Ο Γιάννης στο MasterChef μίλησε για σκονάκια - παραβιάσεις κανονισμών: Η αντίδραση Λευτέρη- Σταμάτη

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Γιάννης στο MasterChef μίλησε για σκονάκια - παραβιάσεις κανονισμών: Η αντίδραση Λευτέρη- Σταμάτη

5 συνολικά θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα στο MasterChef και όλοι περιμένουν τι θα κάνει η Βιβή που όλο φάσκει και αντιφάσκει και χθες εκνεύρισε τους συμπαίκτες της και το κοινό. 

Ο Γιάννης είναι ο νέος αγαπημένος παίκτης της παραγωγής του MasterChef και για δεύτερο επεισόδιο μονοπώλησε στα σχόλια. Ο αρχηγός των μπορντώ, απασφάλισε γιατί έκανε ολομέτωπη επίθεση με ακραία πολλές φορές σχόλια, επηρεασμένος και από τη νίκη του. Η αποκάλυψή του όμως προκάλεσε εντύπωση και στο μέλλον αναμένουμε ολομέτωπη επίθεση στον Λευτέρη και τον Σταμάτη και τις δικές τους αντιδράσεις.

Η Βιβή που άλλαζε γνώμη κάθε πέντε λεπτά «έκαψε» τον Ηλία

Φέτος ζούμε την επανεφεύρεση του MasterChef. Πολλοί νέοι κανονισμοί και αλλαγές σε αρκετές διαδικασίες. Για καλό το λέω γιατί έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον. Χθες για παράδειγμα στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή, οι τρεις κριτές ανακοίνωσαν πως οι δύο πρώτοι στην ψηφοφορία θα ήταν προτεινόμενοι προς αποχώρηση. Για να προστεθούν μαζί με τους Παναγιώτη, Χρήστο και Ζωή στη σημερινή διαδικασία.

Όταν έκλαψε ο ΓιανΝίτσε: Επικά σχόλια στο MasterChef για τον αρχηγό των Μπορντό & την ήττα των γκρι

Είχε προηγηθεί ένα εκρηκτικό συμβούλιο αλλά και αρκετές συζητήσεις για τις αστοχίες της γκρι μπριγάδας που ήταν και η χαμένη. Επί δέκα λεπτά ζήσαμε το δράμα μίας μαγιονέζας. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μάταια προσπαθούσε να βρει τι έφταιξε και γιατί δεν καταλάβαινε ο Λευτέρης ότι το πιάτο που τους έφεραν είχε κάτι σαν σούπα, αλλά δεν ήταν μαγιονέζα.

magioneza.jpg

Μέσα σε όλα είχαμε και τη Βιβή να λέει στο τέλος πως δεν έχει πρόβλημα να μη της δώσουν ασυλία και μετά να γκρινιάζει στην κάμερα γιατί δεν της έδωσαν ασυλία, παρόλο που είχε αστοχίες στο πιάτο της.

Την «Ό,τι να'ναι» κατάσταση λόγω ήττας στους γκρι, εκμεταλλεύτηκε ο Γιάννης, νικητής αρχηγός των μπορντώ. Και καταλάβαμε πόσο εμμονικός είναι με τον Λευτέρη. Μία του ζητούσε να σωπάσει, την άλλη ότι έχει έπαρση και όλα αυτά με αρκετά ακραίους και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Το Twitter μάταια ανέμενε να σιωπήσει.

Μέχρι όμως που έριξε τη «βόμβα». Μιλώντας ανοιχτά για σκονάκια που φέρνουν από το σπίτι ο Λευτέρης και ο Σταμάτης. Αυτό όπως καταλαβαίνεις, σημαίνει και παραβίαση κανονισμών. Ο Γιάννης εννοούσε πως παίρνουν σημειώσεις και συνταγές από τα βιβλία που έχουν στο σπίτι και τις εφαρμόζουν. Μάλιστα είπε πως δεν θα διστάσει να το πει ανοιχτά και ενώπιον όλων αυτό. Που σημαίνει ό,τι θα συμβεί πανικός.

Κάποιοι συμφωνούν να κάνει τις αποκαλύψεις.

skonakia.jpg

Ο Ηλίας ήταν ο άτυχος της βραδιάς. Γιατί την τελευταία στιγμή οι κριτές ανακοίνωσαν πως οι δύο πρώτοι στην ψηφοφορία γίνονται αυτόματα υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Με αποτέλεσμα όμως η Βιβή να πάρει 8 ψήφους, ο Ηλίας μόνο μία και να βρεθούν και οι δύο σήμερα να μαγειρεύουν μαζί με Παναγιώτη, Χρήστο και Ζωή και να πασχίζουν να παραμείνουν στον διαγωνισμό.

Άγνωστο γιατί, ενώ είναι καλός μάγειρας ο Ηλίας αγχώθηκε. Τις περισσότερες πιθανότητες ωστόσο έχει για να φύγει η Ζωή. Αλλά έχουμε δει πολλές ανατροπές να συμβαίνουν μέχρι στιγμής, οπότε ας είμαστε επιφυλακτικοί.

Εκείνος που επίσης δείλιασε χθες ήταν ο νέος αρχηγός των ηττημένων γκρι, ο Νίκος. Γιατί σε ένα λεκτικό τέχνασμα του Σωτήρη Κοντιζά ότι μπορεί να αφήσει την αρχηγία αν θέλει να πάρει την ευθύνη της αποτυχίας, μπερδεύτηκε και το απέφυγε.

Βέβαια είχε και ένα δίκιο. Δεν είχε προλάβει ακόμη να δείξει τις ικανότητές του.