότι συνδέονται με τον εγωισμό.

Η σύνδεση που έχει η Emma Stone με τη μητέρα της είναι ο λόγος που την έκανε να δακρύσει στα BAFTA

Όπως είπε χαρακτηριστικά: «Μέρος της φύσης του άγχους είναι ότι πάντα παρακολουθείς τον εαυτό σου. Κατά κάποιο τρόπο - είναι φρικτό να το λέω - είναι μια πολύ εγωιστική κατάσταση». Ενώ λίγο αργότερα πρόσθεσε πως το λέει αυτό «Χωρίς να θέλω να προσβάλω τους άλλους ανθρώπους με άγχος - το έχω ακόμα - αλλά είναι επειδή σκέφτεσαι πολύ τον εαυτό σου».

Έπειτα περιέγραψε τρόπους με τους οποίους αμφισβητεί τον εαυτό της καθ' όλη τη διάρκεια των μαχών της με το άγχος. «Σκέφτεσαι: 'Τι θα μου συμβεί; Τι έχω πει; Τι έχω κάνει;"».
Η Stone συνέχισε να περιγράφει λεπτομερώς πώς ο χαρακτήρας της στο Poor Things έχει μια διαφορετική οπτική για την καθημερινή ζωή, εξηγώντας: «Ενώ ο τρόπος που η Bella προσεγγίζει τον κόσμο, έχει να κάνει μόνο με την εμπειρία. Έχει να κάνει μόνο με το πώς αισθάνεται για τα πράγματα».

Η μάχη της Emma Stone με τις κρίσεις πανικού

Μιλώντας με τη Jennifer Lawrence το 2018 στο Elle, η Stone αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να έχει κρίσεις πανικού από την ηλικία των επτά ετών και χρησιμοποίησε την υποκριτική ως διέξοδο για να το αντιμετωπίσει.

«Η μαμά μου λέει πάντα ότι γεννήθηκα με τα νεύρα μου έξω από το σώμα μου», είπε. «Αλλά είμαι τυχερή για το άγχος, γιατί με κάνει επίσης να έχω μεγάλη ενέργεια».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Stone διευκρίνισε επίσης ότι δεν χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να προφυλάξει την ψυχική της υγεία. «Νομίζω ότι δεν θα ήταν κάτι θετικό για μένα», είπε. «Αν οι άνθρωποι μπορούν να διαχειριστούν αυτού του είδους την παραγωγή και την εισροή στη σφαίρα των κοινωνικών μέσων, καλό για αυτούς».