Η αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από την εκπομπή της λόγω Τσαγκρίδη και η «προσβολή»

Η αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από την εκπομπή της λόγω Τσαγκρίδη και η «προσβολή»

Τελικά πόσο έλεγχο έχει η Κατερίνα Καινούργιου στην ίδια της την εκπομπή; Λίγο όπως φάνηκε και η παρουσιάστρια αντέδρασε με τρόπο εκρηκτικό.

Στο επίκεντρο της προσοχής βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου, αφού λίγο πριν τις 11:00 π.μ. αποχώρησε από το πλατό, ενώ η εκπομπή «Super Κατερίνα» βρισκόταν στον αέρα. Φάνηκε εκνευρισμένη και αισθανόταν προσβεβλημένη.

Ο Γκουντάρας μίλησε για φίλους και έδειξε καθαρά τη στήριξή του στην Καινούργιου και εκτός εκπομπής

Τα «βρόντηξε» και έφυγε η Καινούργιου

Η παρουσιάστρια φάνηκε να φορτίζεται συναισθηματικά, κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης στην οποία παραδέχτηκε ότι υπάρχουν κάποια πράγματα που την έχουν ενοχλήσει, την έχουν προσβάλει και την έχουν στεναχωρήσει σε μεγάλο βαθμό και για αυτόν τον λόγο δεν επιθυμεί να προβληθούν στην εκπομπή. Αφορμή ήταν ένα βίντεο - podcast του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος σχολίαζε κάπως άκομψα τη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και όσα έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες με τη Δανάη Μπάρκα.

«Είπα δεν θα απαντήσω, είπα δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται. Ο Ανδρέας δεν ξέρει... Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή πού και πού αν δεν σας πειράζει. Ωραία παίξτε το. Έλα Θέμη μου... Θες να με κάνεις ρεζίλι;», ακούγεται να λέει η Κατερίνα Καινούργιου, με τους τηλεθεατές να γίνονται μάρτυρες μίας on air συζήτησης με τον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Θέμη Μάλλη.

Λίγο αργότερα η παρουσιάστρια εξηγεί:

«Ήθελα κάτι να πω, κάτι που είναι viral και με έχει ενοχλήσει». Από το ακούστικό της ακούγονται έντονες φωνές και η Κατερίνα Καινούριου προσθέτει: «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας, συνεχίστε οι υπόλοιποι». Στη συνέχεια, η Κατερίνα Καινούργιου βγάζει το ακουστικό της και αποχωρεί από το πλατό.

Δες στο παρακάτω βίντεο την ξαφνική αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου

Αμέσως μετά, ακολούθησαν διαφημίσεις ενώ η παρουσιάστρια δεν επέστρεψε μετά το τέλος τους, με τους συνεργάτες της να αναλαμβάνουν τα ηνία της παρουσίασης. Τελικά, λίγο πριν τις 12:00 μ.μ., η Κατερίνα βρίσκεται και πάλι στο πόστο της για να ολοκληρώσει την εκπομπή της.

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter

«Γιατί πρέπει και η ίδια της εκπομπή να την φέρνει σε δύσκολη θέση;» αναρωτιούνται στο Χ/Twitter

Όπως ήταν αναμενόμενο να συμβεί, οι τηλεθεατές που παρακολουθούσαν την εκπομπή το πρωί της Παρασκευής άρχισαν να σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το συμβάν που δημιουργήθηκε, με αποτέλεσμα το #superkaterina να βρεθεί στην πρώτη θέση των trends του Twitter.

Πολλοί χρήστες του Χ/Twitter υπερασπίστηκαν την Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως οι συνεργάτες της θα έπρεπε να δείξουν κατανόηση σε τόσο ευαίσθητα προσωπικά ζητήματα που την αφορούν και την φέρνουν σε δύσκολη θέση. Ένα σχόλιο στο δημοφιλές app αναφέρει:

«Η ΚάτΚεν έχει περάσει πολύ δύσκολα αυτή την εβδομάδα. Γιατί πρέπει και η ίδια της εκπομπή να την φέρνει σε δύσκολη θέση; Και δεν εννοώ το πάνελ που την στηρίζει».

Κάποιος άλλος έγραψε «Δεν είδα τι έγινε και αποχώρησε η Super Κατερίνα, από εσάς μαθαίνω και ένα έχω να πω, καλά έκανε κι έφυγε. Μου θυμίζει το “άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς”. Αφού δεν ήθελε να παίξει το βίντεο και να σχολιάσει γιατί το παίξατε;».

«Δεν είμαι με την ΚατΚαιν στην ιστορία Μπάρκα – Τσαγκρίδης. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει στη ζωή του. Αλλά τώρα έχει δίκιο η Κατερίνα. Δεν τα ξεπουλάνε όλα και να ρεζιλεύουν μία κοπέλα και δη παρουσιάστρια», ήταν ένα ακόμα από τα σχόλια.

Παρά το γεγονός ότι κάποιοι έθιξαν ζητήματα σεβασμού, θεωρώντας ότι οι συνεργάτες της εκπομπής δεν έδειξαν την απαιτούμενη ευαισθησία σε ένα προσωπικό ζήτημα της Κατερίνας, υπήρξαν και εκείνοι που είδαν πιο επικριτικά το γεγονός.

Ορισμένοι ήταν περισσότερο δύσπιστοι, θεωρώντας ότι δεν είναι δυνατόν η Κατερίνα Καινούργιου να μην είχε ενημερωθεί εκ των προτέρων για τα θέματα της εκπομπής.

Υπάρχει εξήγηση για αυτό;

Τι ισχύει λοιπόν γενικά στις εκπομπές; Στις σπάνιες περιπτώσεις που ο παρουσιαστής έχει και την επιμέλεια της εκπομπής - τυπικά πάνω από τον αρχισυντάκτη του (τώρα πια μόνο η Ελένη Μενεγάκη έχει αυτό το προνόμιο βάσει συμβολαίου), έχει και τον πρώτο λόγο στο τι θα παίξει στην εκπομπή. Όχι όμως χωρίς τη σύμφωνη γνώμη του παρουσιαστή - παρουσιάστριας.

Η Κατερίνα Καινούργιου στην πρωινή σύσκεψη που κάνει με την ομάδα της πριν βγει στο πλατό, φυσικά και θα είχε ενημερωθεί για το βίντεο αυτό. Θα εξέφρασε την αντίρρησή της (φάνηκε αυτό) αλλά ο αρχισυντάκτης της είχε αντίθετη γνώμη και κάπως σα να την αιφνιδίασε όλο αυτό.

Το κρυφό story της Κατερίνας Καινούργιου, η «προδοσία» από στενό φίλο και η αντίδραση του Twitter/Χ

Πηγή κεντρικής εικόνας: @katken85