O Γιάννης έγινε αρχηγός στο MasterChef και το Twitter αντέδρασε στην ασυλία και το έπαθλο

Πατούλια Κατερίνα
O Γιάννης έγινε αρχηγός στο MasterChef και το Twitter αντέδρασε στην ασυλία και το έπαθλο

«Είμαι τίμιος, είμαι δίκαιος, είμαι ειλικρινής», είπε ο Γιάννης και εξήγησε πως δεν θα παίξει στρατηγικά. Ο 34χρονος Γιάννης Κούρτογλου, επέλεξε τον Νίκο Κυψίδη για αντίπαλο αρχηγό στη γκρι μπριγάδα.

Η Χριστίνα, ο Γιάννης Κούρτογλου, ο Λευτέρης, ο Κώστας κι ο Ηλίας ήταν οι πέντε διαγωνιζόμενοι που οι κριτές φώναξαν ξεχώρισαν αφού είχαν τα καλύτερα πιάτα στο Mystery Box του MasterChef με κύριο υλικό το ορτύκι.

«Ανάμεσά σας βρίσκεται κι η καλύτερη προσπάθεια της σημερινής δοκιμασίας. Τι σημαίνει αυτό, ότι ανάμεσά σας βρίσκεται ο ένας αρχηγός», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Γιάννης ο μεγάλος νικητής και νέος αρχηγός

https://www.instagram.com/p/C4G3LP4LEcj/

Και προς έκπλήξη των συμπαικτών του, το Mystery Box κέρδισε ο Γιάννης Κούρτογλου, ο παίκτης που λατρεύει να μισεί το Twitter/X. Με δεδομένη πια την αποχώρηση της Γεωργίας που μονοπωλούσε τα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα, ήταν η ώρα του Γιάννη ως πρώτου αρχηγού να γίνει viral.

«Πρώτος αρχηγός, χρηματικό έπαθλο 1000 ευρώ, πλεονέκτημα να ορίσει τον αντίπαλο αρχηγό και οι δυο τους να έχουν ασυλία μέχρι την τελική δωδεκάδα. Καλύτερο πιάτο της σημερινής δοκιμασίας αποφασίσαμε ότι είναι το πιάτο του Γιάννη», ανακοίνωσαν οι δύο κριτές - Ιωαννίδης και Κοντιζάς- που εμφανίστηκαν στο χτεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Τη νίκη του την αντιμετώπισε σχεδόν με λιποθυμία ο Γιάννης, ο οποίος είπε χαρακτηριστικά:

«Πω ρε φίλε! Νόμιζα ότι θα λιποθυμήσω, νιώθω vibes αρκετά, νιώθω χέρια να μου χτυπάνε την πλάτη και να με χαϊδεύουν και ταυτόχρονα να μου πετάνε βελάκια και μαχαίρια».

Οι νέες ομάδες του MasterChef

«Το καλύτερο σενάριο θα ηταν να μην έφευγε η Γεωργία και να την έβαζε αρχηγό», ήταν ένα viral σχόλιο στο Twitter/X με τον Γιάννη να παίρνει στην ομάδα του τελικά τον Γιάννη Γεωργίου, στη συνέχεια τον Σοφοκλή, τον Μάριο, τη Χριστίνα, τον Άνχελ, τον Χρήστο Γ. τον Αλέξανδρο και την Τάνια.

Ο Νίκος Κυψίδης επέλεξε για τους «Γκρι» τον Λευτέρη, τον Σταμάτη, τον Κώστα, τον Ηλία, τη Βιβή, τον Χρήστο Μ. τον Παναγιώτη και τη Ζωή.

Ο Γιάννης πάντως, στο τελευταίο πλάνο του επεισοδίου, μίλησε και για την στρατηγική που θα ακολουθήσει, τονίζοντας:

«Έχω άτομα που μπορούν να παρασυρθούν από τις σειρήνες και τους οιωνούς, είναι ο Άνχελ και η Χριστίνα και η Τάνια αλλά άμα ο Οδυσσέας είναι πολυμήχανος και τα πει έξω από τα δόντια θα καταλάβουν ότι ξέρω, θα πω "ηρεμήστε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε και θα παίξουμε μαγειρικά»!

Η Ζωή και ο Παναγιώτης οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση:

«Ζωή, δυστυχώς το πιάτο σου που ήταν πολύ όμορφο, δεν τηρούσε τις προϋποθέσεις της σημερινής δοκιμασίας κι είσαι υποψήφια προς αποχώρηση», ήταν τα λόγια που χρησιμοποίησαν οι κριτές για να ανακοινώσουν την υποψηφιότητα της Ζωής προς αποχώρηση ενώ στον δεύτερο υποψήφιο της εβδομάδα, τον Παναγιώτη είπαν:

«Παναγιώτη είσαι ο δεύτερος προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα».

To Τwitter/X πέρασε τον Γιάννη από δέκα κύματα στα σχόλια, αναρωτιόμαστε όμως, είναι ο Γιάννης τόσο κακός ή τον έχουμε παρεξηγήσει με όσα δεν βλέπουμε μέσα στο σπίτι του MasterChef;