Ο Χρήστος Γανίτης αποχώρησε από το MasterChef αλλά το Twiiter/X έφερε τον Γιάννη στο στόχαστρο

Πατούλια Κατερίνα
Ο Χρήστος Γανίτης αποχώρησε από το MasterChef αλλά το Twiiter/X έφερε τον Γιάννη στο στόχαστρο

Τέσσερις ήταν οι υποψήφιοι από την γκρι μπριγάδα και μόνο ένας από την μπορντό και τελικά ήταν η μπορντώ μπριγάδα εκείνη που έχασε ένα μέλος της. 

Ο Χρήστος Γανίτης ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το επεισόδιο του MasterChef 2024 της Παρασκευής. Ο παίκτης της μπορντώ μπριγάδας συγκέντρωσε μόλις 22 βαθμούς από τους κριτές του διαγωνισμού και την guest κριτή Άλεξ Βασιλάτου για το πιάτο του και ήταν αυτός που είδε την έξοδο.

Ο Γιάννης στο MasterChef μίλησε για σκονάκια - παραβιάσεις κανονισμών: Η αντίδραση Λευτέρη- Σταμάτη

Εκτός MasterChef ο Χρήστος

Αντίθετα, η Βιβή, ο Παναγιώτης και η Ζωή είχαν καλύτερα πιάτα από τον μεταλλά του διαγωνισμού ο οποίος δεν ξαφνιάστηκε από την έξοδό του από το παιχνίδι.

«Δε νιώθω στεναχωρημένος, ήξερα ότι δε θα φτάσω τελικό. Οι δυνατότητές μου είναι περιορισμένες. Αλλά μπορούσα και λίγο πιο κάτω να πάω. Στεναχωριέμαι που δε θα μιλάω με τα παιδιά», είπε στην κάμερα ο Χρήστος.

https://www.instagram.com/reel/C4RMG7csmuH/

Ποιος ήταν ο Χρήστος;

Ο Χρήστος ήταν ένας από τους παίκτες που επωφελήθηκαν από τη δεύτερη ευκαιρία στις οντισιόν και ήταν από τους πέντες τελευταίους παίκτες που μπήκαν στο MasterChef 8, πριν «κλειδώσει» το τοπ 24 που διαγωνίζεται για τον τίτλο του MasterChef και το έπαθλο. Ο 36χρονος είναι αυτοδίδακτος, του άρεσε να μαγειρεύει παραδοσιακά φαγητά με τη γιαγιά του και συνεχώς να ανακαλύπτει καινούργιες τεχνικές και συνταγές. Μετά από προτροπή της γυναίκας του, ο Χρήστος άφησε πίσω τη metal μπάντα του για να μπει στο MasterChef.

Τα νέα δάκρυα του Γιάννη!

Όταν έκλαψε ο ΓιανΝίτσε: Επικά σχόλια στο MasterChef για τον αρχηγό των Μπορντό & την ήττα των γκρι

Χάνοντας έναν καλό φίλο του και σύμμαχο στο παιχνίδι κι έναν παίκτη από τη μπριγάδα του, ο Γιάννης Κούρτογλου, ο αρχηγός των μπορντώ, συγκινήθηκε αλλά δεν ήθελε να κλάψει μπροστά στους συμπαίκτες του. Την ίδια ώρα πάντως, ο Γιάννης έκλαψε στην προσωπική του συνέντευξη! Το κοινό στο Twitter/ X φυσικά και σχολίασε το οξύμωρο αυτου!