Παγιδευμένοι: Η απειλή στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη είναι και η αρχή του οριστικού φινάλε της σειράς

Κατερίνα Μπούσιου
Παγιδευμένοι: Η απειλή στον Μιχάλη Λεβεντογιάννη είναι και η αρχή του οριστικού φινάλε της σειράς

Δεν θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν η σειρά Παγιδευμένοι, αλλά το τέλος αυτής της σεζόν είναι κάτι παραπάνω από θεαματική. 

Η σειρά Παγιδευμένοι η οποία βασίζεται στην πετυχημένη και βραβευμένη τουρκική σειρά Yargi οδεύει τον Ιούνιο προς τη λήξη της δεύτερης σεζόν της, χωρίς όμως προοπτικές να συνεχίσει και για τρίτη. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι τελευταίες πληροφορίες και μακάρι να έχουμε αλλαγή της απόφασης του ΑΝΤ1. Προς το παρόν αρχίζει να αναπτύσσεται η ιστορία που αφορά στον Δημήτρη Μαρκέτο, τις απειλές που δέχεται και όσα δραματικά θα γίνουν με την Άννα κατηγορούμενη για το φόνο του. Ανοίγει όμως και ένα άλλο ενδιαφέρον κεφάλαιο που αφορά στη Χρύσα.

Ποιος απειλεί την Άννα και τον Δημήτρη;

Έχουμε δει εδώ και αρκετά επεισόδια κάποιον νεαρό να ακολουθεί την Άννα αλλά και τον Δημήτρη στη σειρά Παγιδευμένοι, αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε τους σκοπούς του. Δεν είναι όμως ο μόνος κίνδυνος που θα αντιμετωπίσει το ζευγάρι και κυρίως ο εισαγγελέας.

Η υπόθεση που ξεκινά από σήμερα με τον μυστηριώδη θάνατο από γκρεμό μίας κοπέλας που φορούσε νυφικό, χωρίς ωστόσο να έχει προλάβει να κάνει τον γάμο της, θα φέρει νέες και περίεργες εξελίξεις.

Στους Παγιδευμένους έχουμε μία ξαφνική πρόταση γάμου και μία ανατροπή στο φινάλε Σταύρου & Αγγελικής

Η Άννα και ο Δημήτρης θα αναγκαστούν να συνεργαστούν σε αυτή την υπόθεση (εκείνη θα αναλάβει την οικογένεια της κοπέλας) και θα αρχίσουν να εξετάζουν το τι συνέβη εκείνη την ημέρα πριν το σκάσει. Ποιος ήταν εκείνος ο άντρας με τον οποίο υπήρχε μία περίεργη σχέση.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αντιμετωπίζει κίνδυνο και η Άννα θα γίνει δέκτης αυτών των απειλών. Το ζευγάρι τυπικά έχει χωρίσει (αποφεύγει ακόμη να υπογράψει το διαζύγιο) αλλά δεν μπορεί αυτός ο έρωτας να σβήσει. Η δικηγόρος πανικοβάλλεται και προσπαθεί με τη βοήθεια του Αντρέα να βρει ποιος είναι αυτός που τον απειλεί.

https://www.instagram.com/p/CzbdEKMiR-Q/

Δεν είναι άσχετο με το φινάλε της σειράς όλο αυτό. Γιατί ο Δημήτρης θα δούμε πως πεθαίνει και πως η Άννα θα είναι ένοχη για τον φόνο του. Τότε αυτό το σενάριο που μηχανεύεται ο Αντρέας με τον Δημήτρη φαντάζει το πιο σωστό για να γλιτώσει από εκείνους που πραγματικά τον θέλουν νεκρό. Η Άννα δεν θα γνωρίζει τίποτε από όλα αυτά.

Η μεγάλη ανατροπή έρχεται με την περίπτωση του Περικλή. Του ανθρώπου που συστηματικά κοροϊδεύει τη Χρύσα και της οφείλει ακόμη το χρηματικό ποσό το οποίο τον είχε δανείσει. Γιατί τα βίντεο της προετομασίας του γάμου, τον δείχνουν ανάμεσα στους καλεσμένους. Τι σχέση έχει με τη νύφη;

Ο Δημήτρης αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια της Χρύσας για να ξεδιαλύνει το μυστήριο. Το τέλος του Περικλή δεν αργεί.

https://www.instagram.com/p/C31_EjsNuwv/