Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πρώτη του φωτο ως μπαμπάς στον Maestro και η νέα εμφάνιση Λούλη 

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στην πρώτη του φωτο ως μπαμπάς στον Maestro και η νέα εμφάνιση Λούλη 
AMALIA KOVAIOU

Καρέ -καρέ τα πρώτα επεισόδια με φωτογραφίες. Οι πρώτες σκηνές του Maestro έδωσαν δύο σημαντικές ειδήσεις. 

Προς την ολοκλήρωση των γυρισμάτων του δεύτερου κύκλου του Maestro οδεύει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αφού έχουμε ήδη πάρει γεύση backstage από τα stories και τις αναρτήσεις των πρωταγωνιστών, τώρα ήρθε η ώρα να δούμε και κάποια πρώτα και αποκλειστικά πλάνα από τα επεισόδια για να καταλάβουμε την εξέλιξη της ιστορίας. Ο Χριστόφορος έδωσε spoiler.

Ο μπαμπάς Ορέστης και ο πανταχού παρών Χρήστος Λούλης

Στην Αθήνα διαδραματίζονται οι εξελίξεις στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου του Maestro in Blue, μετά τη δολοφονία του Χαράλαμπου. Ο Ορέστης μαζί με την εγκυμονούσα Αλεξάνδρα έχουν αποφασίσει να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους, ενώ η Κλέλια μαζί με τον αδελφό της που έχει σκοτώσει τον Χαράλαμπο επίσης θα βρεθούν εδώ.

https://www.instagram.com/p/CyiCrnENacW/

Από τις επίσημες πια φωτογραφίες του επεισοδίου, βλέπουμε πως ο Ορέστης θα γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς και ο Χριστόφορος το ζει με συγκίνηση.

papakaliatis3.jpg

Βλέπουμε επίσης και τη Χάρις Αλεξίου η οποία παρεμένει στο σπίτι των Παξών. Θα έχει έναν άχαρο ρόλο αρχικά γιατί δεν θα ξέρει πώς να αντιδράσει όταν μάθει πως ο αγαπημένος της εγγονός έχει εμπλακεί στον φόνο και πως όλοι έχουν συνωμοτήσει για να τον καλύψουν.

alexioumaestro.jpg

Το σχόλιο της Μαρίας Καβογιάννη για την Χάρις Αλεξίου είναι ύμνος στη φιλία τους

Αυτή την αλήθεια και αυτή τη συνομωσία θα αργήσει ωστόσο να την κατανοήσει. Θα σταθεί όμως αλληλέγγυα ώστε τα εγγόνια της να είναι ευτυχισμένα.

Η έκπληξη των πρώτων επεισοδίων είναι σίγουρα ο Χρήστος Λούλης . Αχώριστος πια συνεργάτης του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ο οποίος όπως θα θυμάσαι στον πρώτο κύκλο, όχι απλά είχε ερωτικό ενδιαφέρον για την Αλεξάνδρα, αλλά αφετέρου είχε έρθει με τον κυνικό του χαρακτήρα και σε μεγάλη κόντρα με τον δάσκαλο Ορέστη. Τι θα συμβεί λοιπόν; Θα έρθουν σε έναν συμβιβασμό; Και πόσους συμβιβασμούς να αντέξει πια ο Ορέστης;

loulis.jpg

Στο δρόμο του σε λίγο διάστημα θα ξαναβρεθεί η Κλέλια. Και εκεί θα υπάρξει εκ νέου ένα δίλημμα. Και εκείνη έχει αποφαίσει να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, προσωπικά και σε επίπεδο σπουδών.

andriolatoumaestro.jpg

Το μέτωπο των Παξών πάντως με τη Σοφία, τη Χάρις και τη Μαρία, θα παραμείνει ενωμένο και θα χαράξει στρατηγική, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας.

maestro2.jpg

Ο Φάνης ωστόσο (Φάνης Μουρατίδης) θα είναι εκείνος που θα αντιμετωπίσει και τον μεγαλύτερο κίνδυνο με το κύκλωμα ναρκωτικών. Δεν θα μπορεί να δικαιολογήσει την απώλεια του Χαράλαμπου και κυρίως δεν θα μπορεί να ξεφύγει από τις παρανομίες. Η μοίρα του μοιάζει προδιαγεγραμμένη στον δεύτερο κύκλο.