Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γενέθλια και έσβησε την τούρτα του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους

Τζένη Ντεμιράι
Ο Άκης Πετρετζίκης έχει γενέθλια και έσβησε την τούρτα του μαζί με τους αγαπημένους του ανθρώπους

Δες πώς ήταν ο Άκης Πετρετζίκης πριν από 14 χρόνια όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό μαγειρικής «MasterChef» με αφορμή το γεγονός ότι σήμερα έχει γενέθλια.

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα 4 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος μπαίνει σε μία νέα ηλικιακή δεκαετία.

Ο πρώτος Έλληνας MasterChef, τον οποίο γνωρίσαμε το 2010, όταν ήταν 26, γίνεται 40 και η σύντροφος της ζωής του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, έχει ήδη φροντίσει αυτή η ημέρα να είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για εκείνον και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Όπως αποκάλυψε ο Άκης σε live που έκανε με τον Σάββα Πούμπουρα την περασμένη εβδομάδα:«Η Κωνσταντίνα ετοιμάζει την τούρτα μου, Darth Vader θα είναι, θα γίνω 40 τη Δευτέρα! Όταν κοιμήθηκαν τα παιδιά ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε την τούρτα».

Ο Άκης Πετρετζίκης γίνεται 40 ετών και αποκάλυψε την τούρτα που ετοιμάζει με τη σύζυγό του

Το μεσημέρι της Δευτέρας, λοιπόν, ο Άκης έκανε μία ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλιά του, ευχαριστώντας τους συνεργάτες και την οικογένειά του. Στη φωτογραφία που δημοσίευσε απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά την διώροφη τούρτα του, την οποία κοιτάζει χαμογελώντας.

Στην περιγραφή της ανάρτησής του αναφέρει χαρακτηριστικά: «Και... έγινα 40! Έσβησα τα κεράκια της τουρτάρας μου στον χώρο που περνάω πολλέεες ώρες της ημέρας: στο στούντιο, παρέα φυσικά με την οικογένειά μου και τους συναδέλφους μου! Σας ευχαριστώ πολύ για την έκπληξη και ευχαριστώ ακόμα περισσότερο εσάς που μου έχετε στείλει τόσα πολλά μηνύματα! Στα επόμενα που έρχονται».

https://www.instagram.com/p/C4GEvM3N337/

Εκτός από το συγκεκριμένο post ανέβασε και ακόμα δύο φωτογραφίες στα stories. Στην πρώτη είναι ο ίδιος μαζί με την τούρτα, ενώ στη δεύτερη συνεργάτες και αγαπημένα πρόσωπα που του έκαναν έκπληξη.

Η πιο σημαντική αλλαγή στη ζωή του από τη νίκη στο πρώτο MasterChef μέχρι σήμερα

Από το 2010 που τον πρωτογνωρίσαμε τηλεοπτικά έως σήμερα έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή του γνωστού σεφ, οι συνταγές του οποίου γίνονται πλέον ανάρπαστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δες στο παρακάτω βίντγεο την οντισιόν του Άκη Πετρετζίκη στο MasterChef

Μπορεί η πορεία του στον κόσμο της μαγειρικής να είναι ανοδική ωστόσο η μεγαλύτερη επιτυχία και ευτυχία στη ζωή του δεν είναι οι συνταγές και οι κατσαρόλες, αλλά η οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Ο σεφ είναι πλέον πατέρας δύο παιδιών, του Αχιλλέα και της Ακυλίνας, η βάφτιση της οποίας πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Μάιο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Happy Day» είχε αναφερθεί στις αλλαγές που έχουν έρθει στη ζωή του με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού, λέγοντας πως εκείνος και η σύζυγός του δυσκολεύτηκαν. «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί, την έχουμε "ακούσει" λίγο. Όταν είχες σεταριστεί με το πρώτο παιδί, λες οκ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσο για τον γιο του, δήλωσε: «Ο Αχιλλέας τώρα είναι ενάμιση έτους. Μιλάει, καταστρέφει, αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Κι εκεί σκάει το δεύτερο παιδί».

«Κι εκεί που έλεγες ότι έχεις χρόνο από τις 7 το βράδυ έως τις 7 το πρωί... Η μικρή θηλάζει, τρώει, κοιμάται και κλαίει. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου», συμπλήρωσε.

Η αλλαγή πλεύσης στην πορεία ζωής του Άκη Πετρετζίκη έγινε στις 2 Ιουλίου 2021, όταν ήρθε στον κόσμο ο Αχιλλέας. Τότε, ο Άκης μας ενημέρωνε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram πως «Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Η τελευταία τρυφερή οικογενειακή στιγμή που είχαμε δει στο προφίλ του Άκη ήταν στις 21 Δεκεμβρίου, όταν είχε φωτογραφίσει τα παιδιά του να στέκονται πάνω από ένα ταψί με χριστουγεννιάτικα μπισκότα. «Ο μικρός δημιουργεί, η μικρή παρατηρεί», είχε γράψει τότε ο περήφανος πατέρας.

https://www.instagram.com/p/C1GcKk9oXzO/

«Ένας μικρός MasterChef», είπαν στον γιο του Άκη Πετρετζίκη που έφτιαξε χριστουγεννιάτικα μπισκότα

Πηγή κεντρικής εικόνας: @akis_petretzikis