Η δοκιμασία ενός έρωτα: Οι Παγιδευμένοι αλλάζουν λίγο πριν τη δολοφονία του Δημήτρη

Κατερίνα Μπούσιου
Η δοκιμασία ενός έρωτα: Οι Παγιδευμένοι αλλάζουν λίγο πριν τη δολοφονία του Δημήτρη

Οι εξελίξεις πριν ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην αστυνομική σειρά Παγιδευμένοι που διανύει τη δεύτερη σεζόν της. 

Στην αρχή της σεζόν στη σειρά Παγιδευμένοι είχαμε όλοι μας δει το συγκλονιστικό τρέιλερ με τη σύλληψη της Άννας για τη δολοφονία του Δημήτρη. Πώς όμως θα φτάσουμε εκεί και ποια μεγάλη δοκιμασία θα βιώσει το ζευγάρι λίγο πριν «χαθεί» για πάντα; Ή σχεδόν για πάντα;

O Δημήτρης ανακαλύπτει το μεγάλο ψέμα της Άννας

Η δολοφονία του Άκη ως κεφάλαιο στη σειρά Παγιδευμένοι όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά μόλις απέκτησε μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί ακόμη και οι τηλεθεατές δεν είναι σίγουροι, απόλυτα, για το τι συνέβη. Τα μέλη των οικογενειών της Άννας και του Δημήτρη (Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ και Μιχάλη Λεβεντογιάννη) ήταν αρχικά ύποπτα γιατί όλοι συμμετείχαν, αλλά ο Γεράσιμος τους βγάζει από τη δύσκολη θέση και παραδίδεται παίρνοντας πάνω του όλη την ευθύνη της δολοφονίας.

Στους Παγιδευμένους έχουμε μία ξαφνική πρόταση γάμου και μία ανατροπή στο φινάλε Σταύρου & Αγγελικής

Δεν έχει τίποτε να χάσει ο παππούς του Δημήτρη. Ξέρει ότι πεθαίνει από την ασθένειά του και δεν θέλει η Λίνα και ανιψιά της Άννας να χαλάσει το μέλλον της, γιατί αυτή ήταν που έδωσε το τελειωτικό χτύπημα στον Άκη και του στέρησε τη ζωή του. Ο Στέφανος Κυριακίδης είναι υπέροχος σε αυτό τον ρόλο για δεύτερη σεζόν στους Παγιδευμένους. Και φέτος συναντιέται και θεατρικά με την Άντζελα Γκερέκου (μετά τη συνεργασία τους στη Γη της ελιάς).

https://www.instagram.com/p/C2pY0gzInlb/

Η Άννα βρίσκεται μπροστά σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Από τη μία πλευρά η οικογένειά της, η αδελφή της Χρύσα και η μητέρα της να την παρακαλούν να μην καταδώσει τη Λίνα. Και από την άλλη πλευρά η επαγγελματική της συνείδηση. Δεν θέλει να μπει ένας αθώος στη φυλακή, έστω και αν εκείνος το θέλει.

Ο Δημήτρης αγνοεί αυτό το μυστικό, αλλά θα το ανακαλύψει τυχαία. Αυτοί που ανώνυμα θα του δώσουν την πληροφορία, είναι όμως εκείνοι που προσπαθούν όλο αυτό το διάστημα να τον παγιδέψουν και να τον σκοτώσουν. Ως τιμωρία για παλαιότερη υπόθεση. Η Άννα θα είναι απλά το εξιλαστήριο θύμα όταν ο Δημήτρης βρεθεί δολοφονημένος. Και θα συλληφθεί.

Λόγω της Λίνας όμως, το ζευγάρι θα χωρίσει για ένα διάστημα. Βαρύ το μυστικό και ο εισαγγελέας Μαρκέτος δεν μπορεί να συγχωρήσει τόσο εύκολα την αγαπημένη του. Όσο για τη Λίνα, θα συλληφθεί μεν, αλλά νέα στοιχεία θα βγουν στην επιφάνεια και θα αθωωθεί.

Για δεύτερη σεζόν όπως καταλαβαίνεις, τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται στη σειρά του ΑΝΤ1.