Οι κριτές στο My Style Rocks έβαλαν στη «θέση» τους όσες παίκτριες παίζουν αθέμιτα εν όψει του Gala

Γεωργία Βλαχοπούλου
Οι κριτές στο My Style Rocks έβαλαν στη «θέση» τους όσες παίκτριες παίζουν αθέμιτα εν όψει του Gala

Οι απανωτοί άσσοι και οι ανύπαρκτες στυλιστικές προτάσεις μαζί με την υπεροψία ορισμένων παικτριών εξόργισαν κριτές και κοινό. Είναι αυτό το My Style Rocks που θέλουμε;

Στον 7ο κύκλο του My Style Rocks τα πράγματα δεν πηγαίνουν τόσο καλά όσον αφορά τη μόδα και τις στιλιστικές προτάσεις από τις παίκτριες που συμμετέχουν σε αντίθεση με την στρατηγική τους, η οποία είναι πέρα για πέρα φανερή στις βαθμολογίες τους.

My Style Rocks: Τα έχουν δει όλα οι κριτές αλλά δύο είναι οι παίκτριες που ξεχωρίζουν ήδη

Οι άσσοι πηγαίνουν κι έρχονται από την έναρξη των νέων επεισοδίων, χωρίς να υπάρχει πάντα ξεκάθαρη αιτιολόγηση, ακόμα και σε παίκτριες που κάνουν τη διαφορά, όπως είναι η Casablanca και η Mπι. Βέβαια, και οι συγκεκριμένες παίκτριες που γνωρίζουν από μόδα, αφού η μία είναι μοντέλο και η άλλη στιλίστρια, από τον εγωισμό τους για τα παιχνίδια στρατηγικής που γίνονται δεν μπορούν να συγκρατηθούν και αντί να μιλούν για μόδα, εξηγώντας το στυλ τους στις «άμοιρες» τηλεθεάτριες που παρακολουθούν το ριάλιτι μόδας, ανταλλάσσουν διάφορες κακίες με τις συμπαίκτριές τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η διαφωνία της Φωτεινής στο επεισόδιο που προβλήθηκε στις 6 Μαρτίου, τόσο με την Μπι για τη βαθμολογία που της έβαλε (φυσικά 1) όσο και με την Casablanca στη συνέχεια, στην οποία εκείνη αυτή τη φορά έβαλε άσσο.

H αντίδραση δε της Casablanca στη βαθμολογία και την κριτική της Φωτεινής έκανε έξω φρενών την κριτική επιτροπή με τον Λάκη Γαβαλά να της λέει πως εκείνη ως γνώστης της μόδας δεν θα έπρεπε να «ξεσυνερίζεται» τις συμπαίκτριές της ή κατά βάση να τις ειρωνεύεται αλλά να προσπαθεί να τους εξηγήσει με ποιον τρόπο σκέφτηκε να κάνει το κάθε look.

Η δε Έβελυν Καζαντζόγλου ήταν αρκετά σοκαρισμένη απ' όσα έβλεπε να γίνονται με τις παίκτριες μία ημέρα πριν το Gala αλλά και με την αντίδραση του Λάκη Γαβαλά, με τον οποίο συνεργάζεται πολλά χρόνια και όπως είπε δεν τον έχει δει ποτέ να μιλάει με τόσο έντονη φωνή. Παράλληλα, τόνισε στην Casablanca πως δεν επιτρέπεται να καθυστερεί να πάει στο γύρισμα και να αλλάζει τα concept καθώς, όλες έχουν την ίδια υποχρέωση.

Φυσικά, όλα αυτά έγιναν σε αυτό το επεισόδιο διότι κάθε Πέμπτη γίνεται το Gala και βάση της βαθμολογίας που έχουν λάβει όλη τη βδομάδα τρεις παίκτριες βγαίνουν υποψήφιες και μία κερδίζει 2500 ευρώ.

Ναι, είναι λίγο περίεργο από εκεί που είχαμε συνηθίσει να γίνεται στην αρχή ή στο τέλος της κάθε βδομάδας, αυτό να γίνεται τις Πέμπτες κι ίσως αυτός είναι ο λόγος που έχει «αποδιοργανωθεί» λίγο και το κοινό που παρακολουθεί φανατικά το παιχνίδι και δεν μπορεί να κατανοήσει το γιατί τη μία μέρα οι βαθμολογίες είναι πιο φυσιολογικές από τη μία παίκτρια στην άλλη, ενώ άλλες βλέπουμε μόνο άσσους.

Όπως και να 'χει οι παίκτριες που συμμετέχουν σε αυτόν τον κύκλο μέχρι στιγμής έχουν δείξει τα «δόντια» τους μόνο βαθμολογικά η μία στην άλλη κι όχι στιλιστικά. Πλέον, είναι αναμενόμενο από κάποιες παίκτριες πως θα βάλουν 1 στα looks ορισμένων παικτριών απλά και μόνο για να μη βγουν υποψήφιες στο Gala ή ως αντίποινα για χαμηλές βαθμολογίες που έχουν λάβει οι ίδιες. Όπως συνέβη με την Φωτεινή, η οποία έχοντας βγει τρεις φορές προτεινόμενη αντέδρασε βάζοντας 1 σε looks που αντικειμενικά άξιζαν πολύ παραπάνω στη βαθμολογία.

Screenshot-(1108).png

Βέβαια, μετά τα όσα είπαν στις παίκτριες οι κριτές στο τελευταίο επεισόδιο ίσως σταματήσουν οι κόντρες και αρχίσουν οι πραγματικές στιλιστικές «μονομαχίες».