Η Μαίρη Συνατσάκη απέδειξε πως ένα γκρι κοστούμι μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή έξοδο

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μαίρη Συνατσάκη απέδειξε πως ένα γκρι κοστούμι μπορεί να φορεθεί και σε μια βραδινή έξοδο

Η Μαίρη Συνατσάκη πάντα επιλέγει πολύ ωραία outfits κι αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή στη βραδινή της εμφάνιση.

Η Μαίρη Συνατσάκη μπορεί να μην είναι από τα άτομα που κάνουν κάθε βράδυ κάποια έξοδο, αφού η καθημερινότητά της τόσο με την 1 έτους Ολίβια όσο και με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της είναι αρκετά απαιτητική, ωστόσο η ίδια πάντα επιλέγει τα κατάλληλα outfifts, όταν πρόκειται να βγει από το σπίτι. Άλλωστε, η αγάπη της για τη μόδα ήταν αυτό που την ώθησε να συνεργαστεί και με την Αθηνά Οικονομάκου κάνοντας το δικό τους brand.

https://www.instagram.com/p/C1hyeFDrNRX/

Κοστούμι και το βράδυ!

Αν περίμενες πως ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι θα μπορούσε να φορεθεί μόνο πρωί, τότε θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στην εμφάνιση που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη στην πρόσφατη έξοδό της. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας επέλεξε από τη συλλογή της ένα sparkly γκρι κοστούμι το οποίο συνδύασε με ένα διάφανο top, ολοκληρώνοντας το look της με μαλλιά πιασμένα σε αυστηρή κοτσίδα.

mairiboo.jpg

Η Μαίρη Συνατσάκη πολλές φορές δημοσιεύει στο Instagram της βίντεο με στιλιστικές προτάσεις, αφού είναι κάτι που απολαμβάνει πολύ. Όπως και το να μοιράζεται πλέον, με τους followers της και τα outfits της κόρης της.

Βέβαια, όπως είχε αναφέρει σε σχετική ανάρτησή της, ενώ η ίδια είχε φανταστεί πως η μικρή Ολίβια θα φοράει κυρίως εκρού και μονόχρωμα outfits, αφού τα θεωρούσε πιο «σικάτα», η μικρούλα φαίνεται πως έχει μια πιο πολυδιάστατη προσωπικότητα και γι' αυτό όλα τα ρούχα που της αρέσει να φοράει είναι χρωματιστά. Άλλωστε, κάθε παιδί αναπτύσσει τη δική του προσωπικότητα και η Μαίρη Συνατσάκη, εξ αρχής το γνώριζε αυτό, αφού μαζί με τον Ίαν Στρατή είχαν αποφασίσει να αφήνουν την κόρη τους να κάνει ελεύθερη τις επιλογές της, ακολουθώντας την Μοντεσοριανή εκπαίδευση.

Στην gallery που ακολουθεί μπορείς να δεις και μερικά από τα ρούχα που φοράει κατά καιρούς η μικρή Ολίβια.