Η έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου στο baby shower αγαπημένης της φίλης και οι ευχές

Η έξοδος της Κατερίνας Καινούργιου στο baby shower αγαπημένης της φίλης και οι ευχές

Η άγνωστη φιλία της Κατερίνας Καινούργιου με γνωστή εικαστικό. 

Στο baby shower κολλητής της φίλης βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου. Ο ιδιοκτήτης της ομώνυμης γκαλερί Ελληνοαμερικανός George Benias και η αγαπημένη του και γνωστή εικαστικός Alexandra Dore, πρόκειται σύντομα να φέρουν στον κόσμο τον γιο τους και ετοίμασαν ένα πάρτι για λιγοστούς φίλους και συγγενείς στη Βουλιαγμένη.

Εκεί βρέθηκε η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε εικόνες από τη γιορτή και τον υπέροχο στολισμό.

Κατερίνα Καινούριου: Σε ποιον ανήκει το πολυτελές διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Stigmiotypo-o8onhs-2024-03-10-164512.png

Ένα μεγάλο τραπέζι δίπλα στη θάλασσα έδινε μία γαλήνια αίσθηση, ενώ οι γαλάζιες λεπτομέρειες στη διακόσμηση του χώρου και του τραπεζιού πρόδιδαν το «It’s a boy». Αυτή τη φράση, μάλιστα, έχουν γράψει και στα μπισκότα που βρίσκονται μπροστά από κάθε σερβίτσιο των καλεσμένων.

Την υπέροχη ατμόσφαιρα ολοκλήρωναν τα γαλάζια μπαλόνια που είναι δεμένα στις καρέκλες και τα λουλούδια σε μπλε αποχρώσεις, με την Κατερίνα να δίνει στο story της και τις ευχές της για το παιδί που σε λίγους μήνες θα έρθει στον κόσμο.

Η Κατερίνα είναι πολύ καλή φίλη του ζευγαριού και ειδικά της Alexandra. Αρκετές φορές έχει βρεθεί στο πλευρό της, στις παρουσιάσεις των σημαντικών της έργων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

https://www.instagram.com/p/CuWP429I5gB/