Η Γκάια έγινε 20 ετών και η Δωροθέα Μερκούρη της ευχήθηκε με τρεις φωτογραφίες

Η Γκάια έγινε 20 ετών και η Δωροθέα Μερκούρη της ευχήθηκε με τρεις φωτογραφίες

«Χρόνια Πολλά Γκαία- άγγελε μου, η νέα δεκαετία θα είναι όλη δική σου. Να σε χαίρομαι αγγελούδι μου γλυκό», έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η Δωροθέα Μερκούρη.

Τα γενέθλια της είχε εχθές 11 Μαρτίου η μικρή κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Γκάια, η οποία έκλεισε τα 20.

Το νεαρό μοντέλο, που πρόσφατα ξεκίνησε μία νέα ζωή σε δικό της διαμέρισμα, άλλαξε δεκαετία και αρχίζει πλέον να μπαίνει «πιο βαθιά» στην ενηλικίωση.

Η Ηλέκτρα Μερκούρη έγινε 24 και η Γκάια μας έδειξε πόσο πολύ έμοιαζε από μικρή με την αδερφή της

Η τρυφερή δημοσίευση της Δωροθέας Μερκούρη για τα γενέθλια της κόρης της

Το βράδυ της Δευτέρας, με αφορμή τα γενέθλιά της, η μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη, ανέβασε ένα post στο Instagram με φωτογραφίες από διάφορες στιγμές της κόρης της. Σε μία από αυτές, μάλιστα, μητέρα και κόρη ποζάρουν μαζί. Στην περιγραφή της ανάρτησής της, η ηθοποιός έγραψε «Χρόνια Πολλά Γκαία- άγγελε μου, η νέα δεκαετία θα είναι όλη δική σου. Να σε χαίρομαι αγγελούδι μου γλυκό».

https://www.instagram.com/p/C4YaDW0sWhs/

Την τρυφερή ανάρτηση της Μερκούρη σχολίασε η Γκάια, η οποία έγραψε «Σε ευχαριστώ mamma mia».

Screenshot-2024-03-12-102938.png

Δωροθέα Μερκούρη: H φωτογραφία από τα παλιά, η αποκάλυψη για τη ζωή της και η ομοιότητα με την Γαία

Το σχόλιο της Βίκυς Καγιά

Την ανάρτηση της ηθοποιού και πρώην μοντέλου σχολίασε και η Βίκυ Καγιά, η οποία θέλησε να ευχηθεί χρόνια πολλά στη Γκάια με τον δικό της τρόπο. Η Βίκυ έγραψε χαρακτηριστικά στα αγγλικά «Χρόνια πολλά γλυκιά Γκάια. Δεν μπορώ να πιστέψω πόσο πολύ έχει μεγαλώσει».

Η 20χρονη κοπέλα απάντησε στο μοντέλο «στέλνοντάς» της καρδιές και φιλιά.

Screenshot-2024-03-12-105007.png

Η σχέση της Δωροθέας Μερκούρη με τις κόρες της

Η Δωροθέα Μερκούρη έχει ιδιαίτερη αδυναμία τόσο στη Γκάια όσο και την μεγαλύτερη κόρη της, Ηλέκτρα, και πολλές φορές αναρτά εικόνες τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Πριν από περίπου έναν μήνα τα γενέθλιά της είχε και η Ηλέκτρα, η οποία έκλεισε τα 24. Την ημέρα των γενεθλίων της, στις 15 Φεβρουαρίου, η Δωροθέα είχε κάνει μία ανάρτηση με φωτογραφίες της μεγάλης κόρης της, επιλέγοντας, μάλιστα, να δημοσιεύσει και παλιά φωτογραφία, στην οποία η Ηλέκτρα είναι μωρό και την κρατά στα χέρια της η Δωροθέα.

Τότε, στην περιγραφή της ανάρτησής της η ηθοποιός είχε γράψει «Χρόνια Πολλά Ηλέκτρα μου. Σε λατρεύω. Σε λατρεύω. 24 χρόνια πέρασαν τόσο γρήγορα».

Σε παλαιότερες δηλώσεις της, Δωροθέα είχε μιλήσει για τις αλλαγές της ζωής της μετά την ενηλικίωση των παιδιών της, λέγοντας πως:

«Ξαφνικά αλλάζουν τα πάντα, το ορμονικό σου σύστημα, ξαφνικά γίνεσαι κάτι άλλο. Για τις μητέρες, όταν αλλάζει το καθημερινό με τα παιδιά, όταν δηλαδή τα παιδιά δεν είναι στο σπίτι, υπάρχει μία περίοδος θλίψης».

Η Δωροθέα Μερκούρη αποκάλυψε πώς αποκαλεί χαϊδευτικά την μικρή της κόρη, Γκάια

Οι αναρτήσεις της Ηλέκτρας για την Γκάια

Μπορεί τα δύο κορίτσια να έχουν ανοίξει τα φτερά τους και να μη ζουν πλέον κάτω από την ίδια στέγη, ωστόσο, συνεχίζουν να έχουν πολύ στενές σχέσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού αποτελούν οι αναρτήσεις που έκανε η Ηλέκτρα την ημέρα γενεθλίων της Γκάιας. Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες τους σε stories της στο Instagram. Σε μία από αυτές, μάλιστα, έγραψε «Η αιώνια κολλητή μου είναι επιτέλους 20».

Δες τις φωτογραφίες που ανέβασε η Ηλέκτρα στην παρακάτω galley

Πηγή κεντρικής εικόνας: @doroteamercuri