Ο Γρηγόρης Μόργκαν γιορτάζει:H πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Βαλαβάνη και η παραδοχή της σχέσης τους

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Γρηγόρης Μόργκαν γιορτάζει:H πρώτη δημόσια εμφάνιση με την Βαλαβάνη και η παραδοχή της σχέσης τους
NDP PHOTO AGENCY

Με matchy match outfits η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν πόζαραν για πρώτη φορά μαζί δημόσια.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έγινε γνωστός μετά και την αποχώρηση του δεύτερου από το Survivor All Star το περσινό καλοκαίρι έχει προχωρήσει στην προσωπική της γιορτή.

https://www.instagram.com/p/C2KU475sJyH/

Εκείνη και ο Γρηγόρης Μόργκαν - που ήταν ένας από τους δύο φιναλίστ στο Nomads το 2018 - μπορεί μέχρι τώρα να μην είχαν επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ότι η σχέση τους είναι κάτι παραπάνω από φιλική, ωστόσο οι φωτογραφίες από ταξίδια σε κοινούς προορισμούς τις ίδιες περιόδους ή τα διακριτικά tags στις εξόδους με κοινούς φίλους και τα σχόλια στις αναρτήσεις τους ήταν ο τρόπος με τον οποίο «πρόδιδαν» τη σχέση τους.

Η δημόσια κοινή εμφάνιση και η παραδοχή της σχέσης τους

Όλα αυτά μέχρι τώρα, αφού οι δυο τους λίγες μέρες πριν τη γιορτή του Γρηγόρη Μόργκαν που είναι σήμερα 25 Ιανουαρίου, έκαναν μια κοινή έξοδο με τους συναδέλφους της Ευρυδίκης Βαλαβάνη - από την εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα που συμμετέχει - ποζάροντας μάλιστα, δίπλα δίπλα στην φωτογραφία που τους τράβηξαν.

2011_NONI_DOYNIA_EVRIDIKI_VALAVANI_KOSTAS_TSOYROS_PANOS_KATSARIDIS_DESPINA_TSOKOY_1812024.jpg

Aυτή είναι και το επόμενο «βήμα» στη σχέση τους, αφού πρόκειται για την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση και φυσικά φωτογραφία. Όπως μπορείς να δεις είναι τόσο ταιριαστοί που ακόμα και τα outfits τους είναι σαν το Ying Yang - η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με λευκό πουκάμισο και από πάνω μαύρο κορσέ, ενώ ο Γρηγόρης Μόργκαν με μαύρο πουκάμισο και λευκή μπλούζα από μέσα.

Αυτή δεν ήταν, όμως η πρώτη φορά που ο Γρηγόρης Μόργκαν γνώρισε τους συναδέλφους της Ευρυδίκης, αφού την είχε συνοδεύσει και στο πάρτι της Δανάης Μπάρκα, στα τέλη του Νοέμβρη. Εκεί μάλιστα έκανε κι έναν καινούργιο φίλο, τον Κώστα Τσουρό, που είναι και ο παρουσιαστής της εκπομπής που είπαμε πιο πάνω πως συμμετέχει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Δεν κρύβεται πια πως ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι officially στη ζωή της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

395102206_1284231026305266_5523651465105156220_n.jpeg

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πάντως καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη παραδέχθηκε έμμεσα πως ο Γρηγόρης Μόργκαν είναι ο σύντροφός της, αφού η παρουσιάστρια του Πρωινού Σουσού την ρώτησε βλέποντας τη φωτογραφία από την έξοδό τους ποιος είναι αυτός δίπλα της, με εκείνη αρχικά να κάνει πως δεν βλέπει καλά.

Έτσι λοιπόν, η Ελένη Τσολάκη ζήτησε τη βοήθεια του συνεργάτη της και δημοσιογράφου Νίκου Γεωργιάδη, με εκείνον να λέει πως είναι ο Γρηγόρης Μόργκαν κι εκείνη να απαντά «Α ναι! Το αγόρι της Ευρυδίκης. Αυτός δεν είναι;». Ο Νίκος Γεωργιάδης απάντησε αμέσως «Ναι», ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη σιωπή της επιβεβαίωσε διακριτικά τη σχέση τους.

Η ίδια ωστόσο, σε συνεντεύξεις της έχει αναφέρει πως αυτή τη φορά θα ήθελε να κρατήσει περισσότερο την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με τη σχέση που είχε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Γι' αυτό και είναι πολύ προσεκτική τόσο στα social media, όσο και στος συνεντεύξης της σχετικά με αυτήν.