Ο Άκης Πετρετζίκης «σηκώνει» τα βάρη των δύο παιδιών του και το Instagram τον λάτρεψε

Πατούλια Κατερίνα
Ο Άκης Πετρετζίκης «σηκώνει» τα βάρη των δύο παιδιών του και το Instagram τον λάτρεψε

Τα περίπου δύο εκατομμύρια followers του Άκη Πετρετζίκη είχαν την χαρά να τον δουν να παίζει με τα παιδιά του που έχουν μεγαλώσει πολύ. 

Ήταν δύο Ιουλίου 2021, όταν ο Άκης Πετρετζίκης γινόταν μπαμπάς για πρώτη φορά κι έγραφε στο προφίλ του στο Instagram:

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Πέρασαν δύο χρόνια και τον Σεπτέμβριο του 2022 ο Άκης έγινε ξανά μπαμπάς μιας και η σύζυγός του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έφερε στον κόσμο και την κόρη τους. Τα δύο παιδιά του Άκη έχουν μεγαλώσει και ο Πετρετζίκης μας έδειξε μόλις σήμερα, τι σημαίνει η φράση «σηκώνω οικογενειακά βάρη».

«Όταν ο μπαμπάς πάει να φύγει το jiu jitsu ξεκινάει... , κρατσ κρουτσ το τρένο περνά, κρατσ κρουτσ τα κόκκαλα του μπαμπά! #fatalitymortalkombat», έγραψε ο 39χρονος που στις 4 Μαρτίου θα σβήσει 40 κεράκια στην τούρτα του.

https://www.instagram.com/p/C0iwvPPMvWx/

Εννοείται πως τα σχόλια για τα γλυκά οικογενειακά βάρη ήταν πολλά, όμως ο Άκης απάντησε με χιούμορ σε ένα από αυτά που αφορούσε το παιδικό αλυσοπρίονο- που πιθανότατα ανήκει στον μικρό Αχιλλέα- στην τρυφερή φωτογραφία!

akis.jpg

«Είναι δύσκολη πίστα το δεύτερο παιδί. Την έχουμε «ακούσει» λίγο. Ο Αχιλλέας είναι 1,5 ετών, δεν μιλάει ακόμη αλλά καταστρέφει τα πάντα. Αλλά είναι το καλύτερο παιδί που υπάρχει. Και εκεί που λέγαμε ότι έχουμε χρόνο από τις 7 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, «έσκασε» το δεύτερο παιδί. Η μικρή θηλάζει δεν κάνει τίποτε άλλο ακόμη. Τρώει, κοιμάται και κλαίει. Αλλά είναι η πιο όμορφη γυναίκα που υπάρχει στον κόσμο. Θα την βάλουμε σε πρόγραμμα στους έξι επόμενους μήνες.

Πλέον κοιμάμαι από τις 9 το βράδυ με το που τελειώσουν τα δελτία ειδήσεων και ξυπνάω στις 4 το πρωί για να έχω χρόνο να παίξω με τον μικρό και να πάω μετά στο γυμναστήριο. Πρέπει να συμβαδίζουμε πλέον με το πρόγραμμα των παιδιών. Εμείς οι γονείς πρέπει να προσαρμοστούμε στο δικό τους και όχι εκείνα στο δικό μας», είχε πει ο Άκης στο Happy Day, για τη ζωή τους πρώτους μήνες με δύο μωρά στο σπίτι.

Ο Άκης, η γυμναστική και η διατροφή των παιδιών του

Από το ποστ του Άκη, καταλάβαμε πως ο MasterChef προσπαθεί και πάλι να επιστρέψει στην fit φάση του από το 2021!

Τώρα ο Πετρετζίκης κάνει ζίου ζίτσου - όταν το επιτρέπουν τα παιδιά του- και προσπαθεί να... μαζέψει την κοιλίτσα όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά σε story του πριν το καλοκαίρι.

akis_petretzikis_3138744288774456948.jpg

Θυμάσαι τον Άκη Πετρετζίκη με γραμμωμένους κοιλιακούς; Το νέο σχόλιο για τη φυσική του κατάσταση

Τον Αύγουστο του 2021, ο Άκης Πετρετζίκης έκανε τις πρώτες διακοπές του με τον γιο του Αχιλλέα και την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και μας είχε δείξει τους γραμμωμένους του κοιλιακούς, μια φωτογραφία που είχε γίνει viral.

«Τρέφομαι λίγο μονόχνοτα με κοτόπουλο, μοσχάρι, μπρόκολο. Αυτά τα φτιάχνει η Κωνσταντίνα όλα στον ατμό. Μαγειρεύω για την Κωνσταντίνα, άλλα φαγητά τρώω εγώ και άλλα εκείνη. Είναι τυχερός άνθρωπος. Δεν υπάρχει ο μεταβολισμός της, δεν το έχω ξαναδεί αυτό σε άνθρωπο. Τρώει τις πίτσες που τις φτιάχνω, πατατάκια και πιτόγυρα και εγώ τρώω βραστό κοτόπουλο και θα τη βλεπω και θα είμαι… οκ. Έχω δουλέψει όλη μέρα σε μαγαζιά και έχω φάει όλη τη σαβούρα. Άμα δεν προσέχω τα παίρνω έτσι τα πέντε κιλά», είχε αποκαλύψει ο Άκης Πετρετζίκης σχετικά με την διατροφή που ακολουθεί ο ίδιος.

https://www.instagram.com/p/CxVanLpILM8/

Οι κοιλιακοί του Άκη Πετρετζίκη έκαναν χαμό στο Instagram αλλά ο James Καφετζής έκανε επικό σχόλιο

Όσο για την διατροφή της Ακυλίνας και του Αχιλλέα, ο Άκης είχε αποκαλύψει πως ψάχνει πολύ και θέλει να κάνει και έναν οδηγό για τα παιδικά γεύματα.

«Έχω κάνει διατριβή στην παιδική διατροφή. Αν δεν το ζήσεις δεν έχεις και αντικειμενική άποψη για το παιδικό φαγητό. Με τον Αχιλλέα πειραματίστηκα αρκετά.

Είναι το φανταστικότερο παιδί του κόσμου. Θέλει τρόπο και να καταλάβεις ότι το παιδί είναι παιδί αλλά είναι και άνθρωπος και σαν άνθρωπος πρέπει να του συμπεριφερθείς.

Το θέμα διατροφής το έχω πάει πολύ μπροστά. Θέλω να είμαι σίγουρος και για το δεύτερο, ότι αυτά που έζησα στο πρώτο θα συμβούν και στο δεύτερο. Κάποια στιγμή θέλω να γράψω έναν οδηγό για το πώς μπορείς να μαγειρέψεις για τα παιδιά. Είναι δύσκολο να φτιάξεις φαγητό για τα παιδάκια», τόνισε ο Άκης Πετρετζίκης πριν λίγο καιρό στη Ναταλία Γερμανού.