Στη νέα φωτογραφία του Χρήστου Σπανού με την κόρη του, Μαρίνα μία ήταν η πιο εύστοχη παρατήρηση

Γεωργία Βλαχοπούλου
Στη νέα φωτογραφία του Χρήστου Σπανού με την κόρη του, Μαρίνα μία ήταν η πιο εύστοχη παρατήρηση

Ο Χρήστος Σπανός και η Μελίνα Παιονίδου απέκτησαν τη Μαρίνα σε μικρή ηλικία και στη throwback φωτογραφία που δημοσίευσε εκείνος φαίνεται να μην έχουν αλλάξει πολλά.

Ο Χρήστος Σπανός - ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τον ρόλο του «Ερμή» στο «Άκρως Οικογενειακόν» - και η σύζυγός του Μελίνα Παιονίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού χώρου. Είναι παντρεμένοι 21 ολόκληρα χρόνια και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Μαρίνα.

Η ιστορία αγάπης των γονιών της Μαρίνας είναι πολύ ρομαντική, αφού η Μελίνα Παιονίδου, αν και πολύ νέα, υπήρξε καθηγήτριά του στο Εθνικό Θέατρο όταν εκείνος την ερωτεύτηκε. Όπως έχει δηλώσει ο Χρήστος Σπανός για το πώς προέκυψε η σχέση τους: «Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου - αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι - δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

https://www.instagram.com/p/CrAyFaYMkFG/

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά

Με μπαμπά ηθοποιό και μαμά που είναι καθηγήτρια φωνητικής στο Εθνικό Θέατρο, η 21χρονη Μαρίνα δεν γινόταν να μην «παραδοθεί» στα καλλιτεχνικά γονίδιά της κι έτσι πέρα από τις σπουδές της στη Δραµατική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ασχολείται πολύ ενεργά και με το τραγούδι γράφοντας και τραγουδώντας τα δικά της κομμάτια. Ήταν μια ασχολία που ξεκίνησε την περίοδο της καραντίνας, ως street artist στο κέντρο της Αθήνας και κάπως έτσι έχει δημιούργησε το δικό της κοινό, το οποίο την ακολουθεί σταθερά πλέον στις εμφανίσεις της.

Η φωτογραφία με την Μαρίνα και το κοινό με τον Tom Cruz

Πρόσφατα ο Χρήστος Σπανός, ο οποίος είναι πολύ περήφανος για την κόρη του, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια #throwback καλοκαιρινή φωτογραφία με εκείνον και τη Μαρίνα σε πολύ μικρή ηλικία. Στην λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Ίδια τρέλα, ίδια χαρά και μια αγάπη που συνεχώς μεγαλώνει».

https://www.instagram.com/p/CynmPUYMERY/

Φυσικά η ανάρτηση αυτή συγκέντρωσε πολλά likes και σχόλια, με πολλούς συναδέλφους - αλλά και μη - του ηθοποιού να σχολιάζουν με emojis σε σχήμα καρδούλας.

Βέβαια, μια follower έκανε το πιο κορυφαίο σχόλιο, προσέχοντας στη φωτογραφία μια πολύ σημαντική λεπτομέρεια. Όπως έγραψε η follower: «Μόνο εσύ και ο Τομ Κρουζ δεν έχετε αλλάξει καθολου!» και δεν έχει καθόλου άδικο αφού ο ηθοποιός όπως συμπλήρωσε και μια άλλη fan του δεν έχει αλλάξει καθόλου τα τελευταία 20 χρόνια που τον γνωρίζουμε.

Ο ηθοποιός και η κόρη, που όπως φαίνεται έχουν μια πολύ δυνατή σχέση, παραχώρησαν από κοινού μια συνέντευξη το 2022 στο «Στούντιο 4» όπου μίλησαν γι' αυτήν αλλά και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια.

«Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου», είπε η Μαρίνα Σπανού, μιας και ο ηθοποιός όπως ανέφερε στη συνέχεια της συνέντευξης την απέκτησε όταν ήταν μόλις 28 χρονών.

Ο Χρήστος Σπανός είπε χαρακτηριστικά: «Τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της. Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη».