Η Νατάσα Παζαΐτη σε έξοδο με τον Κώστα και τον Αλέξανδρο Καραμανλή:Το λουκ που έκλεψε την παράσταση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Νατάσα Παζαΐτη σε έξοδο με τον Κώστα και τον Αλέξανδρο Καραμανλή:Το λουκ που έκλεψε την παράσταση
ndp photo agency

H Nατάσα Παζαΐτη με τον Κώστα Καραμανλή και τον γιο τους Αλέξανδρο παρακολούθησαν την παράσταση "Με μια Ιστορία" στο Μέγαρο Μουσικής.

Mια σπάνια κοινή έξοδο πραγματοποίησαν η Νατάσα Παζαΐτη και ο τέως Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αφού οι δυο τους τα τελευταία χρόνια προτιμούν να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η παράσταση ωστόσο, του Μίνου Μάτσα στο Μέγαρο Μουσικής, με τίτλο "Με μια Ιστορία" ήταν αυτή που έδωσε την αφορμή για την έξοδό τους, στην οποία έδωσε το παρόν και ο 21χρονος γιος τους, Αλέξανδρος, με την Νατάσα Παζαΐτη να συνοδεύεται από τους άντρες της ζωής της.

DSC_6172.jpg

Οι λεπτομέρειες του look της Νατάσας Παζαΐτη

Το look της Νατάσας Παζαΐτη για τη βραδιά ήταν ελαφρώς διαφορετικό από τις προηγούμενες εμφανίσεις της, αφού αντί για κοστούμι με παντελόνι επέλεξε ένα φόρεμα συνδυασμένο με σακάκι. Πιο συγκεκριμένα, η σύζυγος του τέως Πρωθυπουργού έκανε μια κλασική εμφάνιση στην παλέτα του μπλε με midi all over printed φόρεμα με ανάλαφρο τελείωμα και ασορτί σακάκι σε στενή γραμμή. Η τσάντα ήταν επίσης σε matching απόχρωση, ενώ τα παπούτσια με τα οποία συμπλήρωσε το σύνολο ήταν ένα ζευγάρι μαύρα Mary Janes

Ο Αλέξανδρος και η Αλίκη Καραμανλή

Τα δίδυμα παιδιά του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη έκλεισαν τα 21 και για την ώρα συνεχίζουν με επιτυχία τις σπουδές τους, απολαμβάνοντας τη φοιτητική ζωή. Ο Αλέξανδρος είναι φοιτητής στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Αλίκη σπουδάζει στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η αγάπη της Νατάσας Παζαΐτη για τις γυναίκες και το έργος της στην Ογκολογία

Η Νατάσα Παζαΐτη έχει αφιερωθεί εδώ και αρκετά χρόνια στις γυναίκες και στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού. Από τον χώρο της εκπαίδευσης που ήταν, η ίδια αποφάσισε το 2004 να αλλάξει τελείως καριέρα και κάπως έτσι πήρε το πτυχίο της στην Ιατρική Σχολή από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πλέον είναι χειρουργός Μαστού και Ογκολόγος, έχοντας μάλιστα και το δικό της «Κέντρο Υγείας Μαστού».

Νατάσα Παζαΐτη: «Δεν ήμουν εγώ που νόσησα από καρκίνο- αν νοσούσα θα το έλεγα δημόσια»

https://www.instagram.com/p/CyWae0NLhFQ/

Δεν είναι λίγες μάλιστα, οι φορές που στις αναρτήσεις της στο Instagram γεμίζουν με σχόλια ευγνωμοσύνης από γυναίκες που έχει θεραπεύσει. Η ίδια, δεν σταματά να εξελίσσει τις γνώσεις της γι' αυτό και τον Δεκέμβριο του 2023 ταξίδεψε στο Tέξας για να παευρεθεί σε συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε για τον καρκίνο του μαστού.

natasapazaitibhc_1701888338_3251997545965900046_5496506727.jpeg