Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να φορέσει νυφικό: Oι 3 επιλογές που έκανε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να φορέσει νυφικό: Oι 3 επιλογές που έκανε

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όλο και μιλούσε για γάμους το τελευταίο διάστημα και να που τελικά θα φορέσει νυφικό.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν εδώ και έναν χρόνο είναι ζευγάρι. Μπορεί οι δυο τους να μην έχουν μιλήσει ξεκάθαρα για τη σχέση τους, οι κοινές έξοδοι, όμως, τα ταξίδια και οι χαριτωμένες «σπόντες» από συνεργάτες και γνωστούς της επιβεβαιώνουν πως οι δυο τους είναι σίγουρα κάτι πολύ περισσότερο από φίλοι.

Βασάλος & Fipster ταξίδεψαν στο Βερολίνο όμως η Βαλαβάνη γιορτάζει ένα χρόνο με τον Γρηγόρη της

Παρ' όλα αυτά, η ίδια έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της πως μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο δεν θα ήθελε να προβάλλει ξανά τόσο έντονα την προσωπική της ζωή, κάτι που κάνει με αρκετή πειθαρχία, αφού δεν έχουμε δει κανένα κοινό post με τον Γρηγόρη Μόργκαν, παρά μόνο κάποια stories στα οποία φαίνεται ότι είναι στην ίδια παρέα και κάποια comments με emoji.

valavani_morgkan.jpeg

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μοιραστώ με τον κόσμο την αλήθεια μου, αλλά είναι δικαίωμά μου -και το διεκδικώ αυτό πια- να επιλέγω εγώ το τι θα μοιραστώ, όταν θα θελήσω να το μοιραστώ. Μπορεί στο παρελθόν να μην σκεφτόμουν με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμβαίνει κάτι τώρα» ανέφερε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη σε συνέντευξή της στο περιοδικό Down Town Κύπρου.

Η πρόβα με νυφικό

Πάντως, η ίδια φαίνεται πως ετοιμάζεται να περπατήσει με νυφικό, όπως μάς έδειξε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, όχι όμως εξαιτίας κάποιας πρότασης γάμου από τον σύντροφό της, αλλά επειδή θα περπατήσει στο catwalk του περιοδικού Yes I Do, που γίνεται κάθε χρόνο για να παουσιάσουν διάφοροι σχεδιαστές τις προτάσεις τους για τις μέλλουσες νύφες.

Όπως θα δεις και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, δοκίμασε 3 διαφορετικά νυφικά: ένα πιο αέρινο με τούλι σε σχήματα λουλουδιών, ένα strapless σε πιο κλασσική γραμμή κι ένα πιο στενό σε mermaid γραμμή κεντημένο με μικρές λευκές πέρλες.

Στην ίδια πασαρέλα θα βρεθεί και μια παλιά της γνώριμη από το Survivor του 2017, η Σάρα Εσκενάζυ, όπως είδαμε μέσα από και τη δική της ανάρτηση τις προηγούμενες μέρες, επίσης με νυφικό.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Γρηγόρης Μόργκαν μαζί και στο γυμναστήριο: Το βίντεο και το τρολάρισμα

Όσες φορές έχει αναφερθεί στον γάμο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάντως, φαίνεται πως από τότε που είναι ζευγάρι με τον Γρηγόρη Μόργκαν σκέφτεται όλο και πιο συχνά το ενδεχόμενο του γάμου. Η ίδια μάλιστα, είχε κάνει στο Tik Tok της ένα από τα quiz που κυκλοφορούν, για να δει πότε θα παντρευτεί. Το Τik Tok «μίλησε» και η απάντηση ήταν το 2068. Η ίδια σχολίασε με χιούμορ το αποτέλεσμα γράφοντας «Κάλλιο αργά παρά ποτέ».

386871120_663049155646783_5594367095120291445_n-(1).jpg

Ο Γρηγόρης Μόργκαν γιορτάζει:H πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Βαλαβάνη και η παραδοχή της σχέσης τους

Λίγο πριν φύγει το 2023 η ίδια είχε αποκαλύψει επίσης, στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα που συμμετέχει - με αφορμή ένα θέμα που παρουσίασαν - πώς θα ήθελε εκείνη να ντύνεται όταν μείνει έγκυος, ενώ όταν την ρώτησε ο Κώστας Τσουρός (ο παρουσιαστής της εκπομπής) για ποιο λόγο μιλάει όλο και πιο συχνά για γάμους και εγκυμοσύνες, εκείνη απάντησε: «Εντάξει είμαι σε μια ηλικία κι εγώ που πρέπει».