Ο Άκης Πετρετζίκης γίνεται 40 ετών και αποκάλυψε την τούρτα που ετοιμάζει με τη σύζυγό του

Ο Άκης Πετρετζίκης γίνεται 40 ετών και αποκάλυψε την τούρτα που ετοιμάζει με τη σύζυγό του

Σε τρεις μέρες ο Άκης Πετρετζίκης αλλάζει δεκαετία! Ο πρώτος Έλληνας MasterChef έχει γενέθλια και ετοιμάζει ήδη την τούρτα του. 

Σε τρεις μέρες ο Άκης Πετρετζίκης αλλάζει δεκαετία! Ο πρώτος Έλληνας MasterChef έχει γενέθλια και ετοιμάζει ήδη την τούρτα του.

O Άκης έκανε ένα live με θέμα το τοστ και με καλεσμένο στο στούντιό του τον Σάββα Πούμπουρα και ο Σάββας έβγαλε με τις κατάλληλες ερωτήσεις spoiler για τα γενέθλια του Πετρετζίκη στις 4 Μαρτίου, όταν ο πρώτος Έλληνας MasterChef θα μπει στη δεκαετία των 40!

Άκης Πετρετζίκης: Το σπίτι του στην Αγία Παρασκευή, η προπόνηση του γιου & το σχόλιο για τον «Σασμό»

Τα γενέθλια του Άκη πλησιάζουν!

Όπως αποκάλυψε ο Άκης στη διάρκεια του live με τον Σάββα, οι ετοιμασίες για τα 40α γενέθλιά του έχουν ήδη ξεκινήσει και μόλις τα παιδιά του κοιμήθηκαν χθες βράδυ, ο ίδιος με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ ξεκίνησαν τις ετοιμασίες για την τούρτα!

Η Κωνσταντίνα μάλιστα, που λατρεύει να φτιάχνει τούρτες, ήταν εκείνη που ξεκίνησε να φτιάχνει τη βάση για την ξεχωριστή τούρτα των 40 που θα έχει ως θέμα τον Darth Vader των Star Wars!

«Η Κωνσταντίνα φτιάχνει τις τούρτες, ετοιμάζει την τούρτα μου, Darth Vader θα είναι, θα γίνω 40 τη Δευτέρα! Όταν κοιμήθηκαν τα παιδιά ξεκινήσαμε να φτιάχνουμε την τούρτα», είπε χαρακτηριστικά ο Πετρετζίκης.

Kαι δεν σταμάτησε εκεί ο Άκης, ο οποίος ήθελε να μάθει από τον 43χρονο Σάββα αν έχει δει διαφορά στην ενέργειά του μετά τα 40, κάτι που ο Πούμπουρας το διέψευσε τονίζοντας πως τα τρία αυτά χρόνια είναι τα καλύτερά του.

https://www.instagram.com/p/CxVanLpILM8/

Ο Άκης αποκάλυψε πάντως, μιλώντας για τον Αχιλλέα και την Ακυλίνα, τα δύο παιδιά του πως λατρεύουν το τοστ από τα χεράκια του, το οποίο ζητούν φωνάζοντας «τοτς»!

Άκης Πετρετζίκης: Τα γενέθλια, η ηλικία και η αγκαλιά των παιδιών του

Ο Άκης, ο πιο τρυφερός μπαμπάς

Σε παλαιότερες δηλώσεις του ο 39χρονος είχε αποκαλύψει τις αλλαγές στην καθημερινότητά του μετά την δημιουργία οικογένειας αναφέροντας: «Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες».

Και πρόσθεσε:

«Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας».

Πετρετζίκης & Παπαμιχαήλ γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους με ένα royal πάρτι

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Άκης Πετρετζίκης μοιράζεται τις πιο όμορφες στιγμές με την οικογένειά του στα social media.

https://www.instagram.com/p/C0iwvPPMvWx/

Πριν λίγο καιρό, είχε ανεβάσει μία φωτογραφία που έδειχνε φανερά την αδυναμία που έχει ο Αχιλλέας και η Ακυλίνα στον μπαμπά τους. Ο Άκης, έγραψε κάτω από το πόστ:

«Όταν ο μπαμπάς πάει να φύγει το jiu jitsu ξεκινάει... , κρατσ κρουτσ το τρένο περνά, κρατσ κρουτσ τα κόκκαλα του μπαμπά! #fatalitymortalkombat».