Πέτρος Λαγούτης, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Μυρτώ Αλικάκη είναι οι νέοι Καρβέλας - Βίσση - Πάνια

Γεωργία Βλαχοπούλου
Πέτρος Λαγούτης, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Μυρτώ Αλικάκη είναι οι νέοι Καρβέλας - Βίσση - Πάνια

«Η πρώην και η νυν δίπλα δίπλα;» έγραψαν στο βίντεο από το πάρτι γενεθλίων του Πέτρου Λαγούτη οι fans του, που δεν πίστευαν πως πέρα από την Φεντόρουφ ήταν και η Αλικάκη παρούσα.

Ο Πέτρος Λαγούτης στις 8 Μαρτίου έκλεισε τα 49 και το γιόρτασε με ένα πάρτι στο σπίτι του, όπου καλεσμένοι ήταν φίλοι του, συνάδελφοι αλλά και οι δύο σημαντικές γυναίκες της ζωής του, η Μυρτώ Αλικάκη και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ. Η μεν Μυρτώ Αλικάκη είναι η μητέρα των δύο γιων του (οι οποίοι βρίσκονταν επίσης στο πάρτι του), η δε Λαμπίρη Φεντόρουφ είναι η σύντροφός του τον τελευταίο ένα χρόνο. Oι δυο τους άλλωστε, γνωρίστηκαν κι ερωτεύθηκαν στα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 που πρωταγωνιστούν, τους Παγιδευμένους.

Μυρτώ Αλικάκη - Νικόλας Κωστής: Η κοινή έξοδος και τα ρομαντικά μηνύματα στα Ιταλικά στο Instagram

6Z3A9404.jpg

Το φιλί της Φεντόρουφ και η αντίδραση της Αλικάκη

Όπως θα δεις λοιπόν, από το βίντεο για τα «χρόνια πολλά» που δημοσιεύτηκε στο επίσημο προφίλ των Παγιδευμένων στο TikTok, οι δυο γυναίκες ήταν παρούσες στο πάρτι του ηθοποιού και μάλιστα, πήρε φιλί και αγκαλιά και από τις δύο. Σβήνοντας τα κεράκια της τούρτας του, η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ του έδωσε πρώτη ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ενώ λίγο μετά και η Μυρτώ Αλικάκη τον αγκάλιασε και του έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο.

Η παραδειγματική σχέση του Πέτρου Λαγούτη με την Μυρτώ Αλικάκη

Ο Πέτρος Λαγούτης και η Μυρτώ Αλικάκη έχουν καταφέρει, όπως έγραψαν πολλοί fans τους στα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο, αυτό που πολλά χωρισμένα ζευγάρια δεν έχουν καταφέρει. Το να έχουν δηλαδή πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και να χαίρονται ο ένας με τη χαρά του άλλου, παρότι υπήρξαν κάποτε ζευγάρι. Όπως κάνουν και ο Νίκος Καρβέλας με την Άννα Βίσση, η οποία είναι πια πολύ καλή φίλη με την Αννίτα Πάνια, πρώην συντροφο του Νίκου Καρβέλα.

Οι δυο τους χώρισαν το 2010 μετά από 8 χρόνια γάμου και ξέρουν πολύ καλά πως αυτά που τους ενώνουν ξέρουν είναι πολύ περισσότερα από αυτά που τους «χωρίζουν». Φυσικά αναφερόμαστε στους δυο γιους τους, τον 21χρονο Δημήτρη και τον 17χρονο Γιωργή.

alikakigioi.jpg

Οι δυο ηθοποιοί είχαν δείξει πως μετά από τόσα χρόνια μπορούν να συνυπάρξουν, αφού συνεργάζονται για δεύτερη σεζόν στη θεατρική παράσταση Οι Τέλειοι Ξένοι.

https://www.instagram.com/p/C4TtYGNLAgV/

Η παράσταση «Οι Tέλειοι Ξένοι» είναι μία υπέροχη μικρογραφία των ερωτικών και φιλικών σχέσεων

Βέβαια, από το να συνεργάζονται, μέχρι το να βρίσκεται στον ίδιο χώρο η πρώην με τη νυν είναι κάπως διαφορετικό. Ωστόσο, η Μυρτώ Αλικάκη απέδειξε με την παρουσία της στο πάρτι του Πέτρου Λαγούτη και την αντίδρασή της στο φιλί της Φεντόρουφ, πως θα είναι πάντα δίπλα του για να τον στηρίζει, ακόμα και στα βήματα που κάνει στην προσωπική του ζωή. Άλλωστε, κι η ίδια αυτή τη στιγμή έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της, αφού είναι ζευγάρι με τον Νικόλα Κωστή.

1013_MIRTO_ALIKAKI_30102023.jpg

«Κανείς δεν είπε ότι ήταν εύκολο το διαζύγιο, ούτε ότι ήταν "βελούδινο" από την πρώτη μέρα. Ίσως δεν θα χρησιμοποιούσα καθόλου τη λέξη "βελούδινο", γιατί πραγματικά δεν ήταν καθόλου "βελούδινο", αλλά εξελίχθηκε σε μία νέα μορφή πολύ μεγάλης αγάπης, που για να γίνει θέλει δύο. Θέλει πολλή δουλειά από τον καθένα ξεχωριστά με τον εαυτό του και να υπάρχει και ένα κίνητρο, κάτι που να σε ενώνει, και για εμάς είναι, αναμφισβήτητα, τα παιδιά μας. Δηλαδή, αυτό ήταν ένα σημαντικό κίνητρο για να προσπαθήσουμε πάρα πολύ» είχε πει σε συνέντευξή της στο περιοδικό On Time η Μυρτώ Αλικάκη.

201811091349230.0887_PETROS_LAGOYTIS_MIRTO_ALIKAKI_8112018.jpg