Όχι μόνο η Ξανθή Τζερεφού κι η Κάτια Ταραμπάνκο: Οι παίκτριες του GNTM που κάνουν καριέρα στο θέατρο

Τζένη Ντεμιράι
Όχι μόνο η Ξανθή Τζερεφού κι η Κάτια Ταραμπάνκο: Οι παίκτριες του GNTM που κάνουν καριέρα στο θέατρο

Από το modeling έφτασαν στο θέατρο η Ξανθή Τζερεφού και η Κάτια Ταραμπάνκο. Ποιες άλλες παίκτριες του ριάλιτι μοντέλων έχουν ανέβει στο θεατρικό σανίδι. 

Την Κυριακή 3 Μαρτίου η πρώην διαγωνιζόμενη του GNTM, Ξανθή Τζερεφού, έκανε μία ανάρτηση με αρκετές εικόνας από τις σπουδές της στην υποκριτική.

Το μοντέλο, που γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μοντέλων το 2018, ανέβασε ένα post στο Instagram, με φωτογραφίες, οι οποίες τη δείχνουν να είναι επί σκηνής και να παίζει σε διάφορες σκηνές.

Ξανθούλα Τζερεφού: Οι επιτυχίες στο modelling μετά το GNTM και οι σπουδές στην υποκριτική

https://www.instagram.com/p/C4D0wdftjCP/

Στην περιγραφή της ανάρτησής της έγραψε «Η Μαρία Στιούαρτ, η Ίλζε, η γυναίκα του σταθμάρχη και η Σεραφίνα». Εκτός αυτού, το 26χρονο μοντέλο τόνισε ακόμα «τι εξάμηνο ήταν κι αυτό», δείχνοντας ότι έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις σπουδές της στον χώρο της υποκριτικής.

Πρόσφατα, η Ξανθή Τζερεφού είχε αναρτήσει ακόμα μία φωτογραφία από τη δραματική σχολή στην οποία φοιτά. Τότε, μας είχε δείξει ένα μόνο πλάνο της σε story και είχε γράψει «άβολο».

tzerefou.jpg

Φαίνεται ότι η Ξανθή Τζερεφού ξεκίνησε τα μαθήματα υποκριτικής τον Σεπτέμβριο του 2023. Ανατρέχοντας στα highlights που έχει στον λογαριασμό της στο Instagram μπορούμε να δούμε αρκετές εικόνες που έχει αναρτήσει από τη δραματική σχολή.

Δες στην παρακάτω gallery μερικές από αυτές

Από το modeling στο θέατρο και η Κάτια Ταραμπάνκο

Το modeling δε φαίνεται να απέχει πολύ από την υποκριτική και αυτό δεν είναι μόνο κάτι που μας έμαθε το GNTM αλλά και μία πραγματικότητα που βιώνει η Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία είναι ακόμα μία διαγωνιζόμενη που έχει κάνει στροφή στην καριέρα της, επιλέγοντας να ακολουθήσει ένα όνειρό που είχε αποκαλύψει ότι έχει από την περίοδο που διαγωνιζόταν στο ριάλιτι μοντέλων.

Η Κάτια μπορεί να στέφθηκε νικήτρια του GNTM το 2019, ωστόσο, αυτό δεν ήταν ο μεγαλύτερος στόχος που πέτυχε στη ζωή της, αφού αυτό που πραγματικά ονειρεύεται να κάνει είναι να ακολουθήσει καριέρα στην υποκριτική.

Η αρχή για να κατακτήσει το όνειρό της έγινε την τρέχουσα σεζόν, αφού τον Φεβρουάριο έκανε το ντεμπούτο της στο θεατρικό σανίδι με τη συμμετοχή της στην παράσταση «Η με μένα ή με καμία».

https://www.instagram.com/p/C30LuY7MRcs/

Το έργο του Ιάκωβου Μυλωνά «Ή με μένα ή με καμία» συνεχίζει τις παραστάσεις του, τις Κυριακές του Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής.

Η Κάτια είναι ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συμμετοχή και τη συνεργασία της με τόσο με τον Ιάκωβο Μυλωνά, όσο και μ τον Σπύρο Μπιμπίλα, γεγονός που φάνηκε και από τα τελευταία της stories στο Instagram. Σε ένα από αυτά απεικονίζεται ο αναμνηστικός έπαινος που έλαβε η ίδια από τον International Action Art για τη συμμετοχή της στην παράσταση.

Αναρτώντας τον έπαινο, η Κάτια έγραψε «Με αυτά και με εκείνα πήραμε τον αναμνηστικό έπαινο μας! Όπως και όλη η ομάδα μας».

Screenshot-2024-03-04-113336.png

Λίγο νωρίτερα, τον Νοέμβριο του 2023, η Κάτια Ταραμπάνκο εμφανίστηκε και σε ένα επεισόδιο της σειράς του Alpha «Ο Γιατρός», ως μία από τους επιβάτες του τρένου που ενεπλάκη σε δυστύχημα. Σου υπενθυμίζουμε ότι σε εκείνο το επεισόδιο είχε κάνει ιδιαίτερη αίσθηση η εκπληκτική ερμηνεία του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, ο οποίος είχε μπει στο τρένο με σκοπό να αυτοκτονήσει.

Μιλώντας για την υποκριτική η Κάτια Ταραμπανκο είχε αναφέρει στην εκπομπή Super Κατερίνα: «Πάντα αυτό ήταν το όνειρό μου, τώρα το έχω πάρει πάρα πολύ θερμά και επιτέλους έρχομαι βήμα-βήμα πιο κοντά».

Μετά την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετείχε, η Κάτια Ταραμπάνκο δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, με στιγμές που πέρασε μέχρι να «πιάσει» την άκρη του νήματος.

https://www.instagram.com/reel/C3p5aBUNHoL/

«Μπορείς! Μόνο εσύ μπορείς! Όσο γρήγορα και να τρέχει το όνειρό σου, κυνήγα το. Στο τέλος θα δεις, εσύ νικάς», έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησής της, θέλοντας να δώσει λίγο παραπάνω θάρρος σε όσους κυνηγούν παράλληλα με εκείνη ένα δικό τους όνειρο.

Η Κάτια Ταραμπάνκο μάς έδειξε πώς ήταν με πολύ μακριά μαλλιά κι οι followers της διχάστηκαν

Τον δρόμο της υποκριτικής ακολουθεί και η Ειρήνη Στεριανού

Εκτός από την Κάτια Ταραμπάνκο και την Ξανθή Τζερεφού, τον δρόμο της υποκριτικής ακολουθεί ακόμα μία πρώην παίκτρια του GNTM, η Ειρήνη Στεριανού, η οποία έχει ήδη κάνει πολύ ενεργά τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική, συμμετέχοντας στην ταινία του Όμηρου Ευστρατιάδη «Ρόδα, Τσάντα και Κοπάνα», αλλά και στη σειρά «Πολυκατοικία». Πρόσφατα, την είδαμε επίσης στην παράσταση με τίτλο «Moral Rules» στο Vault Theater Plus, ενώ σε λίγο καιρό πρόκειται να ξανανέβει στο θεατρικό σανίδι για ακόμα μία παράσταση.

Το έργο, που έχει τον τίτλο «The Big Game», πρόκειται να ανέβει στο θέατρο Αλκμήνη στις 19 Μαρτίου.

https://www.instagram.com/p/C4DTeKRsQEe/

Και η Ειρήνη Καζαριάν στο θεατρικό σανίδι

Από το θέατρο πέρασε και η Ειρήνη Καζαριάν, η οποία μετά την νίκη της στο GNTM, βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στην θεάτρική παράσταση «Κούκλες» του Νικόλα Ανδρουλάκη. Η Ειρήνη, ωστόσο, είχε δηλώσει πως απλώς ήθελε να δοκιμάσει τον χώρο χωρίς τελικά να ακολουθήσει αυτή την πορεία, αφού πλέον συνεχίζει να ασχολείται με το modeling.

https://www.instagram.com/p/C1Ctoe9MF5t/

Πηγή κεντρικής εικόνας: @xanthitzeri12