Το κοινό του TikTok ανακάλυψε τι δουλειά θα μπορούσε να κάνει ο Χρήστος Σπανός αν δεν ήταν ηθοποιός

Τζένη Ντεμιράι
Το κοινό του TikTok ανακάλυψε τι δουλειά θα μπορούσε να κάνει ο Χρήστος Σπανός αν δεν ήταν ηθοποιός

Ο ρόλος της κόρης του στο νέο ταλέντο που ανακαλύψαμε ότι έχει ο Χρήστος Σπανός είναι κομβικής σημασίας. 

Ο Χρήστος Σπανός έχει χιούμορ και αυτό έγινε για ακόμα μία φορά φανερό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, όπου ανέβασε ένα βίντεο με την Εβελίνα Παπούλια.

Οι δύο ηθοποιοί αναπαράστησαν μία σκηνή από τη σειρά «Δύο Ξένοι» στην οποία η Παπούλια πρωταγωνιστούσε.

Παράλληλα, ο Σπανός έφτιαχνε τα μαλλιά της Παπούλια, με αποτέλεσμα κάποιοι να αρχίσουν να αναρωτιούνται που έμαθε να κάνει μπούκλες αλλά και να επισημαίνουν ότι είναι εξαιρετικός σε αυτό, κάνοντάς μας να διαπιστώσουμε ότι ο ηθοποιός κρύβει ένα ταλέντο στην κομμωτική.

Πιο αναλυτικά, μία χρήστης της δημοφιλούς πλατφόρμας έγραψε στα σχόλια της ανάρτησης του Χρήστου Σπανού: «Ναι αλλά ο Χρήστος Σπανός γιατί ξέρει τόσο τέλεια πως γίνονται οι μπούκλες;», με κάποιον να μπαίνει στη διαδικασία να της απαντήσει λέγοντας: «Επειδή είναι καλός παρατηρητής της ζωής γι’ αυτό και είναι εξαιρετικός ηθοποιός».

Stigmiotypo-o8onhs-2024-01-14-134831.png

Εκτός αυτού, όμως, σημασία στην ικανότητα του έχει και το γεγονός ότι ο Χρήστος Σπανός είναι πατέρας της 22χρονης Μαρίνας, με την οποία έχει εξαιρετική σχέση.

Η σχέση του Χρήστου Σπανού με την κόρη του

Το 2022, μάλιστα, μπαμπάς και κόρη είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη στο «Στούντιο 4» όπου μίλησαν για τη σχέση τους και τα κοινά καλλιτεχνικά τους σχέδια.

Το πρώτο πράγμα που με ρωτούν για τον μπαμπά μου είναι πόσο χρονών είναι κι αν είμαστε αδέρφια. Μας λένε από μικροί ότι δεν γίνεται να είναι μπαμπάς μου», ανέφερε η Μελίνα Σπανού.

Ο ηθοποιός είναι 49 ετών, ωστόσο, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος δεν είναι σπάνιο να τον θεωρούν πολύ νεότερο οι γύρω του.

https://www.instagram.com/p/C1PWOV_sm9w/

«Τώρα εμένα με ρωτούν, αν είμαι ο μπαμπάς της και το βρίσκω πολύ ωραίο κι αγαπησιάρικο. Τώρα που τη γνωρίζουν, ξέρουν και τη σχέση μας. Αλλά μέχρι πέρυσι ήταν πολύ έντονο και δεν τολμούσα να την αγγίξω, έλεγαν τι κάνει αυτός τώρα; Χαίρομαι που σε αυτήν την ηλικία, έχω μια κόρη μεγάλη και που ζω τέτοιες στιγμές μαζί της. Το να γίνω πατέρας ήταν πολύ συνειδητή απόφαση κι επιλογή. Την έκανα στα 28 μου. Για να κάνεις παιδί δεν πρέπει να πεις είμαι σε αυτήν την ηλικία αλλά πρέπει να έχεις βρει το σωστό άνθρωπο και να είσαι εσύ έτοιμος να έρθει στον κόσμο ένα πλάσμα γιατί αυτό είναι ευθύνη», δήλωσε ο ηθοποιός.

«Κι εγώ αντίστοιχα που έχω ένα νέο μπαμπά. Είμαστε σαν φίλοι. Μιλάμε και του λέω έχω αυτό το πρόβλημα και μου λέει ωραία λοιπόν άκου τι κάνουμε», συμπλήρωσε η κόρη του ηθοποιού.