Η Ηλέκτρα Μερκούρη έγινε 24 και η Γκάια μας έδειξε πόσο πολύ έμοιαζε από μικρή με την αδερφή της

Η Ηλέκτρα Μερκούρη έγινε 24 και η Γκάια μας έδειξε πόσο πολύ έμοιαζε από μικρή με την αδερφή της

Οι κόρες της Δωροθέας Μερκούρη δείχνουν πόσο αγαπημένες ήταν και παραμένουν. 

Τα γενέθλιά της είχε εχθές 15 Φεβρουαρίου η μεγαλύτερη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη, Ηλέκτρα, η οποία έκλεισε τα 24. Η περήφανη μητέρα έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλοντας να ευχηθεί χρόνια πολλά στην κόρη της.

Συγκεκριμένα, η Δωροθέα δημοσίευσε δύο φωτογραφίες. Η πρώτη από αυτές είναι μία πρόσφατη φωτογραφία της κόρης της, ενώ η δεύτερη είναι μία παλαιότερη φωτογραφία, από την παιδική ηλικία της Ηλέκτρας. Στην δεύτερη φωτογραφία, μάλιστα, η Ηλέκτρα είναι μαζί με την μητέρα της, η οποία την κρατά στην αγκαλιά της.

Στην περιγραφή της ανάρτησης η Δωροθέα Μερκούρη γράφει «Χρόνια πολλά Ηλέκτρα μου. Σε λατρεύω».

https://www.instagram.com/p/C3YNvJQMe0R/

Την τρυφερή ανάρτηση σχολίασε η μικρότερη κόρη της Μερκούρη, Γκάια, η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Γκάια έστειλε πολλές καρδιές, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την εξαιρετική σχέση που διατηρεί τόσο με την μητέρα της όσο και με την μεγαλύτερη αδερφή της.

Screenshot-2024-02-16-092223.png

Δωροθέα Μερκούρη: H φωτογραφία από τα παλιά, η αποκάλυψη για τη ζωή της και η ομοιότητα με την Γαία

Οι εικόνες από την παιδική ηλικία της Ηλέκτρας και της Γκάια

Η Γκάια, όμως, δεν περιορίστηκε μόνο εκεί. Έδειξε το πόσο ξεχωριστή είναι για εκείνη η αδερφή της και μέσα από τον δικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας πολλές μοναδικές στιγμές που έχουν περάσει οι δυο τους στα stories της.

Εικόνες από την παιδική και ενήλικη ζωή τους δείχνουν πόσο αγαπημένες είναι οι δύο αδερφές αλλά και πόσο πολύ έμοιαζαν εξωτερικά από μικρές.

Δες στην παρακάτω gallery τις εικόνες που ανέβασε η Γκάια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Η Ηλέκτρα μπορεί να μην έχει επιλέξει να ασχοληθεί με το modeling, όπως έκανε η μητέρα αλλά και η αδερφή της, ωστόσο, έχει άμεση σχέση με τη μόδα, αφού σπούδασε στην Ολλανδία στο Amsterdam Fashion Institute.

Αυτό αποδεικνύει ότι έχει ιδιαίτερη αγάπη στον χώρο της μόδας και δεν αποκλείεται στο μέλλον να ακολουθήσει τα βήματα της Γκάια, η οποία έχει ήδη κάνει κάποιες σημαντικές συνεργασίες.

Αν ρίξεις μία ματια στις φωτογραφίες που αναρτά στο Instagram, άλλωστε, θα διαπιστώσεις και εσύ πως αν το θελήσει, η Ηλέκτρα μπορεί να ασχοληθεί ενεργά με την πασαρέλα.

Πηγή κεντρικής εικόνας: @doroteamercuri