Στους Παγιδευμένους έχουμε μία ξαφνική πρόταση γάμου και μία ανατροπή στο φινάλε Σταύρου & Αγγελικής

Κατερίνα Μπούσιου
Στους Παγιδευμένους έχουμε μία ξαφνική πρόταση γάμου και μία ανατροπή στο φινάλε Σταύρου & Αγγελικής

Γάμος για Σταύρο και Αγγελική; Μετά το σκάνδαλο και την αποκάλυψη, έρχεται η λογική να βάλει τάξη. Όμως οι Παγιδευμένοι βρίσκονται μπροστά στη δυσκολότερη μέχρι σήμερα στιγμή τους. 

Με την προσθήκη ενός νέου ηθοποιού και ενός νέου ρόλου ξεκινούν τα νέα επεισόδια στους Παγιδευμένους. Δεν θα μας απασχολήσει μόνο εκείνος, αλλά κυρίως το τι θα συμβεί με τις έρευνες της δολοφονίας του Άκη. Στα προσεχώς όμως, έχουμε γάμους και χαρές, έστω και προσωρινές για τον Σταύρο και την Αγγελική. Ο έρωτάς τους θα έχει όμως το αίσιο τέλος του Δημήτρη και της Άννας;

Η Άννα σοκάρεται με τις αποκαλύψεις για την οικογένειά της

Η δολοφονία του Άκη συνεχίζει να μας απασχολεί στους Παγιδευμένους, μέχρι να βρεθεί ο πραγματικός ένοχος. Ακόμη και οι τηλεθεατές που έχουν δει τη σκηνή, δεν είναι σίγουροι για το αν τελικά ο Νίκος έκανε το μοιραίο χτύπημα ή η Λίνα. Ο Δημήτρης, η Άννα και ο Ανδρέας είναι σοκαρισμένοι από τα στοιχεία που προκύπτουν. Τα μέλη των οικογενειών τους ήταν όλα μαζί και αυτό αποδεικνύεται από το σήμα των κινητών τους.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου επέστρεψε στην Αμερική και στο reunion με φίλους ήταν και ο Κίμων Κουρής

Θα περάσουν σταδιακά από την ανάκριση, αλλά πριν το δεις αυτό, θα παρακολουθήσεις την Άννα σε απόγνωση να προσπαθεί να μάθει, από τη μαμά, την αδελφή, την ανιψιά και τον γαμπρό της τι ακριβώς έχει συμβεί. Όταν τελικά βγει το συμπέρασμα πως η ανιψιά της Λίνα ευθύνεται για το τέλος του Άκη, δεν θα ξέρει πως να αντιδράσει και πως να το καλύψει.

Σου έχω ήδη ξαναπεί όμως πως ο παππούς Γεράσιμος θα πάρει τελικά την ευθύνη και θα παραδοθεί για το αδίκημα. Δημήτρης και Άννα θα είναι προβληματισμένοι για όσα συμβούν.

https://www.instagram.com/reel/C2W5PfAIGNI/

Προβληματισμένοι είναι και ο Σταύρος με την Αγγελική , μετά τα δημοσιεύματα που μιλούν για τον δεσμό τους. Δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τη δημοσιότητα και θα περάσουν αρκετές μέρες μέχρι να ηρεμήσουν. Αλλά ο έρωτας δεν είναι έγκλημα όπως θα αποφανθεί ο εισαγγελέας. Και έτσι θα ζητήσει σε γάμο την αγαπημένη του.

Δεν είναι το μόνο ευχάριστο που θα συμβεί στη ζωή τους, καθώς θα προκύψει και εγκυμοσύνη. Όλα καλά και όλα υπέροχα για εκείνους, αλλά θα συνεχιστεί αυτό; Το σίγουρο είναι και βάσει των πληροφοριών που έχουμε από την αρχή της χρονιάς, είναι πως το ζευγάρι θα δοκιμαστεί αρκετά στη συνέχεια. Κάποιες υποθέσεις που θα προκύψουν στη συνέχεια, θα θέσουν ακόμη και τη σωματική τους ακεραιότητα σε κίνδυνο.

https://www.instagram.com/reel/C2LXP1TMoJE/

Πριν το φινάλε θα έχουμε μία ανατροπή με αυτούς τους δύο. Που σημαίνει ότι η εγκυμοσύνη θα προχωρήσει, αλλά όχι και ο γάμος τους.

Και όλα αυτά, ενώ θα μας συστηθεί τηλεοπτικά μία περίεργη προσωπικότητα. Ο Ιάσονας Αλεξάνδρου, εμφανίζεται ως ο χαμένος και άγνωστος γιος του Αλέκου Χατζή. Απόμακρος, ευφυής και ανέκφραστος, θέλει να δουλέψει μαζί του. Ο Χατζής είναι επιφυλακτικός και φυσικά θα προχωρήσει και σε εξέταση DNA. Τον υιό Χατζή θα υποδυθεί ο ηθοποιός Θοδωρής Θεοδωρακόπουλος.