Ο James Καφετζής άλλαξε καριέρα και έγινε γευσιγνώστης: Το ταξίδι στην Ιαπωνία και τα σχόλια

Κατερίνα Μπούσιου
Ο James Καφετζής άλλαξε καριέρα και έγινε γευσιγνώστης: Το ταξίδι στην Ιαπωνία και τα σχόλια

Ο συναγωνισμός με τον Άκη Πετρετζίκη, η  νέα τακτική, οι νέες περιπέτειες αλά World Party του James και η διαπίστωση που αρκετοί φανς του έκαναν. 

Μετά τον Ντάνο και τον Σάκη Κατσούλη και δύο φορές νικητή του Survivor, ο James Καφετζής είναι ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor, ακόμη και εν τη απουσία του από τη χθεσινή πρεμιέρα, δίχως να αποκλείεται ότι θα τον δούμε στο μέλλον. Τι τελικά επιδιώκει με την τακτική του ο νεαρός Ροδίτης, τι έδειξαν τα δύο τελευταία του ταξίδια και τι συμβουλή του έδωσαν οι followers του;

https://www.instagram.com/p/CuuLCRVMaQa/

Με αεροπλάνα και βαπόρια και το σούσι

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις που έχει δώσει παίκτης reality, έδωσε ο James Καφετζής πριν από δύο μέρες στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου. Το ενδιαφέρον δεν ήταν μόνο από αυτά που είπε μόνο εκείνος, αλλά και αυτά που τον ρώτησε με θάρρος και χωρίς διπλωματία, ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο οποίος μας έδειξε και ένα άλλο του ταλέντο, χρήσιμο για το μέλλον. Είναι καλός όταν θέλει ο Κωνσταντίνος στις συνεντεύξεις.

Ευθέως τον ρώτησε πως κατάφερε να κάνει το deal με την παραγωγή του Survivor, ζητώντας 12 χιλιάδες ευρώ αμοιβή την εβδομάδα όπως φημολογείται, με εκείνον ωστόσο να μην το επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και σαφώς να το διαψεύδει. Φυσικά δεν απέκλεισε να τον δούμε τελικά στο reality στη συνέχεια, ενώ επιβεβαίωσε πως είχε γυρίσει και τρέιλερ. Αλλά όπως ήδη γνωρίζεις επικαλέστηκε τη γνώμη του γιατρού του για κάποιες εξετάσεις που είχε κάνει και δεν ταξίδεψε για τον Άγιο Δομίνικο.

Δεν έχουμε λόγο να τον αμφισβητήσουμε. Από όσα καταλάβαμε και από το τηλεφώνημα που του είχε κάνει ο Αλέξης Παππάς, με την παραδοχή πως θα έκαναν ένα πολύ ωραίο ντουέτο μέσα στο παιχνίδι («Είχα σκεφτεί πως θα μπορούσαμε να το παίξουμε κιόλας για να κάνει εντύπωση στον κόσμο» όπως μετέφερε τα λόγια του ο James), τα στελέχη της παραγωγής τους ήθελαν οπωσδήποτε μαζί. Δεν είναι όλα αυθόρμητα σε αυτά του είδους τα reality, αλλά και προσχεδιασμένα για κεντρίσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Αυτό που μας αποκάλυψε επίσης ο James είναι πως η παραγωγή δεν θέλει έναν συγκεκριμένο παίκτη να μπει ξανά στο reality: «Η τελευταία εικόνα που έχω εγώ από την παραγωγή είναι ότι δεν τον θέλουν και τόσο τον Άρη Σοϊλέδη. Δεν γνωρίζω και γιατί».

Ο James ακολουθεί εσχάτως μία ιδιαίτερη τακτική και συζητιέται με όσα κάνει. Και μετά το πρόσφατο ταξίδι του στη Βόρεια Ευρώπη, όπου δούλεψε εθελοντικά μέσα σε ένα δεξαμενόπλοιο, σειρά είχε η Ιαπωνία στην οποία βρίσκεται τα τελευταία δύο 24ωρα. Και μας έδειξε ένα άλλο του ταλέντο. Αυτό της γευσιγνωσίας, συναγωνιζόμενος μάλιστα και τον Άκη Πετρετζίκη, που έκανε το ίδιο βαθμολογώντας τα φαγητά που έτρωγε στην Κορέα.

Βέβαια Άκης δεν μπορεί να γίνει.

https://www.instagram.com/p/C0_WULGsuc1/

Εκείνος βέβαια βαθμολόγησε τα burger, γνωστής αλυσίδας junk food αλλά και μία τοπική σπεσιαλιτέ με σούσι. Τελικά ο γιατρός του τον συμβούλεψε να τρώει τα πάντα; Μας μπέρδεψε ο James.

Ωστόσο στα πλαίσια της τακτικής του «Δεν πάω μεν στο Survivor, αλλά συνεχίζω να απασχολώ με το Survivor», τρόλαρε τον εαυτό του σε ένα εστιατόριο που είχε χώρο με παιχνίδια, αποτυγχάνοντας στους κρίκους και λέγοντας ότι δεν κάνει για το reality.

Αυτό βέβαια έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα. Αρκετοί του ζήτησαν να πάει στον Άγιο Δομίνικο, γιατί δεν είναι το ίδιο reality δίχως εκείνον, αλλά υπήρξαν και αυτοί που παραδέχτηκαν πως ήταν πολύ καλή η κίνησή του, να μην πάει τελικά. Γιατί κάτι μας λέει πως δεν θα τους ακούσει τελικά και δεν θα πάει χαμένο και το τρέιλερ που έκανε;