Το τρυφερό βίντεο με Παπαδημητρίου και Συνατσάκη προδίδει την αξία της πραγματικής φιλίας

Το τρυφερό βίντεο με Παπαδημητρίου και Συνατσάκη προδίδει την αξία της πραγματικής φιλίας

«Μόλις 9 δευτερόλεπτα, αλλά δεν χρειάζονται και πολλά για να αποτυπωθεί η αγάπη», έγραψε σε ανάρτησή της η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η Ντορέττα Παπαδημητρίου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου. Στο επίκεντρο δεν βρέθηκε κάποιο από τα παιδιά της, αλλά η αδελφική -πλέον- φίλη της, Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία έκανε μία βραδινή έξοδο μετά από πολύ καιρό.

Η Μαίρη Συνατσάκη απέδειξε πως ένα γκρι κοστούμι μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή έξοδο

Το τρυφερό βίντεο με Παπαδημητρίου και Συνατσάκη

Μπορεί οι δύο φίλες να βρίσκονται συχνά λόγω των γυρισμάτων για το «Καλύτερο podcast του κόσμου», αλλά και για να βοηθούν η μία την άλλη σε ζητήματα που αφορούν την καθημερινή τους ζωή, όπως η μετακόμιση που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η Μαίρη, ωστόσο, όπως φαίνεται δεν συνηθίζουν να βγαίνουν βράδυ.

Αναρτώντας ένα βίντεο στο οποίο οι δύο φίλες φαίνονται ήρεμες και ευδιάθετες, η Ντορέττα έγραψε «Για φωτογραφία πηγαίναμε, βίντεο έγινε. Μόλις 9 δευτερόλεπτα, αλλά δεν χρειάζονται και πολλά για να αποτυπωθεί η αγάπη, αλλά και η χαρά που καταφέραμε να βγούμε μαζί, έστω για λίγο, βράδυ».

https://www.instagram.com/reel/C4Thg4to5dj/

Μαίρη, Ντορέττα και στη μέση η Ολίβια

Είναι γνωστό ότι η Ντορέττα Παπαδημητρίου και η Μαίρη Συνατσάκη είναι πολύ στενές φίλες. Άλλωστε, η ιδιαίτερη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ τους πρόκειται να επισφραγιστεί το επόμενο διάστημα αφού η Ντορέττα θα βαφτίσει την Ολίβια, τον καρπό του έρωτα της Μαίρης και του Ίαν Στρατή.

https://www.instagram.com/p/C0hbJwur2zC/

Η αλήθεια είναι πώς η ζωή της Μαίρης Συνατσάκη, όπως και κάθε νέας μαμάς, έχει αλλάξει σε μεγάλο βαθμό από τότε που ήρθε στον κόσμο η κόρη της. Το ίδιο, όμως, φαίνεται να έχει συμβεί και στην Ντορέττα, αφού είναι διαρκώς κοντά της για να βοηθούν με το μωρό.

H ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στην μικρή Ολίβια και δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες μαζί της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η Δανάη Παππά έδειξε τη γάτα της και μας θύμισε τους cat lovers της εγχώριας showbiz

H γνωριμία των δύο γυναικών

Πριν λίγους μήνες η Μαίρη Συνατσάκη δημοσίευσε νέο vlog στο κανάλι που διατηρεί στο Youtube και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνώρισε την κολλητή της, Ντορέττα Παπαδημητρίου σε παλαιότερα MAD VMAs.

Η «Mairiboo» ανέφερε πως είχε αντικρίσει για πρώτη φορά την ηθοποιό στα παρασκήνια των VMAS το 2008, όταν ακόμη δεν γνωρίζονταν προσωπικά.