Κατερίνα Καινούριου: Σε ποιον ανήκει το πολυτελές διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Κατερίνα Καινούριου: Σε ποιον ανήκει το πολυτελές διαμέρισμά της στο Κολωνάκι

Το σπίτι, που ανήκει στην οικογένεια Παπακαλιάτη, είναι ο νέος χώρος χαλάρωσης και ηρεμίας της Καινούργιου.

Η Κατερίνα Καινούργιου τον τελευταίο χρόνο έχει μετακομίσει σε ένα σύγχρονο και πολυτελές διαμέρισμα.

Ο λόγος για το σύγχρονο διαμέρισμα στο οποίο μετακόμισε το καλοκαίρι του 2022 στο κέντρο της Αθήνας. Η παρουσιάστρια διέμενε έως τότε στην Κηφισιά, αρχικά στο πατρικό της σπίτι και εν συνεχεία σε δικό της.

Το κρυφό story της Κατερίνας Καινούργιου, η «προδοσία» από στενό φίλο και η αντίδραση του Twitter/Χ

https://www.instagram.com/p/C03mJWZI0MR/

Αφήνοντας τα βόρεια προάστια, είναι πια κάτοικος Κολωνακίου, κάτι που σίγουρα τη διευκολύνει με τις μετακινήσεις της. Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η εφημερίδα Real, το σπίτι της ανήκει στην οικογένεια του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και μέχρι να μετακομίσει η KatKen, διέμενε έκεί η αδερφή του γνωστού ηθοποιού.

«Αντίο μικρό μου, σκοτεινό διαμερισματάκι… Όσα βήματα κι αν κάνω μπροστά… πιο φωτεινά… πιο μεγάλα… πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί» είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου όταν αποχωρούσε από το προηγούμενο σπίτι της και συμπλήρωσε όλο νόημα: «Σήμερα έκλεισα την πόρτα στο παρελθόν, άνοιξα την πόρτα στο μέλλον, πήρα μια βαθιά ανάσα έκανα ένα βήμα και ξεκίνησα το νέο κεφάλαιο της ζωής μου».

6 αλήθειες για το τρίγωνο Καινούργιου- Μπάρκα - Τσαγκρίδης με τα δεκάδες σχόλια στο Twitter

RELAX.jpg

Το μόνο σίγουρο είναι πως πολλές από εμάς ταυτίστηκαν, μιας και οι μετακομίσεις σηματοδοτούν πράγματι μια νέα αρχή.

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό» είχε πει η πάντα αυθόρμητη Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της απευθυνόμενη στους συνεργάτες της.

https://www.instagram.com/p/Cy-7AJboxXI/

Πάντως, το διαμέρισμά της μπορεί κάλλιστα να λειτουργήσει ως deco inspo για πολλές γυναίκες της πόλης, που αναζητούν μοντέρνους τρόπους να δημιουργήσουν τον χώρο των ονείρων τους. Ένας επιβλητικός καθρέφτης στον διάδρομο, όπου η παρουσιάστρια συνηθίζει να βγάζει selfies τα outfits που επιλέγει, ένας μεγάλος πίνακας- κάδρο της ίδιας που κοσμεί το χωλ και ένα μεγάλο ψάθινο καλάθι σε «βάζουν» στο κλίμα με το που μπεις στο σπίτι.

https://www.instagram.com/p/CyYSunEoQVK/

Το σαλόνι είναι ιδιαίτερα φωτεινό, ενώ κυριαρχούν το εκρού και το λευκό, με ένα μαρμάρινο τραπεζάκι, εκρού καναπέ, και φυσικά τζάκι. Τέλος, η κρεβατοκάμαρά της παραπέμπει σε δωμάτιο lux ξενοδοχείου, με ένα επιβλητικό κρεβάτι, πολλά μαξιλάρια και ξύλινο πάτωμα με λευκό χαλί.