Ο Θάνος Κιούσης δείχνει το χιούμορ του και ως μπαμπάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε μοναδικά

Γεωργία Βλαχοπούλου
Ο Θάνος Κιούσης δείχνει το χιούμορ του και ως μπαμπάς και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σχολίασε μοναδικά

Τον πιο ευφάνταστο τρόπο βρήκε ο άνθρωπος πίσω από τον Τόνι Σφήνο, για να παίρνει τον γιο του απο το σχολικό, αφού κάθε μέρα μεταμφιέζεται και σε κάτι διαφορετικό.

Ο Θάνος Κιούσης είτε ως Τόνι Σφήνος είτε ως παρουσιαστής του 5X5, είναι σίγουρο πως έχει πολύ χιούμορ. Αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει από την προσωπική του ζωή, γι' αυτό εδώ και λίγο καιρό ο ίδιος έχει βρει τον πιο ευφάνταστο τρόπο για να παραλαμβάνει τον γιο του από το σχολικό κάθε μεσημέρι.

Ο Τόνι Σφήνος δίχως περούκα & γυαλιά είναι ο Θάνος Κιούσης, η τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς

https://www.instagram.com/reel/Cvrc4zxtCZI/

Πολύ απλά μεταμφιέζεται και σε κάτι διαφορετικό και όχι, δεν ξεκίνησε να το κάνει, επειδή άνοιξε το τριώδιο αλλά επειδή όπως εξήγησε τη ζωή πρέπει να την απολαμβάνουμε και κάθε μέρα να είναι για μας και μια διαφορετική παράσταση.

«Δεν χρειάζεται να βρεις σκηνή, φώτα, θέατρο, ηθοποιούς, να κάνεις πρόβες και να βρεις ένα έργο. Η ζωή μας κάθε μέρα είναι μια παράσταση. Απόλαυσε το» έγραψε χαρακτηριστικά ο ίδιος στους followers στην πρώτη του μεταμφίεση στις «ιστορίες σχολικού» - όπως ονομάζει τις εμφανίσεις του - ντυμένος Ινδός.

https://www.instagram.com/reel/C3Fs9z4IM8N/

Από το βίντεο φάνηκε πως τόσο ο γιος του όσο και οι συμμαθητές του ενθουσιάστηκαν με την μεταμφίεσή του, ενώ σειρά είχε η στολή μπανάνας, αφού όπως είπε ο γιος του τον προκάλεσε να ντυθεί έτσι, αν ήθελε να φάει το φρούτο αυτό στο πρωινό του.

«"Αν ντυθείς μπανάνα στο σχολικό θα τρώω μπανάνα στο πρωινό..". Μαντέψτε τώρα, ποιος τρώει τη μπανάνα του και χαίρεται κιόλας» έγραψε για τη δεύτερη μεταμφίεση που δημοσίευσε στο προφίλ του ο Θάνος Κιούσης.

https://www.instagram.com/reel/C3h_z93oIHO/

O «θείος Λεό» είπε αυτό που σκέφτηκαν όλοι

Τα σχόλια ήταν πολλά και μέσα σε αυτά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε αυτό που σκέφτηκαν σίγουρα πολλοί μπαμπάδες βλέποντας τις μεταμφιέσεις του Θάνου Κιούση.

«Μας έκαψες...ψάχνουμε τώρα στολές» έγραψε ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef.

423619642_327604456984043_6708053547448037990_n.jpg

Το Πάμε Δανάη πήγε στο σπίτι του Θάνου Κιούση

Πάντως, η πρωτότυπη αυτή «φάση» που έχει δημιουργήσει ο Θάνος Κιούσης για τον γιο του τράβηξε το ενδιαφέρον και της Δανάης Μπάρκα, η οποία πήγε μαζί με τους συναδέλφους της από την πρωινή της εκπομπή στο σπίτι του για να παραλάβουν όλοι μαζί μεταμφιεσμένοι τον γιο του.

«Συνένοχοι είμαστε όλοι στην τρέλα!! Ήταν πολύ ωραία η έκπληξη σας, το εκτιμώ πολύ. Δανάη εισαι το πιο sexy καρπουζάκι, Άρη το πιο καυτό hot dog, Δέσποινα το πιο παιχνιδιάρικο κοτοπουλάκι και Γιώργο ο καλύτερος λαγός με πετραχήλι. Τα παιδάκια ακόμη σας συζητούν και θέλουν όλο το χρόνο οι γονείς να ντυνονται κάτι όταν έρχεται το σχολικό» έγραψε ο Θάνος Κιούσης αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς του φίλους την έκπληξη που του έκανε η Δανάη Μπάρκα και η παρέα της.

mrthanoskiousis_.jpg

Ο ίδιος πάντως μιλώντας στην εκπομπή Μπαμπά - δες, είχε πει πως μεταμφιέζεται χάριν του γιου του, όμως η αλήθεια είναι πως αν δεν δεις κάτι με τα μάτια σου δεν μπορείς να το εμπεδώσεις.

«Έχω δύο γιους, 5 και 4 ετών. Έχουμε αρχίσει πλέον και επικοινωνούμε πάρα πολύ καλά. Πηγαίνω και παίρνω τα παιδιά από το σχολικό ντυμένος καουμπόης. Την άλλη φορά είχα ντυθεί βάτραχος, με μια κιθάρα μια άλλη φορά. Το χαίρονται, και χαίρονται όλα τα παιδάκια του σχολικού και μου αρέσει γιατί ακόμα είμαστε στην ηλικία που δεν ντρέπονται. Επειδή θα προκύψει αυτό, εύχομαι να το χορτάσω τώρα!» είχε πει στον Τάσο Ιορδανίδη.

Όσο για τη σύζυγό του, Ιωάννα Γραμματικού είχε πει:

Με τη σύντροφό μου είμαστε 11 χρόνια μαζί, τα 8 είμαστε παντρεμένοι. Είναι το δεξί μου χέρι στις δουλειές μου ενδυματολογικά, σε συνεννοήσεις, οργάνωση, τα πάντα.