My Style Rocks: H «queen» Emilia Vodos επέστρεψε και στο Twitter/X είπαν «Επιτέλους!»

Γεωργία Βλαχοπούλου
My Style Rocks: H «queen» Emilia Vodos επέστρεψε και στο Twitter/X είπαν «Επιτέλους!»
STUDIO FOTOGENIA

Με αέρα νικήτριας η Emilia Vodos έκατσε δίπλα στον Στέλιο Κουδουνάρη και έκανε κριτική στα looks των παικτριών στο Gala της εβδομάδας.

Κι ενώ στον 7o κύκλο του My Style Rocks, που διανύουμε, τα πράγματα ήταν κάπως πιο «χλιαρά» όλο αυτό το διάστημα λόγω των άνευρων παικτριών - που έκαναν μέχρι και τους κριτές να απορήσουν για τις πολύ μέτριες στιλιστικές επιλογές τους - η επιστροφή μιας γνώριμης φυσιογνωμίας έδωσε άλλη πνοή στο Gala αυτής της εβδομάδας.

Η Emilia Vodos επέστρεψε στον τόπο του «εγκλήματος», όχι για να διαγωνιστεί αλλά για να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής.

https://www.instagram.com/p/C4N22V8oKjP/

Μπορεί να ήταν μόνο για το συγκεκριμένο επεισόδιο, ωστόσο, oι fans που κέρδισε κατά τη συμμετοχή της στο παιχνίδι το 2023 φάνηκε πως δεν την ξέχασαν, αφού στο Twitter/X τα σχόλιά τους ήταν άκρως αποθεωτικά για εκείνη με τους πιο πολλούς να αναφέρουν πως θα έπρεπε να είναι η νικήτρια στον κύκλο που συμμετείχε.

Η πρώην παίκτρια του διαγωνισμού μόδας, άλλωστε, ξεκίνησε πέρσι την πορεία της στο My Style Rocks με 300 followers στα social media και αυτή τη στιγμή αριθμεί περισσότερους από 60.000 πράγμα που σημαίνει ότι πραγματικά ο κόσμος την αγάπησε για την περσόνα που παρουσίασε.

Το θέμα λοιπόν, του Gala που παρακολουθήσαμε το απόγευμα της 7ης Μαρτίου, είχε σχέση με το Instagram και ένα νέο post που θα έβαζαν στο προφίλ τους oι διαγωνιζόμενες, επομένως η Emilia Vodos ταίριαξε μια χαρά στο concept. Μάλιστα, έκανε καυστικά αλλά με το «γάντι» τις παρατηρήσεις της στις παίκτριες χρησιμοποιώντας τον μέλλοντα στα όσα έλεγε σα να πρόκειται να βρίσκεται μέχρι το τέλος στην κριτική επιτροπή. Ξέρει άραγε κάτι παραπάνω ή απλά ήθελε να δώσει συμβουλές για το μέλλον στις παίκτριες;

Οι διαμάχες ωστόσο, και οι στρατηγικές βαθμολογίες μεταξύ των κοριτσιών δεν έλειψαν με αποκορύφωμα το 1 που έβαλε η Νικολίνα στην Μπι, με την δεύτερη να λέει πως το έκανε επειδή ήταν κοντά βαθμολογικά για να είναι νικήτριες της εβδομάδας και μειώνοντας με αυτό τον τρόπο τον μέσο όρο της, θα εξασφάλιζε την πρωτιά.

Κάτι που τελικά είδαμε να γίνεται αφού, η Νικολίνα ήταν η νικήτρια της εβδομάδας κερδίζοντας 2500 ευρώ.

Αυτό βέβαια, που σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά από το κοινό που παρακολουθούσε το Gala ήταν το γεγονός πως αποχώρησε η Ηρώ κι όχι η Φωτεινή, η οποία βρισκόταν για τέταρτη φορά υποψήφια.