Ο Αλέξανδρος Καραμανλής στα χνάρια της Νατάσας Παζαΐτη: Η θεατρική παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό

Τσακιρίδου Χριστίνα
Ο Αλέξανδρος Καραμανλής στα χνάρια της Νατάσας Παζαΐτη: Η θεατρική παράσταση για φιλανθρωπικό σκοπό

Το Queen.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους δύο οργανισμούς και με την «ΑRTE» οι οποίοι επιβεβαίωσαν το γεγονός καθώς και τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Καραμανλή στην παράσταση «Μια κυρία ατυχήσασα».

Το ντεμπούτο του στο θεατρικό σανίδι θα πραγματοποιήσει σύντομα ο γιος του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη, Αλέξανδρος, αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ON time» ο 21χρονος θα πρωταγωνιστήσει στη διασκευή της κωμωδίας του Αλέκου Σακελλάριου «Μια κυρία ατυχήσασα», για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η παράσταση θα «ανέβει» από τις 2 έως τις 6 Φεβρουαρίου στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών έπειτα από πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής ομάδας «arte, σε σκηνοθεσία Δήμητρας Δερμιτζάκη.

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής κάνει το ντεμπούτο του στο θέατρο για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Αλέξανδρος Καραμανλής θα υποδυθεί το μικρό γιο του Λεωνίδα Πετρόχειλου και σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανυπομονεί για την πρεμιέρα του έργου.

Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα, καθώς μέρος από τα έσοδα θα διατεθεί στην μη κερδοσκοπική εταιρία «Hopegenesis», η οποία μάχεται για την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας, τη στήριξη της οικογένειας και την εύρεση λύσεων του δημογραφικού ζητήματος στην Ελλάδα.

https://www.instagram.com/reel/C0zADg1NzAC/

Τα υπόλοιπα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια θα διατεθούν στην Πρότυπη Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας, «ΓΑΛΙΛΑΙΑ», τη μοναδική στη χώρα μας που προσφέρει δωρεάν ολοκληρωμένες υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας σε ασθενείς με καρκίνο και ασθενείς με νόσο του κινητικού νευρώνα (ALS) μέσω εξειδικευμένης διεπιστημονικής προσέγγισης.

Το Queen.gr επικοινώνησε τηλεφωνικά με τους δύο οργανισμούς και με την «ΑRTE» οι οποίοι επιβεβαίωσαν το γεγονός καθώς και τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Καραμανλή στην παράσταση «Μια κυρία ατυχήσασα».

Τον Ιούνιο τα δίδυμα Καραμανλή (Αλίκη και Αλέξανδρος) γιόρτασαν τα 21α γενέθλιά τους και για την ώρα συνεχίζουν επιτυχώς τις σπουδές τους απολαμβάνοντας τη φοιτητική ζωή. Ο Αλέξανδρος φοιτά στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη ενώ η αδερφή του, Αλίκη στη σχολή Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Η Νατάσα Παζαΐτη με outfit που θύμισε την Diana περνάει τις γιορτές σε έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο

H ιδιαίτερη σχέση της οικογένειας με την μη κερδοσκοπική εταιρία

Τον Νοέμβριο του 2022 η Νατάσα Παζαΐτη είχε πρωταγωνιστήσει στη φιλανθρωπική παράσταση «Η θεία από το Σικάγο» η οποία είχε ανέβει στο θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών με πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής εταιρίας «ARTE».

https://www.instagram.com/p/Ck3YPCgo714/

Τα έσοδα είχαν διατεθεί για την ενίσχυση της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού.
Η γνωστή χειρουργός-ογκολόγος είχε υποδυθεί μία από τις ανιψιές της θείας από το Σικάγο. Τη σκηνοθεσία είχε αναλάβει η Δήμητρα Δερμιτζάκη και τη διασκευή του σεναρίου είχε κάνει η Αθηνά Κασκαρέλη.

Πηγή κεντρικής: ndp