Ξανθούλα Τζερεφού: Οι επιτυχίες στο modelling μετά το GNTM και οι σπουδές στην υποκριτική

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ξανθούλα Τζερεφού: Οι επιτυχίες στο modelling μετά το GNTM και οι σπουδές στην υποκριτική

Η Ξανθούλα, από plus size μοντέλο του GNTM έγινε το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα που περπάτησε σε catwalk με τον αισθητήρα γλυκόζης.

Την Ξανθούλα Τζερεφού την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του GNTM το 2018 μέσα από τη συχνότητα του Star και ήδη από τις auditions της είχε ξεχωρίσει, κάτι που συνέχισε να κάνει και κατά τη διάρκεια του ριάλιτι με τις συμπαίκτριές της να τη θεωρούν μία από τις μεγάλες αντιπάλους τους.

https://www.instagram.com/p/BqsxLSTFa5L/

Έξι χρόνια μετά λοιπόν, το 26χρονο μοντέλο συνεχίζει να ασχολείται με το modelling, ενώ όπως μπορείς να δεις και από τις πληροφορίες που έχει στο προφίλ της στο Instagram, πλέον έχει βάλει στη ζωή της και την υποκριτική, αφού είναι φοιτήτρια στη δραματική σχολή «Βεάκη».

Η Ξανθή, πλέον μπορεί πρακτικά να μην ανήκει στην κατηγορία των plus size κοριτσιών, αλλά συνεχίζει να έχει ένα τελείως δικό της diversity.

Η ίδια είχε πει χαρακτηριστικά στο Queen.gr γι' αυτή την αλλαγή:

«Δεν έκρυψα ποτέ πως πήρα κιλά στα 17 μου χρόνια. Το να χάσω τα κιλά που πήρα δεν ήταν ποτέ στις βλέψεις μου όμως. Συνέβη από μόνο του στην διάρκεια της πρώτης καραντίνας, χωρίς κάποια δίαιτα. Απλώς συνέβη, δεν έκανα κάτι διαφορετικό. Μαγείρευα σπίτι και έκανα λίγη παραπάνω γυμναστική, γιατί όπως όλοι εκείνη την περίοδο είχα πολύ ελεύθερο χρόνο. Σίγουρα με βοήθησε και ο γρήγορος μεταβολισμός μου».

Η ανοδική πορεία της Ξανθούλας Τζερεφού δεν σταματάει. Η ίδια, μάλιστα ήταν το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα που έκανε πασαρέλα φορώντας τον αισθητήρα γλυκόζης, στο show του Βασίλη Ζούλια το 2023. Το μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM διαγνώστηκε με διαβήτη τύπου 1 όταν ήταν 7,5 χρονών. Όπως είχε πει όμως και πάλι στο Queen.gr αυτό δεν το θεώρησε ποτέ εμπόδιο για την καριέρα της.

Δεν μου λείπει κάτι περισσότερο από κάποιον άλλο άνθρωπο πέρα από λίγες σταγόνες ινσουλίνης, που κι αυτές τις χορηγώ μόνη μου.

Ξανθούλα Τζερεφού: Το πρώτο μοντέλο στην Ελλάδα που περπάτησε στο catwalk με αισθητήρα γλυκόζης

https://www.instagram.com/p/CfGvgF7M56Y/

Παράλληλα, έχει κάνει ακόμα ένα όνειρό της πραγματικότητα, αφού έχει φωτογραφηθεί για την Vogue, σε ένα concept όπου καμία λήψη δεν υπέστη επεξεργασία.

https://www.instagram.com/p/CN-jmJRMXr-/