Η Κάτια Ταραμπάνκο μάς έδειξε πώς ήταν με πολύ μακριά μαλλιά κι οι followers της διχάστηκαν

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Κάτια Ταραμπάνκο μάς έδειξε πώς ήταν με πολύ μακριά μαλλιά κι οι followers της διχάστηκαν

H Κάτια Ταραμπάνκο έκανε μια #throwback ανάρτηση με μια φωτογραφία της με μακριά μαλλιά και στα σχόλια οι followers της δεν μπορούσαν να διαλέξουν ποιο στυλ της πάει πιο πολύ.

Την Κάτια Ταραμπάνκο την γνωρίσαμε μέσα από τον δεύτερο κύκλο του GNTM που είχε προβληθεί μέσα από τη συχνότητα του Star. H ίδια είχε ξεχωρίσει για τον δυναμισμό της αλλά και τις ικανότητές της ως μοντέλο, τις οποίες είχε δείξει ήδη από τις audition του διαγωνισμού μοντέλων, ενθουσιάζοντας τους κριτές,

ενώ ήταν τελικά η μεγάλη νικήτρια μαζί με την Άννα Μαρία Ηλιάδου.

https://www.instagram.com/p/B6V_HZZANiL/

Η αλλαγή στα μαλλιά της στο GNTM

Μπαίνοντας, ωστόσο στο παιχνίδι η Κάτια είχε τα μαλλιά της καστανά και σε ένα κοντό καρέ μέχρι τους ώμους. Ως είθισται, όμως στο συγκεκριμένο ριάλιτι, μία από τις δοκιμασίες που υποβάλλονται τα επίδοξα μοντέλα είναι και η διαδικασία της αλλαγής στο look τους, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς. Έτσι, η Κάτια ήταν μία από τα κορίτσια που χρειάστηκε να κόψουν αρκετά, αφού το τελικό αποτέλεσμά ήταν ένα κοντό a la garcon κούρεμα.

https://www.instagram.com/p/B9PUZcbAfJR/

Η ίδια μέχρι σήμερα με μικρές αλλαγές είτε στο χρώμα είτε στο μήκος έχει διατηρήσει τα κοντά της μαλλιά.

Το #throwback με μακριά μαλλιά

Παρ' όλα αυτά το μοντέλο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram από την περίοδο που είχε πραγματικά μακριά καστανά μαλλιά, αλλά δεν ήταν γνωστή σε τόσο μεγάλο κοινό.

https://www.instagram.com/p/CufL25EMd4h/

Οι followers της πάντως στα σχόλια που της έκαναν φαίνεται πως διχάστηκαν για το ποιο από τα δύο looks της πηγαίνει περισσότερο.

H συμμετοχή της στο Survivor

H Κάτια Ταραμπάνκο μετά το GNTM δοκίμασε την τύχη της και στο Survivor το 2021, με την ίδια να γίνεται αρκετές φορές η αγαπημένη του κοινού. Ωστόσο, η ίδια αποχώρησε εκείνη την χρονιά πρόωρα από το παιχνίδι λόγω θεμάτων υγείας. Την επόμενη χρονιά, το 2022 επέστρεψε ξανά στο παιχνίδι για να ολοκληρώσει πιο ομαλά τον «κύκλο» του ριάλιτι, παρ' όλα αυτά έμεινε ξανά για λίγο διάστημα.

https://www.instagram.com/p/CKmPv80AyPc/

Παράλληλα, αν και αρκετός κόσμος περίμενε να τη δει και στο Survivor All Star φέτος αφού είχε αποδείξει ότι είναι καλή παίκτρια αγωνιστικά, η ίδια τελικά δεν ήταν ανάμεσα στους παίκτες που πήραν μέρος. H ίδια σε συνέντευξή της είχε πει σχετικά με το Survivor All Star: «Υπήρχαν κάποιες συζητήσεις για το All Star, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν έχω χρόνο για τον Άγιο Δομίνικο. Μου άρεσε πάρα πολύ, αλλά ο κύκλος έκλεισε για μένα. Το σκέφτηκα να πάω επειδή έχω πολύ καλή σχέση με την Acun Medya. Αλλά μπορεί να συνεργαστούμε στο μέλλον σε κάποιο άλλο project».