To reunion των ηθοποιών του Maestro και η νέα ανακοίνωση για τον 2ο κύκλο

Γεωργία Βλαχοπούλου
To reunion των ηθοποιών του Maestro και η νέα ανακοίνωση για τον 2ο κύκλο

Οι παρέες κάνουν τη διαφορά και από τη νέα θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί η Κλέλια Ανδριολάτου δε γινόταν να λείπει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ορέστης Χαλκιάς και η Μαρία Καβογιάννη.

Η σειρά Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη δεν έγινε τυχαία επιτυχία, ταξιδεύοντας μέσω του Netflix και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου. Πέρα από το δυνατό σενάριο, οι εξαιρετικές ερμηνείες όλου του καστ και η χημεία που είχαν οι ηθοποιοί μεταξύ τους ήταν αυτό που έκανε τη σειρά να ξεχωρίσει. Άλλωστε, λένε πως «οι παρέες κάνουν τη διαφορά».

Η «ανατροπάρα» του Φάνη Μουρατίδη και όσα μαρτύρησε ο Παπακαλιάτης για την πρεμιέρα του Maestro 2

Η Χάρις Αλεξίου μάλιστα, είχε γράψει μεταξύ άλλων σε ανάρτησή της στο Instagram για τη συμμετοχή της στο Maestro: «Συνάντησα φωτεινές ψυχές, που με γέμισαν ευτυχισμένες στιγμές. Είμαστε τυχεροί που μας ένωσε αυτό το υπέροχο πλάσμα που όλοι αγαπήσαμε και μας έκανε να αγαπηθούμε και μεταξύ μας. Σκέφτομαι με αγάπη όλες και όλους τους φίλους της παραγωγής που ήταν επίσης εξαιρετικές-εξαιρετικοί».

https://www.instagram.com/p/CmO6oIgqoHo/

Το reunion λίγο πριν τον 2ο κύκλο

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πρώτη του φωτο ως μπαμπάς στον Maestro και η νέα εμφάνιση Λούλη

Μπορεί η αντίστροφη μέτρηση για τον 2ο κύκλο του Maestro, που εναγωνίως περιμένουν να παρακολουθήσουν Έλληνες και ξένοι fans να έχει ξεκινήσει, οι πρωταγωνιστές της όμως δεν χάνουν την ευκαιρία να βρίσκονται μαζί, όποτε τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Αυτή τη φορά, αφορμή για ένα mini reunion στάθηκε η νέα θεατρική παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, στην οποία πρωταγωνιστεί η Κλέλια Ανδριολάτου και η πρεμιέρα της που έγινε στις 3 Μαρτίου.

Για να στηρίξουν τη συνάδελφο και φίλη τους λοιπόν, βρέθηκαν στο θέατρο ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, ο Ορέστης Χαλκιάς και η Μαρία Καβογιάννη. Σα να μην πέρασε μια μέρα από τα γυρίσματα της σειράς, οι 4 τους πόζαραν στο φωτογραφικό φακό γεμάτοι χαμόγελα, όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί.

Στην ανάρτηση του Παπακαλιάτη για το «Maestro 2» οι ξένοι fans έδειξαν πόσο πολύ αγαπούν τη σειρά

Οι εκπλήξεις για τον δεύτερο κύκλο

Παρότι οι περισσότεροι ανέμεναν να δουν τον 2ο κύκλο του Maestro τον Οκτώβριο τουr 2024, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real News, η πρεμιέρα του νέου κύκλου θα γίνει πολύ πιο σύντομα και πιο συγκεκριμένα μέσα στον Μάιο. Ωστόσο, τότε θα προβληθούν τα πρώτα 6 επεισόδια του 2ου κύκλου και τα υπόλοιπα 4 από τα συνολικά 10 θα τα δούμε μέσα στο φθινόπωρο.

Άλλωστε, και ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αναφέρει σχετικά με το πότε θα δουν οι τηλεθεατές τον νέο κύκλο της σειράς στις αρχές της χρονιάς πως αναμένεται ή πριν ή μετά το Πάσχα.

Όσον αφορά τις εξελίξεις ήδη από τα γυρίσματα είδαμε τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη με μωρό, ενώ όπως είχε αποκαλύψει ο Φάνης Μουρατίδης στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, ο ρόλος του Δημάρχου που υποδύεται θα έχει μια ανατροπή στη ζωή του.

«Ο δεύτερος κύκλος θα έχει ανατροπάρα. Στη σειρά μπαίνει και ο Κώστας Μπερικόπουλος ως αστυνομικός. (σ.σ εκείνος που θα διαλευκάνει τη δολοφονία Τσορτέκη, η οποία αρχικά θα είναι εξαφάνιση). Δεν θα πω τίποτε ούτε για τον Γιάννη Τσορτέκη, που δολοφονείται στον πρώτο κύκλο. Θα μείνω εχέμυθος. Το μόνο που μπορώ να αποκαλύψω για τον ήρωα που υποδύομαι, τον Δήμαρχο, είναι ότι η προσωπική του ζωή αλλάζει» είπε χαρακτηριστικά ο Φάνης Μουρατίδης.

https://www.instagram.com/p/Czv7C2zIEr7/