Η νέα ανάρτηση του Λεβεντογιάννη δείχνει ότι ο γυναικείος πληθυσμός τον «ψηφίζει» με κλειστά μάτια

Τζένη Ντεμιράι
Η νέα ανάρτηση του Λεβεντογιάννη δείχνει ότι ο γυναικείος πληθυσμός τον «ψηφίζει» με κλειστά μάτια

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ανέβασε μία φωτογραφία και τα σχόλια έπεσαν «βροχή».

Το επίκεντρο της προσοχής έγινε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης το μεσημέρι της Κυριακής 10 Μαρτίου, μετά από μία ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο ηθοποιός και πρωταγωνιστής στη σειρά «Παγιδευμένοι» για δεύτερη σεζόν, δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προφίλ του στο Instagram από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται, για τις ανάγκες της παράστασης Closer, στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τους Βίκυ Παπαδοπούλου, Ναταλία Σουίφτ και Σπύρο Σταμούλη. Η παράσταση είχε ήδη παιχτεί στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία.

Ο ηθοποιός, ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος να κάθεται σε ένα μπαλκόνι και να τραβά την αντανάκλασή του στο τζάμι που βρίσκεται μπροστά του.

https://www.instagram.com/p/C4VJfTEihZD/

Η Δανάη Λιβιεράτου αψηφά το κρύο και η Νεφέλη μοιράστηκε τις πόζες με μαγιό στα χιόνια

Ο γυναικείος πληθυσμός ψηφίζει Λεβεντογιάννη με κλειστά μάτια

Ο γυναικείος πληθυσμός έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον ηθοποιό και αυτό φάνηκε και από τα σχόλια που δέχτηκε στη συγκεκριμένη ανάρτηση.

«Πόσο χαιρόμαστε που είσαι Θεσσαλονίκη», του έγραψε μία fan, ενώ κάποια ακόμα σχολίασε «Κούκλος είσαι Μιχάλη». Κάποιο ακόμα σχόλιο αναφέρει «Έλα εδώ να σε δω», ενώ αρκετά είναι και εκείνα τα κορίτσια που δηλώνουν πως έχουν πάθει σοκ με την ανάρτησή του, αφού αποτελεί ένας από τους διάσημους άνδρες που τους αρέσει πολύ.

«Υπέροχη η παράστασή σας!! Η Θεσσαλονίκη υποκλίθηκε στο ταλέντο σας!! CLOSER 8/3/24 ..Να περνάτε πάντα όμορφα!! Έχετε την εκτίμηση και τον θαυμασμό μας», έγραψε μία ακόμα fan, δίνοντας περισσότερη έμφαση στον λόγο που ο Λεβεντογιάννης επισκέφτηκε τη Θεσσαλονίκη.

Σήμερα 10 Μαρτίου είναι η τελευταία ημέρα προβολής της παράστασης στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο Θέατρο Αριστοτέλειον, όπου το Closer φέρνει στο επίκεντρο τον έρωτα.

Ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αγιοπετρίτης-Μπογδάνος λέει για την παράσταση: «Η αναζήτηση της ευτυχίας είναι εναγώνια, η υπέρβαση της μοναξιάς καθίσταται αδύνατη και η ανθρώπινη προσέγγιση, ζωώδης. Απομένει μόνο η ευθραυστότητα της επαφής. Ήρωες νησίδες που ταξιδεύουν ανερμάτιστοι και εν πολλοίς ορφανοί. Ανικανοποίητοι και λαίμαργοι. Το Closer του Patrick Marber παραμένει ένα διαχρονικά επίκαιρο close-up στην ανθρώπινη αγωνία για σύνδεση. Στην θεατρική του εκδοχή οι ηλεκτρισμένοι, καταιγιστικοί διάλογοι, η έντονη χημεία, και οι περισσότερες από μία κορυφώσεις, αφήνουν να αιωρείται η υπόνοια ότι οι πρωταγωνιστές ενεργούν με κίνητρο τον συναισθηματικό πόνο και την αυτοκαταστροφή, παρά τη γνήσια σύνδεση. Αν "closer" σημαίνει πλησίασμα, τελικά ερχόμαστε πιο κοντά στις απαντήσεις ή στην απομάκρυνση;».