Η Δανάη Παππά έδειξε τη γάτα της και μας θύμισε τους cat lovers της εγχώριας showbiz

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Παππά έδειξε τη γάτα της και μας θύμισε τους cat lovers της εγχώριας showbiz

Η Δανάη Παππά μοιράστηκε ένα τρυφερό video με τη γάτα της. Οι Έλληνες celebrities που έχουν εκφράσει την αγάπη τους για τις γάτες.

Η Δανάη Παππά συγκαταλέγεται στους celebrities που ασχολούνται επαγγελματικά με το Instagram και διαθέτει το δικό της φανατικό κοινό, που την παρακολουθεί σε καθημερινή βάση.

Η Δανάη Παππά είναι μια περήφανη γατομάνα

Πριν από μερικές ώρες η πρωταγωνίστρια του Σασμού μοιράστηκε ένα Instagram-story όπου την βλέπουμε να παίζει με την γάτα της, στην οποία τρέφει μεγάλη αδυναμία.

Όπως η ίδια έχει αποκαλύψει σε δηλώσεις αλλά και μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, είναι μαμά μιας πανέμορφης γάτας και ενός ακόμα τετράποδου.

pappa3.jpg

Μιλώντας πρόσφατα στις τηλεοπτικές κάμερες η ηθοποιός αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη και στα κατοικίδιά τους δηλώνοντας: «Ο σύντροφος μου είναι ντροπαλός. Σίγουρα είναι βασικό στοιχείο μιας σχέσης ο θαυμασμός. Άμα δεν θαυμάζεις τον άνθρωπο με τον οποίο είσαι μαζί, από ένα σημείο και μετά αρχίζει και φθείρεται όλο αυτό το πράγμα και χάνεται. Εμένα με διεκδίκησε ο άτιμος… Γνωριζόμασταν, κάτσε να γνωριστούμε, περίμενε έλεγα και τελικά είμαστε πέντε χρόνια μαζί! Απίστευτο μου φαίνεται, μου φαίνεται σαν χθες! Είναι ο έρωτας της ζωής μου. Δεν μου αρέσει να λέω τόσο μεγάλες κουβέντες αλλά άμα το νιώθεις κάτι, γιατί να μην το πεις; Έχουμε ήδη δυο παιδιά, έναν σκύλο και μια γάτα εννοώ, μου αρέσει πολύ εμένα αυτή η σχέση που είμαστε τώρα και νομίζω ότι δουλεύουμε πολύ και οι δυο γι’ αυτήν».

https://www.instagram.com/p/C25fWFKCEH7/

Καινούργιου, Μπάρκα, Αθερίδου και ακόμη 3 γνωστές Ελληνίδες που έχουν αδυναμία στη γιαγιά τους

Η εγχώρια showbiz έχει δείξει την αγάπη της για τις γάτες

Αρκετοί είναι οι Έλληνες celebrities που έχουν επιλέξει τις γάτες ως ζωάκι συντροφιάς, δείχνοντάς μας συχνά την αγάπη που τρέφουν για τους τετράποδους φίλους τους.

https://www.instagram.com/p/CbIrOhFMjJt/

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής έχουν ποστάρει στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα με τις τρεις γάτες τους, δείχνοντάς μας τι επικρατεί στο «Mairiboo» home.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βίωσε φέτος μια πολύ μεγάλη απώλεια καθώς η πολυαγαπημένη γάτα της, Suki έφυγε από τη ζωή.

https://www.instagram.com/p/CMrsN2jsUlH/

«Σβήνω … γράφω.. δεν υπάρχουν λέξεις κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 6 το πρωί παρέα, πηδώντας πάνω μου, να σου ανοίγω την βρύση να πίνεις νερό και να βγαίνουμε μαζί στο μπαλκόνι. Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου σ’αυτό.
Κάποια πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά και μοιραία. Έτσι όπως ήρθες στην ζωή μου και την άλλαξες εντελώς. Θυμάμαι την μέρα που σε βρήκα, -μία μικρή μπαλίτσα- και από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάπως μαγικά εμείς οι δυο δεθήκαμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή να σε δώσω, ήξερα ότι εμείς οι δυο θα είμαστε μαζί. Μαζί σου έμαθα πως είναι να αγαπώ. Να αγαπώ αληθινά και με όλο το νόημα της λέξης. Είσαι κομμάτι της καρδιάς μου, της ψυχής μου και της οικογένειας μου. Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς.. Θα είσαι για πάντα η «ξινιόλα» μου και η μοναδική μου.. Αντίο Suki μου», είχε γράψει στην ανάρτησή της η αθλητικογράφος.

Η Άννα Μαρία Βέλλη έχει τον πιο viral γάτο, με τον οποίο ποζάρει συχνά, χαρίζοντάς μας τρυφερά στιγμιότυπα.

https://www.instagram.com/p/BaOrDRkBIiw/

Πηγή κεντρικής: danouuz