Η Μπάρκα στη «δίνη» των social media: Η φράση για τα Τέμπη που παραφράστηκε και το #teamkainourgiou

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Μπάρκα στη «δίνη» των social media: Η φράση για τα Τέμπη που παραφράστηκε και το #teamkainourgiou

Μέχρι και βίντεο για το πώς να καταλάβεις ότι η φίλη σου δεν θα γίνει Δανάη Μπάρκα κυκλοφορεί στο TikTok, με τα hate comments να μην σταματούν.

Ποιος να το έλεγε ποτέ στη Δανάη Μπάρκα πως εξαιτίας του έρωτα θα γίνει βορά στο πληκτρολόγιο χιλιάδων χρηστών στα social media. Κι όμως, απ' όταν κυκλοφόρησε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου το βίντεο που έδειχνε την ίδια και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη να φιλιούνται κατά τη διάρκεια της νυχτερινής τους εξόδου, πλήθος αρνητικών σχολίων για εκείνη έκαναν την εμφάνισή τους σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, με το #teamkainourgiou να γίνεται trend.

Το βίντεο με το φιλί ανάμεσα σε Μπάρκα - Τσαγκρίδη και όσα είπε η Δανάη στην εκπομπή της

Το hate στην Μπάρκα και η στήριξη στην Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δεν είναι άγνωστος σε όσους παρακολουθούν τη showbiz, αφού ήταν ο πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου. Εκείνη και η Δανάη Μπάρκα ήταν ωστόσο, χρόνια φίλες και αυτός ήταν ο λόγος που όλοι αντέδρασαν αρνητικά βλέποντας την παρουσιάστρια του Πάμε Δανάη! και τον εφοπλιστή να είναι ζευγάρι.

Κάπως έτσι, δύο ομάδες «ξεπήδησαν» σε Instagram, Twitter/X και TikTok με τους χρήστες να τσακώνονται για το αν έπρεπε ή όχι η Δανάη Μπάρκα να γίνει ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο της φίλης της.

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter

Μπορεί οι δύο παρουσιάστριες να μην έχουν σχολιάσει ευθέως κάτι από τα όσα έγιναν στις εκπομπές τους, προσπαθώντας να διατηρήσουν ένα τηλεοπτικό - τουλάχιστον - ειρηνικό κλίμα, τα μηνύματα ωστόσο μίσους για την Δανάη Μπάρκα στα social media είναι αφενώς πάρα πολλά και αφετέρου δεν λένε να σταματήσουν μία βδομάδα μετά την αποκάλυψη της σχέσης της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Μάλιστα, υπάρχουν πλέον και βίντεο στο TikTok με tips για το πώς θα καταλάβεις αν η φίλη σου είναι μια εν δυνάμει Δανάη Μπάρκα, κοινώς αν πρόκειται να σου «κλέψει» τον πρώην ή τον νυν.

Η αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από την εκπομπή της λόγω Τσαγκρίδη και η «προσβολή»

Ό,τι κι αν κάνει η Μπάρκα την περιμένουν στη «γωνία»

Πέρα από τα σχόλια για τη συμπεριφορά της απέναντι στην Κατερίνα Καινούργιου, η Δανάη Μπάρκα δέχθηκε τα αρνητικά σχόλια και για μια φράση που είπε στον μάγειρα της εκπομπής της, Τίμο Ζαχαράτο, ανήμερα της απεργίας που πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά και με αφορμή τον 1 χρόνο από την επέτειο του δυστυχήματος στα Τέμπη.

Η παρουσιάστρια λοιπό, της πρωινής εκπομπής του Mega τον ρώτησε αν θα πήγαινε κάποιο θέατρο το βράδυ της ίδιας μέρας με εκείνον να απαντά πως «όχι» κι εκείνη να συνεχίζει την κουβέντα τους ρωτώντας τον αν η αιτία ήταν η απεργία γελώντας. Πολλοί λοιπόν, σχολίασαν πως η συγκεκριμένη φράση ήταν ασέβεια της Δανάης Μπάρκα προς τα θύματα του σιδηροδρομικού δυστυχήματος και πως ουσιαστικά χλεύασε τον συμβολισμό εκείνης της.

Η ίδια βλέποντας τον ντόρο που προκλήθηκε απάντησε μέσα από την εκπομπή της λέγοντας «Ήταν 5 δευτερόλεπτα μίας εσωτερικής συζήτησης, που ίσως κακώς εκτέθηκε μεταξύ εμού και του Τίμου. Εκείνος δεν ξέρει καν ότι τον βάζω στην υπόθεση και τοποθετούμαι. Τα social media είναι ένα μέσο που λύνει και γιγαντώνει παθογένειες και καλά κάνουν. Έχουμε δει να αλλάζουν καταστάσεις μιας ολόκληρης χώρας και εγώ τα χρησιμοποιώ και τα αγαπώ, όταν βοηθούν σε κάτι. Όταν παραφράζεται κάτι, ειδικά σε ανθρώπους που μία ώρα πριν έχουν ασχοληθεί με το θέμα των Τεμπών και παροτρύνουμε τους πάντες να μην το ξεχάσουν, το θεωρώ λίγο άδικο να μπαίνουμε στο μάτι του κυκλώνα για κάτι που έχει παραφραστεί. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το ειδεχθές έγκλημα που διαπράχθηκε πέρσι, να δικαιωθούν αυτές οι ψυχές και να μην εκτροχιαζόμαστε από την ουσία των πραγμάτων».

Φαίνεται πως για κάθε τι που λέει και κάνει η ίδια ο κόσμος, εξαιτίας των όσων έγιναν πρόσφατα με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, περιμένει ένα λάθος της για να συνεχίσει να την «κατακεραυνώνει» διαδικτυακά. Πόσο δίκαιο είναι όμως αυτό;

Ναι, μπορεί να είναι άγραφος κανόνας για όλους ότι με νυν και πρώην φίλης ή φίλου σου δεν είναι σωστό να κάνεις σχέση. Για πόσο καιρό όμως, θα πληρώνει κάποιος το λάθος που έκανε, ειδικά όταν πρόκειται για αναπόφευκτο ζήτημα καρδιάς; Στην τελική πόσο επηρεάζει τη δική μας καθημερινότητα ότι η Δανάη Μπάρκα είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη και πρέπει να την λέμε «αντροχωρίστρα» και άλλους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς στα social media;

filippos7.webp